Şimdi Ara

Kripto piyasası yine çöktü, Çin darbe üstüne darbe vuruyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
1
Favori
17.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu vb buna benzer para kazanma yollarında Haram helal boyutuna bakmalıyız. Yarın Ruzi mahşerde bu tür kazanımlar beni sıkıntıya sokar mı ona göre hareket etmeliyiz. Bu dünya hayatında zengin olayım rahat yaşayayım. Bunlar cennette rahat bir hayat cennete saklıdır. Fani hayatın kısa ve değersiz şeylerini kalbimizde biriktirmeyelim. Elhamdülillah çalışalım helalinden rızkımızı arayalım ama bu tür kazanımlar ile değil.

Helal kazancınızı helal yollarda kullanmak Rabbim cümlemize nasip eylesin amin.

• %99 emin olarak söyleyebilirim ki Türkiye devleti ve Türk halkı, benim olmuyorsa onun da olmasın gibi çok zehirli bir düşünce yapısına sahip olduğu için önümüzdeki 15 milenyum boyunca asla muasır medeniyetler seviyesine ulaşamayacak. Asla bir Amerika ya da gelişmiş Avrupa ülkeleri gibi yüksek yaşam standartlarına sahip olmayacaksınız sırf bu kafa yapısı yüzünden. Yatırım tavsiyesi değildie

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6,7 ay işsiz kaldıktan sonra 3 Eylül'de işe başladım. 3 Eylül'den 23 Mayıs'a kadar ihtiyaç kredisi, kyk kredisi ve magaza borçlarını kapadım. Bir kaç tane kaldı oda en geç Eylül başı tamamen sıfırlanmış olacak. Bu 9 aylık sürede cebimden 14 bin lira civarında para çıktı. Bu parayı borçlara yatırmasam muhtemelen bankada hesabımda birikmiş olacaktı. Bundan sonra aylık 5 bin lirayı bulan gelirimi acaba yiyeceğim kadar yiyeyim geri kalacak 2.5 bini her ay banka hesabına yatırayım orada dursun yoksa bankada vadeli bir hesap mı açayım diye düşünüyorum ama faizde yemek istemiyorum. Coin filan bunlara bende para kaptıracak göz yok zatende ama bankada vadeli hesap açıp parayı değerlendirme fikride yok değil ama işte o paralarda kaç tane çocuğun hakkı vardır. Bunun öbür tarafı da var. En iyisi kazandığımızı banka hesabına yatırıp orada dursun belki ileride bir araba filan alırız.

Ama var ya özellikle banka ve devlete sıfır borçlu olmak insanı çok ama çok hafif hissettiriyor. Bu yükün üstünden kalkması insanı çok mutlu ediyor. Borçlarınızdan kurtulmaya bakın. Hür yaşayın.

• Önceden USD düşsün derdik, yine buradaki aynı kafadaki insanlar zarar ediyoruz niye düşsün diyip saldırgan tavırlar sergilerdi. Şimdi kriptolar düşsün diyoruz aynı insan tipleri gelmiş burada saldırıyor millete. Düşsün kardeşim 1 dolar olsun 1btc. 10 tane ekran kartı alıp entere basıp para kazanıyorlar. gören de akşama kadar çalışıyor zannedecek zorlarına gidiyor bir de.

• TÜRKİYE 74 ÜLKE ARASINDA 4’ÜNCÜ

Nijerya yüzde 33 kripto para kullanımıyla ilk sırada yer aldı.

Vietnam yüzde 21 ile 2’nci,

Filipinler yüzde 20 ile 3’ncü sırada yer alırken

Türkiye yüzde 16 ile dünyada 4’ncü,

Türkiye, Avrupa’da ise ilk sırada yer aldı.

Avrupa bizi kıskaniyi

Başka sözüm yok hakim bey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 23 Mayıs 2021; 12:25:54 >
  • Kim batar, kim çıkar gram umurumda değil ama şu kripto paraların bir an önce dibi görmesi lazım.

• Madenciler şu an halen kar ediyor. Etherium 1000-1100 dolar bandına iner ve stabilleşirse kafa kafaya kurtarır ki bu durumda mevcut sitede bol bol çıkma ekran kartı ve ring sistemi satışa çıkar.

• Kripto paranın geleceğin parası olacağına inananlar var mı cidden? Hükümetlerin para konusunda takip edemeyeceği bir şeye izin vermesi mantıklı mı sizce? Takip edilemeyen bir şey nasıl yasaklanır diye düşünüyorsanız söyleyeyim; tamamen yasaklamalarına gerek yok, büyük finans şirketlerine vs. yasaklar, uyarı verir Bitcoin düşer 50000’den 1 dolara. Bitcoin’de başladığı yere dönüp, darkweb’de falan milletin yasadışı işler için takasladığı bir meta haline gelir.

