Şimdi Ara

kriz varmi; isten cikmak mantiklimi bu dönemde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • esnaf diyorki pandemi bizi vurdu bende diyorumki madem kriz var bir tane kapanan iflas eden dükkan göster ,öğretmenim ve çok mutlu etmiyor beni sebebide parasindan ziyade yaptigim isten doyum alamiyorum tatmin olamiyorum soyle bir sorunum var mesela terzi kiyafet dikiyor karsiliginda para aliyor ama ayni zamanda insanlara faydada sagliyor ogretmenligin nedense bir faydasini goremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam (gerçek manada hocam) hayatta ne olmak istiyordunuz? Öğretmenliği ebeveynler veya çevre yüzünden mi yapmak zorunda kaldınız yoksa kendi iradenizle mi seçtiniz?

• Garanti işi bırakmak özel sektörde sürünmek enayilik olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Ekim 2021; 21:35:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yapaccak başka meslek kalmadı bu saatten sonra keşke değiştirebilsem şimdi adalet okuyorum belki fayda sağlar

• hocam nasıl insanlara fayda sağlayamıyorsun anlamadım bilgiden kıymetli ne var

• C01aY kullanıcısına yanıt

Umarım mutlu olduğunuz mesleği bulursunuz hocam.

• Kitabdar kullanıcısına yanıt

Cevap cok basit aslinda esnaf Adam söyle dusunuyor okuyacagima dukkan para getirir okumak gereksiz

Ögretmen adamda test kitaplariyla vakit geciriyor sabit maa$a bakiyor seviniyor Ben kendimi kurtardim diyor halbuki esnaf Adamin kendisinden iyi oldugunu hem bilmiyor hemde Kabul etmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Insallah kardes

• Yatarak maaş alıyon ne güzel işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.