Şimdi Ara

Kron Kalitesi = 'Righty Gidon' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ghosthunter01

quote:

Orijinalden alıntı: RASP

Mcaskill in de catali kırılmisti ve bisikleti inspired idi simdi dandik mı o marka

Dandik değil ama kırılmayan bisiklet yoktur. O bisikleti bile belirli bi seviyeden fazla zorlarsan kırılması normal

Kırılmayan bisiklet yok orası öyle ama atlama zıplama işlerinde tekniği bilmez isen bisiklete bisikleti bırak kendine zarar verirsin, laaap diye ön teker üzerine düşersen gidon da kırılır çatal da kırılır, en basitten arka tekere düşmeye çalış, geçmiş olsun..

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

Geçmiş olsun hocam.

Teşekkürler

quote:

quote:

Mcaskill in de catali kırılmisti ve bisikleti inspired idi simdi dandik mı o marka

Dandik değil ama kırılmayan bisiklet yoktur. O bisikleti bile belirli bi seviyeden fazla zorlarsan kırılması normal

Kırılmayan bisiklet yok orası öyle ama atlama zıplama işlerinde tekniği bilmez isen bisiklete bisikleti bırak kendine zarar verirsin, laaap diye ön teker üzerine düşersen gidon da kırılır çatal da kırılır, en basitten arka tekere düşmeye çalış, geçmiş olsun..

Tekniği biliyorum ya arka ya da iki teker üstüne iniyorum ama kırılmadan önce aşırı derecede yükselmedim. Sadece pedala basıp önü çektim yere indiğimde kırıldı. Kaldırım da yüksek değildi zaten

• gidon lazımsa dh fr için gidon ve hussfelt bogaz var ucuza bırakırım
    geçmiş olsun kronla fazla aksiyon yapmamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

gidon lazımsa dh fr için gidon ve hussfelt bogaz var ucuza bırakırım
    geçmiş olsun kronla fazla aksiyon yapmamak gerek

Teşekkürler Salcano'nun gidon-gidon boğazını taktım

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Kron geri dönüş yaptı mı ? Yaptıysa ne dediler ?

Dönüş yapmadılar henüz. Birkaç gün daha cevap vermezlerse arayıp söverim heralde
    Dzkk
  • quote:

dostum atlayıp zıplama çok fazla cidden bak kırarsın yine bu sefer sana bi zarar gelir ders olmalı bence ilk kırılan gidon
    kendini tutamıyorsan downhill freeride ailesine alalım seni uğraşma kronla filan

Dirt Jump a geçmeyi düşünüyorum zaten. Ama uygun bir bisiklet bulamadım 2. el

quote:

dostum atlayıp zıplama çok fazla cidden bak kırarsın yine bu sefer sana bi zarar gelir ders olmalı bence ilk kırılan gidon
    kendini tutamıyorsan downhill freeride ailesine alalım seni uğraşma kronla filan

Dirt Jump a geçmeyi düşünüyorum zaten. Ama uygun bir bisiklet bulamadım 2. el

Hocam donmedilermi hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sonuç nedir?

Tüketici Hakem Heyetine başvurmuş muydunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DirtJumper -- 5 Haziran 2015; 0:23:40 >
  • Hocam olmamış bu keşke uğraşıp Tüketici Hakem Heyetine verseydiniz siz uğraşmazsanız ,ben uğraşmazsam bunlar tüketiciyi leriz yerine koymaya devam edecek,Canınınız sağolsun ama böyle durumlarda üzerine gitmek gerektiğini düşünüyorum,İyi geceler.

Hocam olmamış bu keşke uğraşıp Tüketici Hakem Heyetine verseydiniz siz uğraşmazsanız ,ben uğraşmazsam bunlar tüketiciyi leriz yerine koymaya devam edecek,Canınınız sağolsun ama böyle durumlarda üzerine gitmek gerektiğini düşünüyorum,İyi geceler.

Daha önemli bişey olsaydı mesela kadro çatlaması vs. gibi sonuna kadar giderdim ama sonuçta 20 TL lik gidon. Hakem heyeti de sanırım 3 aydan kısa sürede geri dönüş yapmıyor. Fazla üşengecim

quote:

Hocam olmamış bu keşke uğraşıp Tüketici Hakem Heyetine verseydiniz siz uğraşmazsanız ,ben uğraşmazsam bunlar tüketiciyi leriz yerine koymaya devam edecek,Canınınız sağolsun ama böyle durumlarda üzerine gitmek gerektiğini düşünüyorum,İyi geceler.

Daha önemli bişey olsaydı mesela kadro çatlaması vs. gibi sonuna kadar giderdim ama sonuçta 20 TL lik gidon. Hakem heyeti de sanırım 3 aydan kısa sürede geri dönüş yapmıyor. Fazla üşengecim

yalniz eger agirliginizi gidona vermis olsaydiniz gidonun kirilmasiyla feci şekilde kaza gecirecektiniz. hadi kadroyu bile anlarımda gidon nasil kirilir be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam maksat 20 lira değil önemli olan bilinçli tüketici olup örnek olmak.

Tüketici Hakem Heyetine gitseydiniz karar geç çıkardı ama uğraşmayacaktınız ki kararı bekleyecektiniz.

Ama canınız sağolsun yinede, ama bir daha ki sefere hakkınızı arayın.

Hocam maksat 20 lira değil önemli olan bilinçli tüketici olup örnek olmak.

Tüketici Hakem Heyetine gitseydiniz karar geç çıkardı ama uğraşmayacaktınız ki kararı bekleyecektiniz.

Ama canınız sağolsun yinede, ama bir daha ki sefere hakkınızı arayın.

Teşekkürler umarım hakem heyetine başvurmamı gerektirecek bir olay yaşamam

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

quote:

quote:

yalniz eger agirliginizi gidona vermis olsaydiniz gidonun kirilmasiyla feci şekilde kaza gecirecektiniz. hadi kadroyu bile anlarımda gidon nasil kirilir be

Kırılmadan önce yaklaşık 5 km lik iniş yaptım asfalt yolda hızım 55 i falan buldu. O anda kırılmadığına dua ediyorum ben.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.