quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: jogo ama forumda tek kusiye ben olucam yoksam küserim falla bazı şartlar var 1 yıllık kusiye sözleşmesine imza atman lazım kusiye vasfılarınıda taşıman lazım gerekli bilgi ve yönlendirmeleri Baş Kusi Osman sana verecek Kusi A.Ş Faktorink Para Tirink ne gibi ösellikler bulunması gerekiyor
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: jogo ama forumda tek kusiye ben olucam yoksam küserim falla bazı şartlar var 1 yıllık kusiye sözleşmesine imza atman lazım kusiye vasfılarınıda taşıman lazım gerekli bilgi ve yönlendirmeleri Baş Kusi Osman sana verecek Kusi A.Ş Faktorink Para Tirink insan kendi yazzdığına güler mi ya
quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: jogo ama forumda tek kusiye ben olucam yoksam küserim falla bazı şartlar var 1 yıllık kusiye sözleşmesine imza atman lazım kusiye vasfılarınıda taşıman lazım gerekli bilgi ve yönlendirmeleri Baş Kusi Osman sana verecek Kusi A.Ş Faktorink Para Tirink ne gibi ösellikler bulunması gerekiyor 30 yaşını aşmamış Bulunduğu gruba liderlik yapabilecek Sigara kullanmayan esnak çalışma saatlerine ayak uydurabilcek part time veya fulltime KUSİ A.Ş ye yöneticiler alınacaktır....
quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: jogo ama forumda tek kusiye ben olucam yoksam küserim falla bazı şartlar var 1 yıllık kusiye sözleşmesine imza atman lazım kusiye vasfılarınıda taşıman lazım gerekli bilgi ve yönlendirmeleri Baş Kusi Osman sana verecek Kusi A.Ş Faktorink Para Tirink ne gibi ösellikler bulunması gerekiyor 30 yaşını aşmamış Bulunduğu gruba liderlik yapabilecek Sigara kullanmayan esnak çalışma saatlerine ayak uydurabilcek part time veya fulltime KUSİ A.Ş ye yöneticiler alınacaktır.... neden daha açık olmuyosun pmle gizli şartlar sürdün önüme, hiç demokratik değil ayrıca tüm bu özellikleri taşıyorum
quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: jogo ama forumda tek kusiye ben olucam yoksam küserim falla bazı şartlar var 1 yıllık kusiye sözleşmesine imza atman lazım kusiye vasfılarınıda taşıman lazım gerekli bilgi ve yönlendirmeleri Baş Kusi Osman sana verecek Kusi A.Ş Faktorink Para Tirink ne gibi ösellikler bulunması gerekiyor 30 yaşını aşmamış Bulunduğu gruba liderlik yapabilecek Sigara kullanmayan esnak çalışma saatlerine ayak uydurabilcek part time veya fulltime KUSİ A.Ş ye yöneticiler alınacaktır.... tam beni tarif ettin kanka kanka bana bi kusi bul yaaa ölüyom kusisizlikten
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig senide kakusi olarak kusi yapalım kanka şuan kakuzi departmanında açık var başka türlü işe alamam