Arkadaşlar kızıma 26 jant şehir bisikleti alacağım. KRON CX50 ile ÜMİT VELOCİTY 2631 arasında kaldım. Bu 2 bisikletin tipi de aynı. Bu 2 tipe de bakarsanız nasıl bir bisiklet alacağımı anlarsınız. Yani mutlaka bu tip olacak....
Ama teknik özelliklerinden pek anlamıyorum. KRON CX50 1075 tl .... ÜMİT VELOCİTY 2631 ise 700 tl. Teknik olarak Kron CX50 bu fiyat farkına değer mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.Saygılarımla...
Evet değer. Ümit Bisiklet katne hediyesi market bisikletiyken Kron gerçek bir bisiklet markası.
Kızınıza alacaksanız ben size farklı bir seçenek olarak katlanır bisiklet önereyim. "Mosso Marine 20 2D" modelini bir araştırın. Bence çok daha kullanışlı bir seçenek. Komponent, kullanışlılık ve görünüm açısından çok başarılı bir bisiklet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benim mesajımda ısrarla yazdığım gibi,ben bu 2 bisikletin temsil ettiği tip bisiklet alacağım.Katlanır,dağ bisikleti yeya seleden gidona kadar uzanan kadro olan bisiklet istemiyorum....
KRON CX50 ile ÜMİT VELOCİTY 2631 ikisi de alüminyum kadroya sahip.Acaba bu 2 bisiklet tipine benzeyen 26 jant 500-1000 tl arası şehir bisikleti önerebilir misiniz? Yoksa Kron CX50 alıp geçeyim mi?
Ümit 2631 Velocity Lady 26 Jant Şehir Bisikleti Kadro 6061 Alüminyum Maşa Stabil Çelik Jant Çift Kat Alüminyum Lastik 26x1,75 Rubena Flash Reflektörlü Fren Sparkle Alüminyum V-Fren Vites 21
Vites kolu Shimano ST-EF41 Arka Arttırıcı Shimano RD-TX35 Ön Arttırıcı Shimano FD-TZ30 Ruble Shimano MF-TZ21 Aynakol Dotek Zincir KMC Z33 Ağırlık 15.4 kg
KRON CX50 - 26" Şehir Bisikleti - Unisex - V-Fren
Bisiklet Tipi Şehir Bisikleti Cinsiyet Erkek - Kadın Jant 26 Vites 21 Fren V-Fren Kadro Double Butted Aluminyum Kadro Ölçüleri 15"-17" Maşa Çelik Rigid 1.1/8" Arka Vites Shimano Tourney RD-TZ500 Ön Vites Shimano Tourney FD-TY500 Vites Kolu Shimano SL-RS36-7R Fren Alloy V-Fren Aynakol Zozo Ruble Shimano AMF-TZ500 Gidon Zozo Gidon Boğazı Zozo Sele Borusu Zozo Orta Göbek Neco Jant 26" Zozo Çift Kat Alüminyum Lastik 26x1.75