Şimdi Ara

Kronometre ile Çalışmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kronometre kullanmamıştım hiç. Bu sene başladım. Kronometre açıkken çok strese giriyorum bişeyler yetiştirmem gerekiyor gibi hızlı olmaya çalışıyorum. Günde şu kadar saat çalıştım diyebiliyorum. Kronometreyi bir haftadır bıraktım kafam rahat hız yapmıyorum sindirerek çalışıyorum ama bu seferde yeterlimi çalışıyorum onu bilmiyorum. Ne yapmalıyım bi fikri olan ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen süreli çalışınca bir stres biniyor üstüne. sınavda da süreyle yarışacağın için o strese alışmalısın. deneme çözerken süre tut ama normal konu çalışırken,soru bankasından soru çözerken kullanma. sadece masa başında aralıksız en az 30-40 dk otur yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: hytgzl08

Arkadaşlar ben kronometre kullanmamıştım hiç. Bu sene başladım. Kronometre açıkken çok strese giriyorum bişeyler yetiştirmem gerekiyor gibi hızlı olmaya çalışıyorum. Günde şu kadar saat çalıştım diyebiliyorum. Kronometreyi bir haftadır bıraktım kafam rahat hız yapmıyorum sindirerek çalışıyorum ama bu seferde yeterlimi çalışıyorum onu bilmiyorum. Ne yapmalıyım bi fikri olan ???

kronometre yerine çalışma masamın yanına küçük bir kağıt koyuyorum başlama saatim bitiriş saatim olarak iki defa saate bakıp not alıyorum.Böylesi daha sağlıklı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

aynen süreli çalışınca bir stres biniyor üstüne. sınavda da süreyle yarışacağın için o strese alışmalısın. deneme çözerken süre tut ama normal konu çalışırken,soru bankasından soru çözerken kullanma. sadece masa başında aralıksız en az 30-40 dk otur yeter

Oturuyorum ama msj geliyor biri arıyor çağırıyor falan hep eksik çalışmış hissediyorum kendimi bende

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcurly

quote:

Orijinalden alıntı: hytgzl08

Arkadaşlar ben kronometre kullanmamıştım hiç. Bu sene başladım. Kronometre açıkken çok strese giriyorum bişeyler yetiştirmem gerekiyor gibi hızlı olmaya çalışıyorum. Günde şu kadar saat çalıştım diyebiliyorum. Kronometreyi bir haftadır bıraktım kafam rahat hız yapmıyorum sindirerek çalışıyorum ama bu seferde yeterlimi çalışıyorum onu bilmiyorum. Ne yapmalıyım bi fikri olan ???

kronometre yerine çalışma masamın yanına küçük bir kağıt koyuyorum başlama saatim bitiriş saatim olarak iki defa saate bakıp not alıyorum.Böylesi daha sağlıklı oluyor

Bence böyle güzelmiş yapılabilir

• Kum saatiyle calis

• Biyoloji matede olur da fizikte çok moral bozar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kronometresiz çalışırsan ygs için boşa kürek çekersin ne kadar yavaşsın bilemiyorum ama bnm mat aşırı yavaştı-yavaşa çekmeyi başardım lys yetişmedi ygs 75 dk sürdü.

• agaaaaaaa kronometreyi nerden buldunuz ya telefon kronometresini unutuyorum normal masa kronometresi aradım bulamadım. help
  • quote:

Orijinalden alıntı: redlion33

agaaaaaaa kronometreyi nerden buldunuz ya telefon kronometresini unutuyorum normal masa kronometresi aradım bulamadım. help

Gooo dıgıdık dıgıdık kırtasiye

• Bence yanlış bişeydir çünkü kronometreyle çalışırken insanın gözü sürekli onda.Bide insan kendine limit koyuyo öyle olunca.Mesela diyosun ki ben 8 saat çalışcam.Ondan sonra başlıyosun 8 saati tamamlamaya.Ne çalıştığının önemi yok maksat 8 saat tamamlanmış olsun olayı oluyor ama deneme çözerken mutlaka süre tutulmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitx98

Bence yanlış bişeydir çünkü kronometreyle çalışırken insanın gözü sürekli onda.Bide insan kendine limit koyuyo öyle olunca.Mesela diyosun ki ben 8 saat çalışcam.Ondan sonra başlıyosun 8 saati tamamlamaya.Ne çalıştığının önemi yok maksat 8 saat tamamlanmış olsun olayı oluyor ama deneme çözerken mutlaka süre tutulmalı

Aynen öyle oluyodu bi ara sırf saat dolsun diye cografya çözüyodum 😭😭 bıraktım şinimdi eksiklerime calısıyorum ama sanki az calısıyorum gibi geliyor

• gün içerisinde süreyi yönetmek açısından bence faydalı. kronmetreyi açıyorum ters çeviriyorum ne zaman sıkılır bunalırsam dersi bırakıp mola veriyorum.
  • Az olsun etkili olsun hocam.Bu bir sıralama sınavı ve siz de mümkün oldukça eksikleri kapatarak ilerlemelisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.