quote:Orjinalden alıntı: egzantirig samsunluysan benım tarafıma gec Samsunlu adam satmaz Hep sizin grup pek bir havalı gözleri yükseklerde Karadeniz insanının gözü yükseklerde değildir Hem bir sayfa başınıda kaçırdık msnde kızın biri muhabbete tuttu Yoksa siz mi ayarladınız o kızı.
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: BelieveMe taner nerdesin kusi2 taner abi senin takımda iş yok kusi2
quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: BelieveMe taner nerdesin kusi2 taner abi senin takımda iş yok kusi2 Kasap döner,sap döner gün olur hesap döner
quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe quote:Orjinalden alıntı: _OsmaN_ quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: BelieveMe taner nerdesin kusi2 taner abi senin takımda iş yok kusi2 Kasap döner,sap döner gün olur hesap döner Kasap nereden çıktı Keser döner sap döner, gün olur hesap döner
quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe quote:Orjinalden alıntı: egzantirig taner elemanın kız yuzunden iş yapamıyo Çok özel bir kız + onun için tüm sayfa başları feda olsun
quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe quote:Orjinalden alıntı: egzantirig taner elemanın kız yuzunden iş yapamıyo Çok özel bir kız + onun için tüm sayfa başları feda olsun alırız anahtarlarınızı yaylanın forum size göre deil hocam kız peşinde koşun siz
quote:Orjinalden alıntı: imPsYcHo quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe quote:Orjinalden alıntı: egzantirig taner elemanın kız yuzunden iş yapamıyo Çok özel bir kız + onun için tüm sayfa başları feda olsun alırız anahtarlarınızı yaylanın forum size göre deil hocam kız peşinde koşun siz En azından o uzmanlık alanımıza giriyor Hem bunlar sanal alem yaz geldi biz kolumuzda kızlarla gezerken siz takarsınız forumu kolunuza gezersiniz
quote:Orjinalden alıntı: imPsYcHo şahsen ben kızlar için pek uğraşmam genelde onlar uğraşır(ciddiyim) Biz erkeklerle uğraşmayan feminist kızları severiz.Yani anlıyacağın biz zoru severiz.Bizle uğraşan kızlara direk hayır deriz.
quote:Orjinalden alıntı: imPsYcHo şahsen ben kızlar için pek uğraşmam genelde onlar uğraşır(ciddiyim) +1 kusi aynen ben nie urascam onlar gelsin ler geliolarda zaten ağıma