Şimdi Ara

Kron Kalitesi = 'Righty Gidon' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam lafın gelişi öyle dedim ülke bu hale geldikten sonra tüketici hakları şu an umrumda değil moralim çok bozuk.

Allah bu günlerimizi aratmasın,Selametle...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Battlefield 3
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghosthunter01

quote:

Orijinalden alıntı: alatay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-kron-xc-250-temiz-bakimlari-yapilmis-215390309/detay/

Böyle bir konuda kron ilanı paylaşmak da güzel kafaymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

quote:

Orijinalden alıntı: Ghosthunter01

quote:

Orijinalden alıntı: alatay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-kron-xc-250-temiz-bakimlari-yapilmis-215390309/detay/

Böyle bir konuda kron ilanı paylaşmak da güzel kafaymış.

Kafalar ne güzel pırıl pırıl

• Peki kaça bırkaıyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cocococ

Peki kaça bırkaıyosunuz

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-temiz-kron-xc-150-v-212761576/detay/

Atlama zıplama yok. Şehirde kaldırım inip çıkmak, yokuş inip çıkmak, parke taşlı yolda kullanmak dışında bisikleti yoracak bir sürüş yok.

75 kg, 1.75 boy

Kaza 8 Mayıs 2016 Pazar günü, Ataşehir - Bostancı Sahil - Pendik Marina - Bostancı Sahil - Minibüs Caddesi Kazasker arasındaki 40 km'lik sürüş devam ederken, yürüme hızından yavaş gittiğim esnada meydana geldi, düz yolda, ağırlığım koltuktayken.

Aynı kazanın tekrarlandığını görünce, tasarımcının üreticinin iş ahlakları hakkındaki düşüncelerimin haksız olmadığını anladım.

Ben şimdi adama mail atsam ne olacak ki? Ben zaten aynı bisikleti almam kullanmam bundan sonra.

Basit bir kaza değil bakın dikkat edin, ilkokul 4'ten lise 2'ye kadar bilfiil kullandığım, Bianchi Aspid SX bisikletim çok daha ağır koşullarda bile bu metal yorulması etkisini göstermemişti.

Gidon kağıt gibi yırtıldı arkadaşlar. Aynı yerden aynı şekilde. Basit bir üretim hatası değil bu. Ayıptır. Zaten şehirde bisiklet kullanmak tehlikeliyken, gidon da elimde kalacaksa, bu insanların uyarması lazım, "şu kadar sıklıkta bu bisikleti kullanırsanız bu şekilde metal yorulmaları meydana gelebilir" diye.

Kron Kalitesi = 'Righty Gidon'

• Gerilme kuvvetine en az dayanan 6061 alaşımı kullanıyorlar sonuç bu. 7005 4-5 kat daha dayanıklıdır. Yıllarca piyasada şimdilerde olan yabancı kaliteli markalar yokken markasız parçalar bile kullandık gidon,boyun vs daha binlerce kilometre yol yaptım ki totalde 4-5 yılda 60.000 kmyi geçtim hiç böyle birşey yaşamadım ne yol ne de mtb de.
    Şimdi malzeme kötü, savunulacak yanı yok ama satılan herhalde onbinlerce bisikletten 2 sinden geri bildirim kötü diye marka kötü diyemeyiz. Mesela kullandıkları men join marka göbeklerden aksı kırılmış biri bende internette de böyle oluyor diye şikayetleri vardı insanların. Olmaması gerekli şeyler yani çok mu zordur toptan aldığınız parçanın adeti size 10 TL ise 12 TL verip kırılmayacak kadar kalitelisini almak. İşin kötüsü güven kaybolursa o markaya o marka batar. 2. el kron aldım kadrosu için göbekleri ve vites sistemini komple değiştirdim demek ki gidonu da şimdiden elimdeki başka modellerle değiştireyim hiç takmayayım.

• Bu arada bisikletin model yılı nedir. Bendeki 2013 modelin boştaki gidonuna bayağı sağlı sollu yüklendim bir hasar oluşmadı.

Orijinalden alıntı: TrickStar

Gerçekten ilginç bir yerden kırılmış. Şimdi bir gidon kırıldı diye Kron gibi bir markayı zan altında bırakmamak lazım. Sizin şansınıza denk gelmiş. Ki aldığınız bisiklet de pek fazla aksiyon yaşaman gereken bir bisiklet değil. Günlük kullanım mtb. Garanti konusnu denediniz mi ?

Dostum 15 cm kaldırım diyo ya .2 Metreden bunny hop atladım demiyoki
  • Bu neresinden bakılırsa bakılsın bir rezalettir. İki bisiklet aynı yerden aynı noktadan aynı şekilde kırılıyor. Belliki gidonda bir tasarım hatası veya üretim kaynaklı bir sıkıntı var. Ciddiyetsiz bir üreticiden ciddiyetsiz bir tedarikçinin temin ettiği birşeyişte. 2lira maliyetten kısacağım diye düştüğü duruma bak Kronun. Ciddiye almıyorsunuz ama bu insanlar gerçekten büyük tehlike atlatmışlar. Bu bisiklet kesinlikle servislerine çağırılıp bu parçanın değiştirilmesi lazım. Şaka gibi kaldırımdan iniyorsun gidon kırılıyor. Hayır gidonu kırılanlar 5- 10 yıllık bisikletlerde değil. Böyle değildi kron gittikçe laçkalaşıyor. Hayır yıllardır bu piyasanın içindesiniz 2 damla ciddiyet kazanamadınız.
    Düzenleme :İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyungevis -- 16 Mayıs 2016; 18:57:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScientistMan

ben tur bisikletiyle atlıyorum o yükseklikten

vaay tur bisikletiyle 2 metreden atlamak iyiymiş
  • Kronu sevmem ama her seyi amacina gore kullanmak lazim. Elindeki hafif arazi bisikletidir fazlasini beklemek hayal kirikligi getirir.

SONY XPERIA™ Z5 | White
  • 2011 yilinda carrefourdan 99 tlye united 26 jant bisiklet(siyah) almistim.Ayni bu sekilde on kaldirdim ayni yerden gidon kirilmisti.Sonra kaynak yaptirmistim.Demekki kron kalitesiyle united kalitesi ayni :)

Şaka bir yana bu aralar ben de yeni bisiklet bakiyorum.Forumda konu actim ama yazan olmadi.Salcano NG450 HD ile Salcano Astro V arasinda kaldim.Sizce hangisini secmeliyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun demekle başlıyorum umarım bir şeyiniz yoktur. Olay olduktan sonra firmaya attığım maile hala cevap gelmedi. Gidon kırıldıktan sonra ucuz fiyatlı bir Salcano gidon-boğazı ile değiştirdim. Bisikleti ayda yılda bir kullanıyorum. Bana dayanmayacağını anladığım için Dirt Jump kategorisinde bir bisiklet aldım şimdilik sorunsuz kullanıyorum, sert kullanan herkese de tavsiye ederim Kron Bisiklete de burdan en içten sevgilerimi(!) gönderiyorum
    *Bisiklet 2014 modeldi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.