Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.063
Cevap
136
Favori
453.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2,5 sene önce bu işe başlayıp, fiyatlar alt üst olunca elimdeki herşeyi çıkardım,sonra da yatırımda yapmadım. Tren kaçtı yine,duvarlara vur kafayı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Galaxy2004

    quote:

    Orijinalden alıntı: oguz1031

    ÖNEMLİ !

    hocam şimdi size şöyle bir soru soracağım doğrusu 2 saatir okuyorum pek birşey anlamadım. ben bir hackerim ve birçok bilgisayarı kontrol ediyorum mesela şuanda aktif olarak 80 bilgisayarın kontrolü elimde. eğer sistemi kavrarsam ve işime yararsa bunların sayısını çoğaltabilirim ama ben kurbanların bilgisayarına girip birşeyler indirip kuramam çünkü onlar bu işlemleri görür. haliyle bana uymaz ama kullandığım hack programlarının içinde crypto minner diye bir bölüm var hep merak etmişimdir ne işe yarar diye ama orda sadece start ve stop var yani neya yarıyor hala bilmiyorum. ben bu izlediğim bilgisayarlarda birşeyler kurmadan para kazanabilirmiyim bu letcoin-bitcoin sayesinde ? bana herhangi bir getirisi olurmu acaba ? Skype : t.h.3@msn.com


    Sen hacker değil bir lamer sin bilgin olsun :)

    keko olmasın :D




  • Nvidia ekran kartları ile bitcoin mining yapılır mı ? Karım veya zararım ne kadar olur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Yapılır, bütün elektrik faturası ve kart eskimesi zarar olur, kar da ihmal edilebilecek kadar küçük olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nexcore

    Yapılır, bütün elektrik faturası ve kart eskimesi zarar olur, kar da ihmal edilebilecek kadar küçük olur.


    Peki elde ettiğim para elektrik faturasını karşılar mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Binde birini dahi karşılamaz. Kar ve zarar kelimelerini yanlış kullanmışım, gelir ve gider demem gerekiyordu, komple zarar edersiniz her şeyden. Kaçak elektrik hattınız ya da çok verimli yenilenebilir enerji kaynaklarınız yoksa cryptocoin'den kar elde etmeniz imkansız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nexcore

    Binde birini dahi karşılamaz. Kar ve zarar kelimelerini yanlış kullanmışım, gelir ve gider demem gerekiyordu, komple zarar edersiniz her şeyden. Kaçak elektrik hattınız ya da çok verimli yenilenebilir enerji kaynaklarınız yoksa cryptocoin'den kar elde etmeniz imkansız.

    Peki hocam imzamdaki laptop ile yapabilir miyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Hocam FPGA ve ASIC tasarımı konusunda formal eğitiminiz yoksa ve almayı düşünmüyorsanız cryptomining fikrini kafanızdan atmanızı öneririm.
  • şu konunun başındaki adamlar kar olmaz diye diye milleti kandırdılar, bütün kolayca toplanabilecek bitcoinleri toplayıp yüzde dokuz bin ( bakın dokuz yüz değil ) kar yaptılar.

    bir ara 1 bitcoin'in fiyatı 1500 dolar olmuştu.Burada zamanında ( eski yıllarda konuştuğum bir arkadaşın 200-300 bitcoin'i vardı saklayayım ben bunu diyordu.O zaman ekran kartları farkedilmeden önce işlemcilerle kasarken ve ekran kartı kullanıldığında kasmıştı.

    taş çatlasa 2000-3000 dolar harcadı.milyarlar götürdü.


    Zamanında keşke girseymişim dedim, o kadar da ısrar etmişti
  • arkadaşlar hobi olarak evde altcoin mining yapmak istiyorum benim bilgisayar çoğunlukla açık kalıyor. 3 5 coin (kolay kazılanları haliyle en düşük fiyatlı) elde edip bunları evir çevir bir şeyler yapayım diyorum. lite coin olabilir yada doge olabilir.

    alt coinlerden hangisini önerirsiniz ? kazmak için.

    hangi altcoin yatırım amacı olarak kullanılabilir ? al sat yaparak ufak kar elde etmek için ?

    herkese iyi günler..