Bitcoin çok iyi bir fikir ve geleceğin parası olmayı hakediyor ancak buna izin verilmeyeceğini de kabul etmeniz lazım. Bitcoin engellenemez ve takip edilemez bir değer olabilir de 50000’den 1 dolara düşen coini ne yapacaksınız?

Geleceğin para birimi diye diye iyice şişirildi. Çok insanın canı yanacak gibi duruyor. Güzelim teknoloji iyice kumar masasına döndü.

Adettendir: Yatırım tavsiyesi değildir.

• Millet birilerinin para kazanmasını cekemiyor yazık cidden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Bu mesaj silindi.

Ahahaha 36k yatırdım ayda 4k getiriyor bu değerlerde. Sen 2.5 milyona ev al da kiraya ver.

• monacomen kullanıcısına yanıt

Ne kumarı hocam? Yatırım yapmakla kumar oynamayı aynı kefeye mi koyuyorsunuz? Adamlar bu iş üzerine finans bilimini kurmuş siz ise "Kumar oynuyorsunuz o zaman kaybetmeye mahkumsunuz" kafasındasınız.

• kripto para geleceğin parası diyor

50 dolar yatırdı 2 ye katlayıp 100 dolar yaptı diye parayı geleceğin parası sanıyor ahaha

olm biz çok gördük borsa işine kahkaha atarak girip elinde beyaz don sallayarak çıkanları

umarım daha kötüye gider kripto para işleri

zaten nasibini alan aldı.. psikolojisi bozuk olup aldığı ilaçlardan kafası 7 24 high olan aşırı egoist bi adamın yolundan borsa işine girmek süper zeka

siz anca başkalarını zengin edersiniz beyler, devamm

• ekar55 kullanıcısına yanıt

Yatırım mı? Kendi kendinizi kandırmayın 100 dolar koyup 100.000 dolar alacağınız bir illüzyonun peşindesiniz, neyin yatırımı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 23 Mayıs 2021; 14:31:53 >
  • 28 yıldır future piyasalarında olan ( Türkiye'de Futures in f si bilinmezken , Türkiye'de Future hesabı açıp trade yapan ikinci kişiyim) ve 11 yıldırda blockchain borsalarında ( hem spotta hemde kaldıraçlı işlemde) trade eden biri olarak bitcoin ve alt coinler hakkında bilmeniz gerekenleri şu kıssa ile anlatayım:

Bir köy yakınında çok sayıda maymun yaşıyormuş. Bir gün köye bu maymunları satın almak için bir tüccar gelir.

Tüccar maymunun tanesini 100 USD'a satın alacağını ilan eder.

Köylüler adamın deli olduğunu düşünür.

Akıllı birinin başıboş maymunların tanesine 100 USD ödemiyeceğini düşünürler.

Buna rağmen bir kaç köylü bir kaç maymun yakalayıp tüccara verir ve maymun başına 100 USD alır.

Bu haber kısa zamanda yangın gibi yayılır ve halk maymunları yakalayıp tüccara satar.

Bir kaç gün sonra tüccar maymunun tanesini 200 USD’a alacağını ilan eder. Tembel köylüler kalan maymunları yakalamak için koşuşturur

Yakaladıkları maymunların adedini 200 USD’dan satarlar.

Daha sonra tüccar maymunların tanesini 500 USD’a alacağını duyurur. Köylülerin uykusu kaçar. Kalan 6-7 maymunu yakalayıp maymun başına 500 USD’ı alırlar.

Köylüler merak içinde yeni duyuruyu beklemektedir. Tüccar bir hafta için evine gideceğini ve dönüşte maymunun adedini 1000 USD’a alacağını duyurur.

Köylüler çok üzgündür. Çünkü ortalıkta 1000 USD’a satacakları maymun kalmamıştır.

Tüccarın bıraktığı eleman köylülere elindeki maymunları gizlice tanesi 700 USD’dan satabileceğini söyler.

Haber yangın gibi yayılır. Tüccar maymunun tanesini 1000 USD’a alacağına göre, maymun başına 300 USD kâr vardır.

Ertesi gün tüm köylüler maymun kafesi önünde kuyruk olurlar. Tüccarın adamı maymunların hepsini adedi 700 USD’dan satar. Zenginler topluca maymun satın alır. Fakir köylüler ise maymun alabilmek için tefeciden borç para alırlar.

Köylüler maymunlarına iyi bakarak tüccarın dönüşünü bekler.

Fakat kimse gelmez.

Köylüler tüccarın yardımcısına koşar. Fakat o da tüymüştür.

Köylüler hiç bir işe yaramayan, kimseye satamayacakları başıboş maymunların tanesine 700 USD ödediklerini anlarlar.

