Şimdi Ara

Krepo emekli oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    A few months ago I came to you with the statement that it was "Do or die", "put up or shut up". Today i'm here to announce that it'll be the latter. Effective immediately i'll be retiring as a professional player.
    it's hard to find the right words to describe the current situation, but i'll try to do my best. League of legends is the best thing that ever happened to me. I've had a pretty awesome career looking back. The only regrets I have is not trying a little harder, putting in a little more effort here & there, mostly season 3, and handling certain situations slightly different. I'm an emotional person, as much as I try not to be, and those emotions sometimes get the best of me. Then again, I've learned a lot in these years and have become a completely different person than I was 3-4 years ago when this was all set in motion. I hope changed for the better.
    I've enjoyed being a player on the stage so much. It's the best feeling in the world, going on stage and have the crowd react, even cheer your name. Especially this split after being "out" for a while. To the LCS Berlin crowd, thank you so much, you have no idea how much it meant to me to hear you shout my name one more time. At least now I feel, i've had a chance to say goodbye. Even though I still played my last match without knowing it was the last, but at least somewhere I knew it could've been.
    But all good things come to an end. Lately I found myself having a little less fun with the game. Looking back i'm having a hard time finding 3 consecutive days where i've been truely happy in the last few months. Hell, i've been getting salty and even a tad toxic in soloqueue as of late. Most of it stemming from the fact that I care a lot about winning & playing the game correctly, but I think i've gone too far in that mindset sometimes. I've always said the moment playing this game stops being fun and feels like a grind, i'll retire. And i think that moment has finally come.
    I've always wanted to be recognized as a great player. I think I truely can be (or could've been), or perhaps even am, in some ways. This year I somehow wanted to prove it to myself & the community. I take solace in the fact that a lot of my peers who i respect a lot (think of Rekkles, tabzz, forgiven, kasing & more) have all told me they thought i was a good player. And that honestly is enough. Looking at my track record it's obvious I will never be able to achieve what I did in season 2 ever again, and that's alright. I'll treasure the memories and work on what's next instead.
    Over time i've learned i not only enjoyed playing the game, but also commentating and analyzing it for the viewers. I have a lot to learn to follow in the footsteps of some of the great casters currently present, but it's something I want to pursue.
    It's pretty daunting to realize that i'll never play a competitive league of legends match ever again, but i just have to look at it positively, starting another chapter in the story that's my life.
    There's a lot of people I owe gratitude to for supporting me along the way, i'm truely grateful for your help/advice/comeradery. I'd make a list but there's too many. You know who you are.
    Last i'd like to apologize to all fans that would've wanted me to play in this summer split & to Elements for not riding it out with them or being the change to get the team back on track. I wish them the best of luck and hope they make it to worlds.
    Thanks for reading, krepo out.

• çok duygulu konuşmuş
  • Okumadım

Teoman da müziği bırahtıydı...

(Parası bitince döner)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe olsa okumam, hayırlısı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mükemmel yazmış . (ANLAMADI)

• türkçe meali varmı
  • yazdıklarında haklı o asla eski krepo olamayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biri çevirsin la
  • Özet : Artık oyunu oynarken eğlenmekten çok sinirlenip flame yapıyormuş bu yüzden emekli olmaya karar vermiş

Not : Nasıl bir oyundan sıkılmaysa son 10 saattir aralıksız soloq da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterix -- 28 Nisan 2015; 21:34:42 >
  • Çok fazla kişi vardı o yüzden yazamadım dese de Froggen için ayrı bir parantez açmasını beklerdim . CLG.Eu dan bir tek Froggen kaldı galiba belki de onun da vakti artık yavaş yavaş gelmiştir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Özet : Artık oyunu oynarken eğlenmekten çok sinirlenip flame yapıyormuş bu yüzden emekli olmaya karar vermiş

Not : Nasıl bir oyundan sıkılmaysa son 10 saattir aralıksız soloq da

En son thaldrinin oyununda tryhard morgana oynuyordu.

• Elementary seviyemle bu kadar oldu beyler kusuruma bakmayın.