  • mustacix kullanıcısına yanıt
    Sen bilgisayarla kazanamazsın. Elektrik bedava olsa bile ayda max 20 tl filan olur.
    Zaten bu işin tekelini çinliler aldı. Çipleri adamlar üretiyor, sonuç olarak 1 usd ye üretilen çipi gidip antminer diye satıyorlar. 10 dolara üretilenle ne yapılır onu düşün.
    Ben akıllandım, artık mininge boşuna para kaptırmanın alemi yok. hashocean a 300 usd kadar gidince insan böyle oluyor. Al sat yap. başka birşey yapma derim.

    (biraz illegal olacak ama) ekran kartın iyiyse. mesala gtx 1080 filan. Bunu alıp hascat + korsan ağ ile birilerine hizmet edebilirsin. mesela 4*8 gibi bir çiftlik kursan. çalışmana gerek yok. Tabi devlet baba ne der orasını bilemem. Ancak bu işin de bir piyasası var. Biz de ülkemiz olarak bu sektörde hizmet vermeliyiz. Benim düşüncem bu.

    etheruma yatırım yapılır mı bilmiyorum ama ben hep btc taraftarı oldum.
  • dediklerini dikate alacam biraz litecoin alıp al sat yaparsam. sonra btc ile evir çevir olur bence teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu coinleri nasıl bozdurabilirim bilen birisi var mı?
    Ya da market falan kullanıyor mu bunları hiç?
    Her hafta 0.08 BTC kazanıyorum. Bu hafta 0.16 oldu. 2-3 ay kadar birikecek de blockchain de birikiyor birikmesine ama bozdurabileceğim hiçbir yer yok.
  • konuyu hortlatmak gibi olacak ama yeni başlayan arkadaşlara bir yardım olsun.
    artık coin kazmak için uğraşmayın coinspace firması kendi süperbilgisayarlarında coin kazıyor ve size belli bir ücret karşılığında madencilik hakkı tanıyor, yatırımınıza göre size günlük belli oranda coin veriyor. üstelik şubat ayında 0,50 olan coin şuan 0,79 aralık gibi 1 euro olmasına kesin gözüyle bakılıyor
    ayrıntıl bilgi için özelden ulaşın yadahttp://dropshipturkiye.blogspot.com dan öğrenebilirsiniz
  • Ortalıkta mining için sağlam trojen geziyor yalnız yurt dışı bir oyun sitesine girdim girmez olaydım nod32 temizleyene kadar 50 sefer hortladı ekran kartını % 100'e kastırıyor sürekli allahtan eset sağlam çalışıyor
  • Ozelden gelmeye devam eden mesajlar adina aciklama,

    1- Defalarca soyledim artik mining yapmanin hicbir manasi yok. (Son iki senedir diyorum bunu)
    2- Defalarca soyledim araci sirketlere kazdirmanin hicbir manasi yok. (Parayi kaptirmak isterseniz sizin bileceginiz is)
    3- 1 tane BTC alin atin kenara!!!

    Ya bak kac sene gecti uzerinden su konunun hala ayni hatalari yapanlar var. Konuyu da kapattirmiyor arkadaslar mazimiz yokolmasin diye..
  • Deniztns kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bitcoin gibi litecoin için de alıp kenara atmayı tavsiye edermisin. Bugün 3$ civarlarında seyreden litecoin 5 sene sonrası için 40 50 $ ları görür mü dersin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicekkerem -- 17 Şubat 2017; 16:54:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniztns kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yazınızı okudum cok yararli bir konu elinize saglik ayrica bu konuda gercekten muhtesem bilgi sahibisiniz bu olay konusunda size efsane desek yeridir galiba...Biraz komik gelebilir ama bitcoin olayini daha bugun ogrendim ve konunuzla daha bir bilgilendim herseyi ogrendigimi sandim vs vs ama üstüne tarihlere bakmaz olaydim birde ne goreyim atini alan üsküdari geçmiş