ÖNEMLİ NOT: Kesinlikle ve kesinlikle para ve ya blockchain piyasalarına girmeden önce en az 5-6 ay Tekniz Analiz Eğitimi alın, eğitime aklı ermeyenler bu işlere hiç soyunmasın.Alım satıma başlarken demo hesapla işe başlayın.Youtube ve Telegramda Trader Ahmet, Coinci Mehmet vs. şeklinde insanların peşine takılmayın.Bu tiplerin aboneliklerine bakıyorum en ufağının 25.000 abonesi var , 100.000 abonesi ve 10.000 ücretli üyeliği olan 100'e yakın trader bozuntusu var.Ortalama 30 TLden 10.000 X30= 30.000 TL haybeden para kazanıyorlar.Demekki diyorum bu kadar aptal insan var ülkede.Adamlar üstü örtülü , gayri meşru yatırım danışmanlığı yapıyorlar, dötleri yiyorsa sözleşmeli olarak yapsınlarda ben de göreyim. Bunlar size ilk zamanda kazandıra bilir ama sonra pişman olursunuz, hiçbir yaptırım yok bunlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIGIL -- 23 Mayıs 2021; 15:1:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: monacomen

Kimsenin kazanmamasını isteseler piyangonun da iddaanın da at yarışı veya borsanın da kapanmasını isterler ne kadar saçma düşünüyorsun. Herkesin bildiği bu kriptonun ülkenin zenginliğini ve hane halkının gelirini söğüşleme operasyonu, bazı saf çakallar için ise fırsat, ekran kartları bir yana harcanan elektriğin dünyaya getirdiği zarar da ortada. Böyle manipüle bir operasyonda kaybedince de bizi kıskanıyorlar demek tam bir akıl tutulması.

Sen ne anlatıyorsun Allah aşkına, ya okumuyorsunuz ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ha bire bir yerlerden birşeyler uydurup söylenmeyen şeyleri söylenmiş gibi yapıp laf olsun diye birşeyler karalıyorsunuz. Ne kumarı, ne iddası ne at yarışı ne saçmalıyorsun Allah aşkına.

Bu konuya yorum yazdım ama genel olarak yazdım, bu konu özelinde değil söylediklerim. Genelde halkımız birbirini kıskanır, çekemez, kimsenin kendisinden ilerde olmasını istemez ve bunun için her türlü lafı, çamuru atar elinden geldiğince aşağı çekmeye çalışır. Yalan mı bu? Yani sırf bu yazdıklarınız bile bu söylediklerimi kanıtlar nitelikte. BTC özelinde konuşmadım ama tut ki öyle yaptım. Size ne kardeşim kumarsa kumar, kim oynuyorsa o kazanıyor veya o kaybediyor salın insanları bırakın istediklerini yapsınlar, herkesin aklı kendine yeter kimse sizin aklınız ile hareket etmek zorunda değil. Burda sizi ırgalayan birşey yok herşeye maydanoz olup durmayın kendi işinize bakın.

• Çökme yok.Eskiden olsa 10 bin dolara giderdide düşmüyor artık bu meret.35 bin dolarlar bile bitcoin için uçuk rakamlar.Geçen yıl 10 bin dolardı.Düşüyor 34-35 bine set kurmuşlar geri fırlıyor 35-38 arası gidip geliyor.Piyasa bence bir haber bekliyor ya uçacak ya çakılacak ortada şuan.Balinalar topluyor diyipte gazlamayın milleti zannediyormusunuz balinalar sadece kriptoparada.Altına yada yenilenebilir enerji kaynaklarına büyük yatırımlar yapılıyor.Önümüz küresel ısınma.

• Ticarette kullanılmayan binlerce çeşit kripto para için felaket elektrik harcandı. Çin üretim ülkesi çevre baskısı var postalıyor madencileri. Ekran kartını Afrikaya yine satar.Kripto dünyası çok erken ve gereksiz gelişti. Başında otorite yok. Gelecekte bile napçan 5 bin çeşit coini? Halkımız sorgulamadan davranıyor hep.

• Zamanla düzelecektir yapacak bişey yok bekliyecez sabır ve zaman her şeyin ilaçıdır

• monacomen kullanıcısına yanıt
    Herkes için genelleme yapmayın. Uzun süredir teknik analiz çalışıyorum. Piyasayada yeni girmedim 2018 den beri yatırım yapıyorum. Yok parayı ×10,×100 yapayım falan derdim yok. Son 3 aydır Kripto paralarla ilgilenen kolay yoldan para kazanmaya çalışan insanlardan biri değilim. Üniversiteye yeni başladım ve kazandığım parayı eğitimim için harcıyorum. Peki bu durumda benim para kaybetmem neden sizi sevindiriyor? Neden kendi halinde kimseye zarar vermeden elindeki az birikimi değerlendirmeye çalışan insanların kötülüğünü istiyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.