quote:Orjinalden alıntı: ***NiRvAnA*** quote:Orjinalden alıntı: egzantirig şinanayda yafrum şina şinanay şinanayda hopa şinanay noodu apla niçin bu balonlar felanlar yoksa daner i mi banladılar banmalasınlar
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: ***NiRvAnA*** quote:Orjinalden alıntı: egzantirig şinanayda yafrum şina şinanay şinanayda hopa şinanay noodu apla niçin bu balonlar felanlar yoksa daner i mi banladılar banmalasınlar bi kez daha kafayı kaşıttın apla tebrik ederim banmalasınlar
quote:Orjinalden alıntı: oktrates quote:Orjinalden alıntı: s£stavina aşık olduunda ben ona söylerim Söle şimdi sestam Egza ne ayak aşık deilsin ama olcan as kaldı egza ehe anladın sen
quote:Orjinalden alıntı: s£stavina quote:Orjinalden alıntı: ***NiRvAnA*** ben bişi anlamıyom ama just imagine egza bi de yabancıca konuşuyo nası anlıyım ben bööle daha çok annamıyom
quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe quote:Orjinalden alıntı: egzantirig hemşo bizi neden sevmiyorsun tanerin elemanı dilmisin sen bakım
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe quote:Orjinalden alıntı: egzantirig hemşo bizi neden sevmiyorsun tanerin elemanı dilmisin sen bakım Tanerin arkadaşıyım Ayrıca sen şu gereksizlerde Samsunlu bulmuşsun kaçırıyorsun.