Şimdi Ara

Kron yol bisikleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun yol için bisiklet almayı düşünüyorum.http://www.performansbisiklet.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=531 bu bisiklet nasıldır uzun yolda sorun çıkarırmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Merhaba arkadaşlar uzun yol için bisiklet almayı düşünüyorum.http://www.performansbisiklet.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=531 bu bisiklet nasıldır uzun yolda sorun çıkarırmı.

Başlığı görünce Kron markasının yol bisikleti modelini göreceğimi sandım.

XC 150 dağ bisikletidir. Yani MTB sınıfıdır. Uzun yoldan kastınız kaç km gideceksiniz?

Şehir-tur bisikletlerine bakmanız daha iyi olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mythology

quote:

Merhaba arkadaşlar uzun yol için bisiklet almayı düşünüyorum.http://www.performansbisiklet.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=531 bu bisiklet nasıldır uzun yolda sorun çıkarırmı.

Başlığı görünce Kron markasının yol bisikleti modelini göreceğimi sandım.

XC 150 dağ bisikletidir. Yani MTB sınıfıdır. Uzun yoldan kastınız kaç km gideceksiniz?

Şehir-tur bisikletlerine bakmanız daha iyi olacaktır.

Bunu gezerken buldum tavsiye bekliyorum, İstanbuldan başlayıp Antalyada biticek tur planlıyorum kıyı şeridinden gidicem o yola uygun bisiklet arıyorum.

• Giriş Seviyesi bir şehir bisikleti işinizi görecektir. Salcano City 60, biraz daha çıkabilirseniz carraro sportive 224 yada 2. el merida crossway 10 alabilirsiniz.
  • quote:

Bunu gezerken buldum tavsiye bekliyorum, İstanbuldan başlayıp Antalyada biticek tur planlıyorum kıyı şeridinden gidicem o yola uygun bisiklet arıyorum.

O zaman 28'' şehir-tur bisikleti bakmanız gerek.

Carraro Sportive serisine bakabilirsiniz. Uzun yol yapacağınız için V-fren idealdir. Yolculuk esnasında ihtiyaç duyduğunuz malzemeleri arka lastik üzerindeki bagajda taşımanız gerekli. Bu sebepten dolayı kadroda bagaj montajı için gerekli olan deliklerin olmasına dikkat edin.

Uzun turlara çıkanların bisikletlerini inceleyin. Ya sabit maşalıdır ya da maşaları kilitlenebilir özelliktedir. Zira asfalt zeminde maşanın açık olması (yaylanması) ekstra güç harcamanıza sebep olur.

Ve en önemlisi;

Bütçeniz ne kadardır?

edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythology -- 13 Ocak 2014; 21:56:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mythology

quote:

O zaman 28'' şehir-tur bisikleti bakmanız gerek.

Carraro Sportive serisine bakabilirsiniz. Uzun yol yapacağınız için V-fren idealdir. Yolculuk esnasında ihtiyaç duyduğunuz malzemeleri arka lastik üzerindeki bagajda taşımanız gerekli. Bu sebepten dolayı kadroda bagaj montajı için gerekli olan deliklerin olmasına dikkat edin.

Uzun turlara çıkanların bisikletlerini inceleyin. Ya sabit maşalıdır ya da maşaları kilitlenebilir özelliktedir. Zira asfalt zeminde maşanın açık olması (yaylanması) ekstra güç harcamanıza sebep olur.

Ve en önemlisi;

Bütçeniz ne kadardır?

edit: imlâ

Bütçe 550 civarı.

• Yol bisikletiyle uzun yol yapılmaz

Edit: linkteki dağ bisikletiymiş, onunla da yapılmaz 28'' tur bisikleti bakmalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 14 Ocak 2014; 0:15:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eliptik bisiklet tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    eliptik bisiklet tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ''Her türlü bisiklet ile yola çıkarsın. Yola çıkmanı engelleyen bisiklet değil içindeki tutkunun boyutudur.''

Bu sözler tur esnasında karşılaştığım ve bisikletlerinin çok eski göründüğünü söylediğim İtalyan çiftin sözleriydi. Yaklaşık 2000 km katetmişlerdi onlar ile karşılaştığımda ve cidden bisikletleri bir hurdadan farksızdı.

Gelelim sizin sorunuza. Dişli lastikler sizi yorar eğer yol için uygun yeni bir teker seti alırsanız bu bisiklet ile dediğiniz tura çıkabilirsiniz. İstanbul-Yunanistan sınırı(İpsala)-İstanbul yapmıştım yaklaşık 600 km tutmuştu bisikletim NG 650 yükümde 23 kg idi. Lastik patlaması dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktape

''Her türlü bisiklet ile yola çıkarsın. Yola çıkmanı engelleyen bisiklet değil içindeki tutkunun boyutudur.''

Bu sözler tur esnasında karşılaştığım ve bisikletlerinin çok eski göründüğünü söylediğim İtalyan çiftin sözleriydi. Yaklaşık 2000 km katetmişlerdi onlar ile karşılaştığımda ve cidden bisikletleri bir hurdadan farksızdı.

Gelelim sizin sorunuza. Dişli lastikler sizi yorar eğer yol için uygun yeni bir teker seti alırsanız bu bisiklet ile dediğiniz tura çıkabilirsiniz. İstanbul-Yunanistan sınırı(İpsala)-İstanbul yapmıştım yaklaşık 600 km tutmuştu bisikletim NG 650 yükümde 23 kg idi. Lastik patlaması dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Söylediklerin için saol dostum önerini göz önüne alıcam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: noktape

''Her türlü bisiklet ile yola çıkarsın. Yola çıkmanı engelleyen bisiklet değil içindeki tutkunun boyutudur.''

Söylediklerin için saol dostum önerini göz önüne alıcam.

Rica ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.