by_delgado sen tanerin elemanımısın kusiiiiiiiiiiiiiiiiiii msn den talimat vermesem az daha gidiodu yaban ellere
quote:Orjinalden alıntı: BelieveMe zuhahahahaa 1.19.20 psiko:P 1.19.21 ben saol bilmemkaçıncı kusi kod numaran kaçtı senin
impsycho sen bızım takımdan mıydın ya alla alla ben bosuna mı sınırlendım enza quote:Orjinalden alıntı: egzantirig by_delgado sen tanerin elemanımısın kusiiiiiiiiiiiiiiiiiii msn den talimat vermesem az daha gidiodu yaban ellere
quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: BelieveMe zuhahahahaa 1.19.20 psiko:P 1.19.21 ben saol bilmemkaçıncı kusi kod numaran kaçtı senin 2
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe 2. sayfayı Taner abinin ekininden ben aldım ii halt yedin Teşekkürler.
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig tanere ve tayfasına Bize takıl hayatını yaşa sloganıyla çıktık bu yola Slogan hakları Taner abiye aittir. egza istersen sende gel bize . Çok yakında aramıza bir mod katılacak.İsmini saklıyor Taner abi
quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe quote:Orjinalden alıntı: egzantirig tanere ve tayfasına Bize takıl hayatını yaşa sloganıyla çıktık bu yola Slogan hakları Taner abiye aittir. egza istersen sende gel bize . Çok yakında aramıza bir mod katılacak.İsmini saklıyor Taner abi ehhehe tanerin grubunamı takılmak aman Allah korusun işim olmaz mod deil admin gelse cıks
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe quote:Orjinalden alıntı: egzantirig tanere ve tayfasına Bize takıl hayatını yaşa sloganıyla çıktık bu yola Slogan hakları Taner abiye aittir. egza istersen sende gel bize . Çok yakında aramıza bir mod katılacak.İsmini saklıyor Taner abi ehhehe tanerin grubunamı takılmak aman Allah korusun işim olmaz mod deil admin gelse cıks Taner abi senin üzerinde çok çalışıyor Bu arada ii geceler