quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ quote:Orjinalden alıntı: egzantirig osman len avatarına noldu bu hosuma gitmedi believeme ne oldu dizide annat ben izlemiom ama merak eddim deiştiririm apla yeterki sen iste msn dekine bak bakim güzelse onu koycam koy osman fakeüü imPsYcHo kusi1 fena deil hoş
quote:Orjinalden alıntı: BelieveMe tam evlencekken bu ab.za birine yine ahlaksız teklif () de bulunmuş o ortaya çıktı bağalım reklama girdi huylu huyundan vazgecmez şehrazata tekme atma yolu gösüktü
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ quote:Orjinalden alıntı: egzantirig osman len avatarına noldu bu hosuma gitmedi believeme ne oldu dizide annat ben izlemiom ama merak eddim deiştiririm apla yeterki sen iste msn dekine bak bakim güzelse onu koycam koy osman fakeüü imPsYcHo kusi1 fena deil hoş fasla uğraşmadım yarın uğraşıp bişiler yapcam kusi
quote:Orjinalden alıntı: BelieveMe imPsYcHo sagocu kusim benim quote:Orjinalden alıntı: BelieveMe imPsYcHo sagocu kusim benim 98 den beri sagocuyumdur sözde değil özde kusim
quote:Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK kusi4 ten kusilere iyi geceler. si yu egeyn. /> ii gejeler kusi4 kusi1 ii bakalım yarın benımde cok işim var ama forumda deil
quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ efet koydum apla yeni avatarımı nasıl olmusum kusi1 imza güzel kalsın bu cok şirin fake kusi güle güle kullan
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ efet koydum apla yeni avatarımı nasıl olmusum kusi1 imza güzel kalsın bu cok şirin fake kusi güle güle kullan saol fake kusi apla iyi gecelr yatan kusilere
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ efet koydum apla yeni avatarımı nasıl olmusum kusi1 imza güzel kalsın bu cok şirin fake kusi güle güle kullan kusi aramıza katılan yeni kusiler mırmırrlana bilirler ama öpmek yok anlayışınız için teşekkür ederim
quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ efet koydum apla yeni avatarımı nasıl olmusum kusi1 imza güzel kalsın bu cok şirin fake kusi güle güle kullan kusi aramıza katılan yeni kusiler mırmırrlana bilirler ama öpmek yok anlayışınız için teşekkür ederim kusi sadece senimi öpcem la tanerleşme belirtileri var sende kusi yatan kusilere ii gejeler
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ efet koydum apla yeni avatarımı nasıl olmusum kusi1 imza güzel kalsın bu cok şirin fake kusi güle güle kullan kusi aramıza katılan yeni kusiler mırmırrlana bilirler ama öpmek yok anlayışınız için teşekkür ederim kusi sadece senimi öpcem la tanerleşme belirtileri var sende kusi yatan kusilere ii gejeler sinirlenme kusi mırrr mırrr />
herkes sustu kusilerim nerdesiniz alın bakalım canlanın dinleyin :http://www.youtube.com/watch?v=pXnR8y89TvI
quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ biri benimi cagırdı sonunda gelebildin /> diğer kusi ler nerde haniii