Şimdi Ara

Kredilerde çekilen hayat sigortaların iadesinden sonra yüksek faizli krediler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Edevlet üzerinden "sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu - Sigortacılık ve Özel Emeklilik Şikayet Başvuru ve Takibi" sayfasından çektiğim kredilerin Sağlık, Hayat, Ferdi Kaza sigortalarına ait şikayet başvurusunda bulunmuştum.

Hepsinin iadesini aldım. Yaklaşık 5 gün sürdü. Çektiğim kredilerin de faizleri yükselmedi aynı ödeme planıyla gidiyor.

Ancak Hayat Sigortalı daha düşük faizle çektiğim kredilerden bu iadeleri aldıktan sonra, yeni başvuruda artık sadece Hayat Sigortasız kredi seçeneği çıkıyor ve faiz oranları 5.49-6.49 'a kadar çıkıyor. Örneğin Vakıfbank skylimit Son Bahar kampanyasında 2.49'a kredi verirken artık bana tanımlanmıyor. Başına gelen var mı? Çözümü var mı merak ediyorum.

Teşekkürler

• kısa vadede belli bir çözümü yok diye biliyorum. banka sizi bir nevi kara listeye alıyor. bana da aynı şey olmuştu. yaklaşık 2-3 yıl sonra tekrar kara listeden çıktım uygun oranlı krediler gözükmeye başladı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.