Şimdi Ara

Kronik Böbrek yetmezliği ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babamda kronik böbrek yetmezligi var su an kreatini 2.01 potasyum 5 ürede 77 çıkmış kendisi diabet hastasi bu oranların en yüksek seviyesi ne kadar oluyor diyalize girmek için ? Hangi besinlerden kaçınması lazım doktor bilgi verdi ama pek ayrıntılı vermedi burada sormak istedim bu diyalize girme olayı hastadan hastaya değişiyor mu ? Yardımcı olursanız cok sevinirim.

Kararı ğrenmek için bir Nefrolağa başvurun...
  • Bende de var aynı hastalık.. Böbrekleriyle ilgili 13 ameliyat olmus biri olarak şunu söyleyebilirm. Alkol alıyorsa bırakması lazım bırakmasa bile azaltmalı, et tüketimini azaltmalı, tuzu azaltmalı, çok efor harcamamalı ki kreatini düşsün.. Evde imkanınız varsa yemekleri tuzsuz yapın başlarda zorlanır ama sonra alışır. Saydıklarım böbreği çok yorar. Sorunuz olursa PM atabillrsnz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr.Kaan

Bende de var aynı hastalık.. Böbrekleriyle ilgili 13 ameliyat olmus biri olarak şunu söyleyebilirm. Alkol alıyorsa bırakması lazım bırakmasa bile azaltmalı, et tüketimini azaltmalı, tuzu azaltmalı, çok efor harcamamalı ki kreatini düşsün.. Evde imkanınız varsa yemekleri tuzsuz yapın başlarda zorlanır ama sonra alışır. Saydıklarım böbreği çok yorar. Sorunuz olursa PM atabillrsnz

hocam cok saolun geçmiş olsun bu arada. Tuzsuz yiyor pek yormuyor kendini emekli genellkle evde et tüketimini azalttık gibi arada balık yediriyoruz ondada protein var sanırım azda olsun yediriyoruz. alkol kullanmıyor sigarasi bile yok . Elimizden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyoruz bu diyaliz sınırını merak ediyorum acıkcası insandan insana göre değişebiliyor mu o bu arada arada bacakları şişiyor doktor günde aldıgı sıvı 1.5 litreyi geçmesin dedi neden böyle birşey dedi anlamadm.

• quote:

Orijinalden alıntı: expert****or

Geçmiş olsun...
    Diabetik nefropati olmalı....
    Kararı ğrenmek için bir Nefrolağa başvurun...

hocam her ay gidiyoruz kontrol altında sadece ben sınırı ögrenmek istiyorum diyaliz sinirini babamın yaninda sormak istemiyorum morali filan bozulur diye.

Orijinalden alıntı: hepsen

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kaan

Bende de var aynı hastalık.. Böbrekleriyle ilgili 13 ameliyat olmus biri olarak şunu söyleyebilirm. Alkol alıyorsa bırakması lazım bırakmasa bile azaltmalı, et tüketimini azaltmalı, tuzu azaltmalı, çok efor harcamamalı ki kreatini düşsün.. Evde imkanınız varsa yemekleri tuzsuz yapın başlarda zorlanır ama sonra alışır. Saydıklarım böbreği çok yorar. Sorunuz olursa PM atabillrsnz

hocam cok saolun geçmiş olsun bu arada. Tuzsuz yiyor pek yormuyor kendini emekli genellkle evde et tüketimini azalttık gibi arada balık yediriyoruz ondada protein var sanırım azda olsun yediriyoruz. alkol kullanmıyor sigarasi bile yok . Elimizden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyoruz bu diyaliz sınırını merak ediyorum acıkcası insandan insana göre değişebiliyor mu o bu arada arada bacakları şişiyor doktor günde aldıgı sıvı 1.5 litreyi geçmesin dedi neden böyle birşey dedi anlamadm.

Böbrek yorulmasın diye olabilir, ama en iyi cevabı size nefrolog ve ürolog verecektir. Gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.