Merhabalar ben kripto paralara yatırım yapmak istiyorum daha önce hiçbir yerde hesap açmadım herkes binance öneriyor sizce nasıldır ? Ayrıca kripto para kazançlarına vergi vermek gerekiyor mu belli limiti var mı bir de yasal mı ileride başımız yanmasın |
Kripto para yardımcı olursanız çok sevinirim.(binance,bitcoin,ethereum)

-
-
Merhaba,
paribu ve BTCTürk sitelerinden bu ara şikayet çok fazla. kimse yetkililere ulaşamıyor.
kripto para hakkında fazla bilginiz yoksa en başta makül bir seviyede deneme amaçlı alsat yapın. baktınız bu iş kafanıza yattı daha sonra daha fazla alırsınız. ani yükselen coinleri almayın. dikkat edin.
https://www.trbinance.com/account/signup?ref=K511818S
binancın TR ülkemiz uygulaması kullanımı çok kolay.
paribuya göre ücretler komisyonlar hiç yok denecek kadar az. kimlik doğrulaması ile kendi bankanızdan buraya eft yapabilirsiniz. eğer ziraatbankası hesabınız varsa 7/24 havale yapabilirsiniz. kazancınızı tekrar kendi bankanıza aktarabilirsiniz. diğer taraftan binanceTR den binance a uygun düşük masraf (hatta masrafsız ) coinlerinizi gönderip alabilirsiniz. diğer taraftan binancetr üzerinden TürkLirasiyla coin alımında komisyon yok. profosyonel site dururken neden amatör site ile uğraşıyorsunuz.? link referanslı alımsatım da sizede komisyondan %10 komisyon veriyor. referans :K511818S
-
Acemiyseniz Binance ile başlamayın. Yukarıda yazan üye referans verip indirim almak için yanlış yönlendiriyor. Türk sitelerinden birisine üye olun. Türk sitelerinde sağlam (Kendini kanıtlamış, nispeten riski düşük) coinler oluyor. Acemiliğinizi atınca Binance gibi büyük borsalara geçersiniz. Ben 3 yıldır Thodex kullanıyorum. Güvenilir mi falan orasına karışmam ama diyebilirim ki üye olmak kolay.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X