bir davetiyede kullanmak üzere kroki çizmek veya çizdirmek istiyorum. bu işi kim yapar veya kullanımı kolay bir program ile kendim halledebilir miyim? bilgisayar mühendisiyim ancak grafikten pek anlamam.
hazır programlarla yapılabilir, ayrıca microsoft'un visio programı ile yapılabilir. visio ile yapılan bir örneği aşağıda gönderiyorum.
alternatif olarak illustrator veya photoshop kullanılabilir. Bununla görselliği çok daha iyi olan haritalar veya krokiler hazırlanabilir.
aşağıdaki isometrik kroki'yi Ankara'da bir sitenin tarifi için hazırlamıştım ama bunu hazırlamak oldukça vakit alıyor. özellikle de 3D elemanlar konusunda sıkıntı çıkmıştı. Bir araya getirmek uzun süre aldı. Her objeyi bulmak, ufak bir kütüphane yapmak lazım.
Son önerim ise google'da haritanın bir kopyasını ekran görüntü vs ile alarak illustrator veya Coreldraw veya Photoshop içine alarak basit fırça hareketleri ile sadece yol, yön ve mekan isimleri ile oluşturmak mümkün.
google haritalardan bir ekran görüntüsü göndersem hazırlayabilir misiniz? hazırlarsanız ne kadar ücret istersiniz?