Kripto piyasasına damping gelmiş. Uzun vadeciye bu indirimden başka birşey değildir. Belki Kısa vadeciye bile... |
Kripto para dünyasında yeni kriz: Satan satana (4. sayfa)
-
-
vay arkadas herkes parayi vurmus lol
-
Coin trolleri gelmiş hemen konuya. La adam olmayan coinden borsa kurmuş. Olanı ne ki bir de olmayanıyla. Saadet zinciri elinizde patlamış üstüne bir de dolandırılmışsınız, gelmiş burda algı yapıyorsunuz. Öyle kazandım böyle yedim. E yediysen de başkalarının cebinden yedin, o battı, bişey mi üretildi de karşılığı olsun. Bunların topunun dilinde de şey var, 'Siz bu teknolojiyi anlamıyorsunuz cahiller' Olm abd finans kuruluşları bitcoin 28 binken gerçek değeri 38 bin dedi. Herkesi kekleyip aldırdılar. 130 binleri test edecek diye algı yaptınız forum forum dolaşıp. Tak düştü 20 binlere. şimdi 16 binlerde. Kazandı mı şimdi bu alanlar? Forex gibi çarpanlı oynayıp patlayıp duruyosunuz zenginlik hayalleriyle. Terapi öneriyorum size kumar ciddi bir sorun.
-
kacın laaan vıtesı bosa aldılar coınını seven kacsınnnnn
-
2 usd bile görmüş gece.
2,50 iken yakalayıp 4 lü rakamlardan satma şansını kaçırdım.
Bugün az bir şey 2,57 den aldım. Eğer ki ftx satış veya merge işlemi olursa en az x3 yapar. Ama 8 milyar dolarlık açık varken kim hangi hesapla o işe girer bilemem. İflas açıklarsa o zaman btc 10 bin altına çaklır diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 10 Kasım 2022; 13:12:14 > -
millet yine zirlamak icin siraya girmis.
50k dan sattigimi 10k dan toplamaya az kaldi.
camur atmaya devam edin ki 100k dan satacak keriz bulabilelim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yuh ciddi ciddi mi yazdınız bunu ironi mi?
-
Elektrik mühendisi görse o yorumu o direkten aşşağı atlar ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım ironidir, değilse bu forumun cehaleti dehşete düşürecek beni
-
-
abi deliricem cehaletin sınırı cidden yok bu forumda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X