Şimdi Ara

Krom Aksesuarlar - (Dacia Sandero Fun Club)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
5.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işte krom aksuar fotoları. Yine gecikti temiz prıl pırık krom fotoları koyayım dedim ama nerde burda kaç gündür
    çamur yağıyor ya her yer sap sarı oldu. Böyle pis pis fotoğraf koymakta çok çekici olmuyor ama
    Fotoları cep tel ile çektim biraz kötüler. Çok tembelleştim bu araya.

Bagaj çıtası

Kapı kolı ve cam çıtaları

Ön ve arka kapı eşikleri

Ön panjur ve ayna kapakları

• emre bu krom çıtalar nerde satılıyor? nette mi? elden mi?
    ayrıca montajı herkes yapabilir mi? yoksa usta mahareti mi lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

emre bu krom çıtalar nerde satılıyor? nette mi? elden mi?
    ayrıca montajı herkes yapabilir mi? yoksa usta mahareti mi lazım?

nette satılıyor hocam ondan eminim. ama elden de alabileceğiniz yerler vardır sanırım.

gene de el becerisi gerekir diye tahmin ediyorum, sanırım mustafa (myurtsever) hocam bunları kendisi takmıştı.
  • Hocam cok zor değil daha önce linkini vermiştim. 40 tl ye falan kargo dahil alırsınız. Montaj da çok basit arkasında çift taraflı bant var. Yapıstıracagınız yeri silin önce güzelce sonra bantı kaldırın ve uygulayın o kadar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

Hocam cok zor değil daha önce linkini vermiştim. 40 tl ye falan kargo dahil alırsınız. Montaj da çok basit arkasında çift taraflı bant var. Yapıstıracagınız yeri silin önce güzelce sonra bantı kaldırın ve uygulayın o kadar yani

hocam ben de rüzgarlığı öyle yapıştırmıştım fakat biraz yamuk oldu, o da o kadar güçlü yapışıyor ki boyayı kaldıracak sanki. sonra da bi tarafın rüzgarlığını halen daha takmadım fırsat bulunca takacağım
  • bende bu çıtalardan almak istiyorum nerden alabilirim warsa internet adresini verirmisiniz?
  • focatamer F kullanıcısına yanıt
    Yeni aldığım ve tadına doyamadığım Kara Şimşeğime abartılı olmayacak şekilde krom aksesuar uyguladım... Yorumlarınızı bekliyorum :)
    Sis çerçeveleri Sanderonun orjinalinde olmadığından caddy'in ki uyduruldu. Özellikle gündüz ledleri çok hoşuma gitti. Unutmadan park sensörleri hakkında da sizden fikir talep ediyorum. Fümeye boyatsam mı yoksa gri iyi mi?
     Krom Aksesuarlar - (Dacia Sandero Fun Club) Krom Aksesuarlar - (Dacia Sandero Fun Club) Krom Aksesuarlar - (Dacia Sandero Fun Club) Krom Aksesuarlar - (Dacia Sandero Fun Club) Krom Aksesuarlar - (Dacia Sandero Fun Club) Krom Aksesuarlar - (Dacia Sandero Fun Club) Krom Aksesuarlar - (Dacia Sandero Fun Club)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatihgurkan@hotmail.com -- 13 Kasım 2013; 22:58:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • focatamer F kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/dacia-sandero-2009-2013-krom-cam-citasi-4-prc-77852575#product-information

adresinden bulabilirsin hocam. Sandero logan ve renault clio ların çıtaları birbirine uyuyor bu da dip not...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatihgurkan@hotmail.com -- 13 Kasım 2013; 23:12:15 >
  • Bebeğime marşbiel, cam rüzgarlığı ve çelik jant taktırdım... :) sizce nasıl olmuş ama

• quote:

Orijinalden alıntı: mfatihgurkan@hotmail.com

Bebeğime marşbiel, cam rüzgarlığı ve çelik jant taktırdım... :) sizce nasıl olmuş ama

çok güzel olmuş
    jantlar 15 inç mi? hangi marka? lastik ölçüleri orijinal mi? 185-65-15mi?