Merhaba,
    Bir kaç ay önce ben "koymak ya da sus", "Do ya da öl" olduğunu ifade ile size geldim. Bugün ben ikinci olacağım duyurmak için buradayım. Etkili hemen ben profesyonel bir oyuncu olarak emekli olacak.
    mevcut durumu açıklamak için doğru kelimeleri bulmak zor, ama ben elimden geleni yapmaya çalışacağım. Efsanelerin Lig başıma gelen en iyi şey. Ben geriye baktığımda oldukça müthiş bir kariyer yaşadım. Ben sadece pişmanlıklar, biraz daha çalışıyor çoğunlukla, burada & orada biraz daha çaba sezon 3 koyarak, ve biraz farklı bazı durumları ele değil. Ben kadar ben denemek gibi olması değil, duygusal bir insanım ve bu duygular bazen bana iyi olsun. Sonra tekrar, ben bu yıllarda bir çok şey öğrendim ve bu her harekete zaman ben 3-4 yıl öncesine göre tamamen farklı bir kişi haline gelmiştir. Ben daha değişti umuyoruz.
    Ben çok sahnede bir oyuncu olmak zevk ettik. Hatta adınızı tezahürat, sahneye çıkarak ve tepki kalabalık var, dünyanın en iyi duygu. Bir süre için "dışarı" kaldıktan sonra özellikle bu bölünmüş. LCS Berlin kalabalığa, bunu benim adı bir kez daha haykırmak duymak benim için ne kadar önemli bir fikrim yok, çok teşekkür ederim. Ben hissediyorum şimdi azından ben veda için bir şans yaşadım. Ben hala bilmeden benim son maçını oynadı rağmen son, ama en azından bir yerde ben oldum biliyordu.
    Ama tüm iyi şeylerin sonu gelir. Son zamanlarda oyun biraz daha az eğlenmek kendimi buldum. Geriye baktığımda ben son birkaç ay içinde gerçekten mutlu oldum 3 gün üst üste bulmak zor bir zaman yaşıyorum. Cehennem, ben tuzlu alma ve geç olarak soloqueue bile biraz zehirli oldum. Ben kazanan & doğru oyun oynarken hakkında çok şey umurumda, ama ben bazen zihniyet çok ileri gittin düşünüyorum aslında kaynaklanan Çoğu. Ben her zaman bu oyunu oynarken an, ben emekli olacağım olmak eğlenceli durur ve bir eziyet gibi hissettiğini söyledi ettik. Ve ben o an nihayet geldi bence.
    Ben her zaman büyük bir oyuncu olarak kabul edilecek istedim. Ben gerçekten olabilir mi (ya da oldum olabilir), ya da belki hatta bazı yönlerden duyuyorum. Bu yıl nedense kendimi & topluma bunu kanıtlamak istiyordu. Ben çok saygı benim eş bir sürü (Rekkles, tabzz, affedilebilir, kasing ve daha fazlası düşünüyorum) teselli almak hepsi ben iyi bir oyuncu olduğunu düşündüm söyledi var. Ve dürüstçe yeterli. Benim sicili bakarak ben şimdiye kadar tekrar sezon 2 yaptıklarını ulaşmak mümkün olmayacak açıktır, ve bu sorun değil. Ben anıları hazine ve yerine yanındaki ne üzerinde çalışacağız.
    Zamanla ben sadece oyun oynuyor, aynı zamanda commentating ve izleyiciler için onu analiz zevk öğrendim. Şu anda mevcut büyük tekerlekler bazı izinden öğrenmek için bir çok şey var, ama ben devam etmek istiyorum bir şey.
    Bu legends asla maç i rekabetçi bir lig oynamak asla fark oldukça zor, ama ben sadece benim hayatım hikaye başka bölüm başlayarak, olumlu bakmak zorunda.
    Ben yol boyunca beni destekleyen şükran borçlu insanlar bir sürü var, senin yardım / tavsiye / comeradery için gerçekten minnettarım. Ben bir liste yapmak istiyorum ama çok var. Sen kim olduğunu biliyorum.
    Son ben bana bu yaz bölünmüş & onlarla dışarı sürme veya yolda geri takımı almak için değişiklik olmadığı için Elements oynamak istedim olurdu tüm hayranları için özür dilemek istiyorum. Onlara iyi şanslar diliyorum ve onlar dünyalar bunu yapmak umuyoruz.
    Okuduğunuz için teşekkürler, dışarı krepo.

• Do yada öl

• Okuduğunuz için teşekkürler .dışarı krepo

• Bu bi ara sunuculuk yada yorum falan yapmıyor muydu onuda mı bırakmış
  • sunucu olarak devam etmek istiyormuş bence daha iyi olur eskisi gibi değil artık. sunuculukta da analizleri beğeniliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.