Şimdi Ara

kredi ve kredi kartı erteleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler işe gidemiyorum şuanda firma tatil verdi hemde ücretsiz kredi ve kredi kartı borclarım var fiba teb garanti ve finans. malum bütün kamu bankaları ve yanılmıyorsam akbank erteledi 3 ay. peki özel bankalar da bu ertelemeye giderlermi mümkün değil ödemek çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kredılerı erteledı dıye duydum sadece kredı kartı ek hesap gıbı borclarda bısey yok sanırım bendede var 1400 ve 800 luk 2 kredı kartı ve 1000 - 1300 lük 2 ek hesap
  • Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdas9292

Kredılerı erteledı dıye duydum sadece kredı kartı ek hesap gıbı borclarda bısey yok sanırım bendede var 1400 ve 800 luk 2 kredı kartı ve 1000 - 1300 lük 2 ek hesap
    Hocam acaba özelliklerde erteledimi? Hadi kredi kartı neyse öderiz. FIba ile finansa kredi borcum var??

• Bunu bekliyoruz bizim firmanında eli kulağında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enparadan ses varmı?

• Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt
    Çogu bankaya yazı gıtmemıs daha bakan cıkıp yaptı ettı sagolsun dedı ama zıraat bıle otomatık odemesı olan kredılerı kesıyo acıklamaya ragmen kredı odetıyo o yuzden hafta basında sanırım herkese yaz gıdınce kım napcak o zaman net gorcez hocam ya sen bı bankanı ara mutlaka yarın falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bir saat evvel konuştum 30k 24 ay taksidi 3 ay ötelemek istiyorum diye.

bana anaparaya 1200 lira koydular
    taksit tutarı 1447 den 1502 yapmışlar
    3 ay sonra başlayabilirsiniz diye reddettim.

Yani şuan o ek para ve faizsiz öteleme YOK
    ENPARA

• Hadi ya enparadan beklemezdim canları sağ olsun 25 TL taksidide ödeyemiyorsam öleyim zaten 😂

• az öne finansı aradım talebiniz alındı dediler başkada birsey demediler. banka beni arayacakmış konu iel ilgili. fıba ise böyle birsey şaun yok dedi. para para para diyorlar adamlar isterse ülke hastalıktan kırılsın şu salgın döneminde yinede ödeyeceksiniz diyorlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.