    Neyse sadede geleyim üstadim benim para kazanma vs bunlarla isim yok acikcasi kucuk bi amac edindim belki olur diye onun hakkinda size birkac sorum olacaktı sadece...Steamde belirli bir oyunu almayi uzun zamandir kafaya koymuştum fakat bir türlü denklestiremedim ve gelir konusunda musait olamadim öğrenciyim bir yandanda çalışıyorum bende dedim nasil yaparim sonra arastirirken bu bitcoin olayini videonun birinde gördüm arastirayim dedim ve suan buradayim... Ustad iyi denebilecek bir bilgisayarim var baskalarina madencilik yaptirip kazanan siteler doldu felan demissin kimin kazandiginin onemi yok sadece ben bu olay ile 0.01 bitcoin (30 tl imiş ) 'i en kisa zamanda , ortalama ne kadar sürede , hangi yerlerde , en guvenli sekilde ve nasil kazanabilirim yada kazanabilirmiyim , kazanilabilirmi ? ne yapmaliyim nasil yapmaliyim bu konuda yardimci olabileceginizi düşündüm görünüse gore bu isi sizden daha iyi anlayan yok bu yuzden bana en iyi sizin yardimci olabileceginizi düşündüm üstad yardimci olabilirsen sadece kisaca bile olsa boyle bi sansim varsa ve yardimci olabilirseniz gercekten cok iyiliğiniz dokunur bana simdiden teşekkürler tekrar elinize emeginize saglik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GestapoSubayı kullanıcısına yanıt
    Sana tek bir tavsiye veriyorum. Parani denklestir ve 0.1 bitcoin al. Bak buraya yaziyorum 5 sene sonra araba alacak kadar paraya satabileceksin.

    Teknolojik gelisimler ivmelenerek artmakta. Gunumuzde insan konu disi birakilmaya baslandi bile. Yani insan gelisim icin yavas kaliyor. Yapay zeka ve robotlar bildigimiz parayi degil kripto currency leri kullanacaklar. Nedeni aga (blockchain) direk yapisabilecek olmalari(API) ve bu sekilde sinirsiz hizda alim satim yapabilecek olmalari.. Gelecekte bildigimiz borsa yerle yeksan oldugunda, yapay zeka insanlari ciddi ciddi isinden etmeye basladiginda (onumuzdeki 5 sene icerisinde bunu yasamaya baslayacagiz) kripto para birimleri 2013 teki o muthis sicrayisin kat ve katini yapacaklar..

    Sadece iki kripto para birimine onem ver. 1 bitcoin, digeri litecoin.

    Bu da gecen sene IBM watson yapay zekasinin blockchaine ilistirilmesiyle ilgili haber
    http://www.coindesk.com/ibm-watson-artificial-intelligence-blockchain/

    2013 te ne dediysem hala aynisini soyluyorum hala zaman var. Mining icin gec kaldiniz ama yatirim icin hala zaman var. Alin unutun. Ve yatiriminizi hep uzun vadeli tasarlayin.

    Yatirim tavsiyesidir. =)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deniztns

    Sana tek bir tavsiye veriyorum. Parani denklestir ve 0.1 bitcoin al. Bak buraya yaziyorum 5 sene sonra araba alacak kadar paraya satabileceksin.

    Teknolojik gelisimler ivmelenerek artmakta. Gunumuzde insan konu disi birakilmaya baslandi bile. Yani insan gelisim icin yavas kaliyor. Yapay zeka ve robotlar bildigimiz parayi degil kripto currency leri kullanacaklar. Nedeni aga (blockchain) direk yapisabilecek olmalari(API) ve bu sekilde sinirsiz hizda alim satim yapabilecek olmalari.. Gelecekte bildigimiz borsa yerle yeksan oldugunda, yapay zeka insanlari ciddi ciddi isinden etmeye basladiginda (onumuzdeki 5 sene icerisinde bunu yasamaya baslayacagiz) kripto para birimleri 2013 teki o muthis sicrayisin kat ve katini yapacaklar..

    Sadece iki kripto para birimine onem ver. 1 bitcoin, digeri litecoin.

    Bu da gecen sene IBM watson yapay zekasinin blockchaine ilistirilmesiyle ilgili haber
    http://www.coindesk.com/ibm-watson-artificial-intelligence-blockchain/

    2013 te ne dediysem hala aynisini soyluyorum hala zaman var. Mining icin gec kaldiniz ama yatirim icin hala zaman var. Alin unutun. Ve yatiriminizi hep uzun vadeli tasarlayin.

    Yatirim tavsiyesidir. =)

    Sizce kesinlikle yukselirmi yani simdi 1 bitcoin alsam ilerde kesinlikle degerlenecekmi dusme ihtimali varmi peki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.