• jantlar 15 inç 16 yapacaktım fakat önermedi tamircim yakıtta ve çekişte sıkıntı olur dedi. Haklıda önce ki arabam şehir içi rampalarda bayılıyordu 17" di ama düz yolda fırtına gibiydi. Lastikleri büyüttüm sadece 190*65*15 yaptım. Jantlar sparco marka.
  • Yeni uygulamalar sonrası bebeğimin şimdilik son hali :)

Jantlarda ki aparatlar pilsiz olup teker döndükçe ışık yaymaktadır.
    Arka tarafını 4 cm fiber ile de yukarıya kaldırttım.
    Arka stoplara mavi film uygulamasını şiddetle tavsiye ediyorum. Geçenlerde gelen bir soru vardi pandizot 4 tane koaksiyel yani kayık hoperloru kaldırır mı diye kaldırır fakat benim yaptığım gibi bir destek koymanızda yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatihgurkan@hotmail.com -- 2 Ocak 2014; 17:07:09 >

• çok güzel şeyler yapmışsınız. birkac sorum var :)

-lastikleri büyütmek gidilen km göstergesini ve yol bilgisayarını yanıltmaz mı?
    -arkadaki rüzgarlık/spoilerı, sis farlarını, yandaki basamakları ve cam rüzgarlıklarını kaça yaptırdınız. güzel duruyorlar.
    -kol dayama el frenini engelliyor mu? sanki el frenini kapatmış gibi.

lastiklerdeki ışıklar bence biraz abartı olmuş. ışıldak gibi :)

arkadaki bagaj kapısındaki stop lambası tarzındaki led sistemi de fena degil.

özelllikle marpiyel/basamak, spoiler ve sis lambaları orjinal duruyor
  • Üstad lastik büyütmek yakıtta birazcık fark ettirir gidilen km sayısını falan etkilemez.
    Arka bağaj spoili 140 TL, Sis farı orjinal fabrika çıkışında vardıe, yan basamaklar 200 TL, Cam rüzgarlıkları 30 TL Ye taktırdım.
    Kolçak el frenine engel olmuyor. Sadece emniyet kemerini takarken kolçağı yukarı kaldırmanız gerekiyor. Yukarı-aşağı ve ileri geri hareket ettiğinden herhangi bir kısıtlama yapmıyor kullanımda.
    Lastiklerde ki manyetik ışıklar ise dikkat çekmenizi sağlıyor. İlk defa aksini söyleyen siz oldunuz hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfatihgurkan@hotmail.com

Üstad lastik büyütmek yakıtta birazcık fark ettirir gidilen km sayısını falan etkilemez.
    Arka bağaj spoili 140 TL, Sis farı orjinal fabrika çıkışında vardıe, yan basamaklar 200 TL, Cam rüzgarlıkları 30 TL Ye taktırdım.
    Kolçak el frenine engel olmuyor. Sadece emniyet kemerini takarken kolçağı yukarı kaldırmanız gerekiyor. Yukarı-aşağı ve ileri geri hareket ettiğinden herhangi bir kısıtlama yapmıyor kullanımda.
    Lastiklerde ki manyetik ışıklar ise dikkat çekmenizi sağlıyor. İlk defa aksini söyleyen siz oldunuz hocam :)

sis farlarının altındaki ledleri (gündüz farı mı deniliyor bilmiyorum :)) kasdetmiştim

lastiklerdeki ışıkları tabi canlı gormedigimden oyle bir yorum yaptım , belki çok da güzeldir :)

ama siyah arabaya yakışmış hepsi

• Evet üstad onlar gündüz ledi. Tampon altında bulunan lastikte dikdörtgen bir kesit vardı oraya oturttum :D Onlarında maliyeti 30 TL idi montajını ben yaptım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.