quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: by_delgado gözüme batıyosunuz kusilerim ben cıkıom işlerim var.. sayfa basını sakın tanerin takımına kaptırmayın valla cok pis kızarım
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: by_delgado gözüme batıyosunuz kusilerim ben cıkıom işlerim var.. sayfa basını sakın tanerin takımına kaptırmayın valla cok pis kızarım Malesef yine biz
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: by_delgado gözüme batıyosunuz kusilerim ben cıkıom işlerim var.. sayfa basını sakın tanerin takımına kaptırmayın valla cok pis kızarım
quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: egzantirig senide kakusi olarak kusi yapalım kanka şuan kakuzi departmanında açık var başka türlü işe alamam kanka başındaki ka ne o ööle bana kaka kusinin kısaltması gibin geldi
quote:Orjinalden alıntı: ***NiRvAnA*** quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: egzantirig senide kakusi olarak kusi yapalım kanka şuan kakuzi departmanında açık var başka türlü işe alamam kanka başındaki ka ne o ööle bana kaka kusinin kısaltması gibin geldi galiba öle
quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ quote:Orjinalden alıntı: ***NiRvAnA*** quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: egzantirig senide kakusi olarak kusi yapalım kanka şuan kakuzi departmanında açık var başka türlü işe alamam kanka başındaki ka ne o ööle bana kaka kusinin kısaltması gibin geldi galiba öle
quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe helal ortak, bu bopicin tüm sayfabaşlarını formatladık 1 sayfayla tüm bopici formatlayan ilk kişi
quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ quote:Orjinalden alıntı: BelieveMe fakusi nbr ii dir kusi senden nr ii fakusi kimse yok bugün ya
iiyiz psycho mrr mrr [simage]http://img108.imageshack.us/img108/2084/animation9cl5.gif[/simage] fakusi pm den msn i atarmısın