Şimdi Ara

KRİPTO PARALAR [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.381
Cevap
240
Favori
135.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coinbase’e girebiliyor musunuz? “Too many requests “ hatasi veriyor bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dash alınmalı mı?bu gün için al sat yapılabilir. 1068 dolar şu an itibariyle
  • Türkiye'ye bağlı olmayan yabancıların da alım satım yapabildiği adam akıllı bir site yok mudur yahu? 10.000 hazır bekliyor şu anda paribu'ya bakıyorum işlemler geç işleniyor, btcturk'e bakıyorum millet sıkıntılarından bıkıp paribu ile idare etmeye çalışıyor..
  • alt coin almayın zarar edersiniz!! bakın en baba altcoinler bile eth, litecoin, ripple, dash vs bitcoin karşısında değer kaybediyor.

dolar bazında kazanabilirsiniz ama btc bazında kaybedersiniz! şimdi illaki 70 bin vermenize gerek yok 200 liralık alın btcyi 400 olur coinmarketcapda grafikleri inceleyin.

eğer güzel bir haber varsa kısa sürede 2x 4x yapacaksa bir altcoin alın ancak şimdi ben altlara 1000 lira yatırayım 2 sene sonra zengin olurum olayı bitti.

o parayla btc alırsan uzun vadede daha fazla kazanırsın çünkü altcoinlerin %90 ı çöptür.
  • Ya biri şu sorumu net cevaplayabilir mi? Bu bitcoin olayı ilk başta bilgisayarları açık bırakarak oluyordu. Ekran kartı alıyordu insanlar pc açık kaldıkça bitcoin geliyordu? O olay nasıl oluyor bitti mi acaba artık

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Ya biri şu sorumu net cevaplayabilir mi? Bu bitcoin olayı ilk başta bilgisayarları açık bırakarak oluyordu. Ekran kartı alıyordu insanlar pc açık kaldıkça bitcoin geliyordu? O olay nasıl oluyor bitti mi acaba artık

cidden ya, ben olayını adam akıllı anlayamadım. bu da benim sorum: kimlik bilgilerini vermek ne kadar güvenli sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jam&jam

Bugün Bitcoin 20000 dolari denermi dostlar.

denedi geçti galiba inş almışsındır
  • emseas kullanıcısına yanıt
    Maalesef 72000 de pozisyon tuttum ingiltere sert elestirmisti düşer sandim aksine azdi

• Digibyte'a neler oldu bilen varmı ? %120 artmış, 10günde 4 katına çıktı.
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Kripto aleminin dâhisi konuştu.3 günde XVG x10,Doge x3,SC x2,RDD x3 yapmamış gibi davranırken ben ;

• An itibari ile 500 TL'lik BTC aldım Paribu'dan ve Binance'a aktardım. Yatırım tavsiyesi dışında dikkat etmem gereken konular için tavsiye verebilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

An itibari ile 500 TL'lik BTC aldım Paribu'dan ve Binance'a aktardım. Yatırım tavsiyesi dışında dikkat etmem gereken konular için tavsiye verebilecek var mı ?

500 tl lik btc nin 1000 olması için btc nin bugün 20bin ise 40bine çıkması gerekmiyor mu ?
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Evet ?
  • Arkadaşlar şimdi paribu koinim bittrüke üye oldum bittürk cogunu satıyor ordan alıp satıcam.
    3 bin liralık param var yatırım yapıcam sizce hangi koine yatırım yapmalıyım bittürk güvenilir mi ?
  • Paribu, BTCTurk, Koineks gibi Türk sitelerinde takılanlara acıyorum yemin ederim, sürünüyorsunuz farkında değilsiniz, ben anlık 1 - 2 centlik fırlamalarda direk küsüratlarla rahatça işlem yapabilirken siz orada 2 saat almak veya satmak için beklersiniz veya BTC 20.000 dolara dayanır Türk siteleri 72.000 TL gösterir falan, anlık fırlamalarda site çöker vs... Allah aşkına sürünmeyin şu lanet sitelerde geçin yabancı borsalara.
  • Eth satan var mı? 0.35 ETH alınacak.
  • Bu durum da BTC alıyorsan uzun vadeli bekleyişe gireceksin demektir. Kısa süreli al/sat karları için daha düşük rakamlı paraları tercih etmek gerek yani. Peki var mı şu an gözde olan? IOTA düşünüyordum ama belirsiz gidiyor, LITECOIN düşündüm o da sıçrama yapmıyor pek ama mantıklı gibi. Sizce?
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Binance'a aktardım ben BTC'yi. ENJ adlı coin'i 0.00000680'den alıp 0.00000700'den satarak ilk mini minnacık karımı gerçekleştirdim. Gözden çıkarabileceğim para olacak 500 TL belirledim, böyle al sat oynayacağım. Parayı 4-5 coine bölerek 3-5-10 gün civarı elde etmeyi düşünüyorum. Sıçramalar genelde 1 hafta 10 günlük oluyor. Olursa şansıma olmazsa da şanssızlığıma problem yok.
  • ETH'de yavaşlık var deniyor. Bu piyasaya yeni girdim bakalım alıp bi süre tutmadan ani al satlar ile pek birşey kazanılacak gibi durmuyor ufak paralarla. Borsayı anlık takip etmek de çok yorucu açıkçası.
  • Arkadaşlar satışa koymama ya da satmama rağmen Binance'ta ufak küsüratlar bazı coinler için Available balance olarak kalıyor. %100 dememe rağmen neden tamamını BTC'ye çevirmiyor bu coinlerin ? Çok ufak rakamlar olduğu için mi ?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.