|
|

1 Mobil
|
|
|
sizin bayağı limitleriniz yüksekti hatırladığım kadarıyla. En son ne zaman kredi kullandınız? Borç limit oranlarınız çok mu yüksekte puanınız buralarda? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
2 puanın hiç önemi yok biliyorsunuz :)) en eski kredi kartınız hangi tarihli? Borç limit oranı nedir? en eski kmh hangi tarihli? Borç limit oranı nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Durumunuz Türkiye şartlarında gerçekten çok iyi. Tebrik ederim sizi. Tek şanssızlığınız sizinde belirttiğiniz gibi ürünlerinizin yaşları. Ancak benim tavsiyem borç/limit dengelerinizi %49 ve altında tutmaya çalışın, bazıları itiraz etse de borcuzun asgarisini değil tamamını ödeyin (arka planda artışına olumlu etkisi olduğunu sanıyorum) Benim tahminime göre 6 ay sonra puanınızda ciddi bir artış olacaktır. Son kredinizinde riski minimize olur bu sürede. Tabii yeni ürün açmamaya dikkat edin. Zaten sistemin bir merdiven eşiği var mesela 1200 den 1300 e 2 senede çıkartıyor herşey stabilken sonra bir bakıyorsunuz sonraki 2 senede 200 puan birden artıyor. Sayıları afaki yazıyorumda temel mantığı buna benzer :) Krediniz 2 puan düşürmüş olsada artışını yavaşlatmış olabilir bence erken kapatmayın uzun vadeliyse olgunlaşmaya yardımı dokunur. Kaç taksitliydi krediniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam 2 puanın önemi yok diyorsun da önceki findeks danışmanını dediğine göre yıl sonunda 1580 rakamlarda olmam gerekirken kredi aldıktan sonra şubat 2024 de 1580 li rakamlarda olacakmışım. Her ürün açılışı 6 ay yükselişi önlüyor. Kredim bitince Temmuzda 2024 de 1630 puandasın dedi. Konumu baştan aşağı okumamışsın sanırım. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Bir tane gecikme ve olumsuz durumum yok. Öylede devam edecektir. |
| _____________________________ |
|
İşin doğrusu yoğunluktan dolayı en baştan sona okumadım ama ara ara gördüğüm için konunuzu katkı sağlamak adına yazmak istedim nacizane :) bir kaç sene önce kredi meblağından bağımsız 300 puan düştüğü olurdu yeni kredi yüzünden o tür radikal düşüşlere istinaden 2 puana önemsiz dedim :) Zaten düşmesinden ziyade artışına engel olabileceği aşikar. sizde benim mesajımı tam okumamışsınız krediniz kaç yıllık diye sormuştum :) yalnız şöyle bir durum var; 10 seneden gençse bir insanın kredili ürünleri kredi kmh kullanmadan tek bir kredi kartıyla zaten 1800leri göremez. dolayısıyla kredi kullanarak bence iyi yapmışsınız. 1800ler 2 seneye kalmaz bulursunuz diye tahmin ediyorum. Tabii 2 kredi kartı 2 kmh en az mutlaka açık kalsın. Borç limit dengesi %49 altında olmasıda son algoritmada ekstra önemli. Kredinizi de tam zamanında ödeyip olgunlaştırın bir noktadan sonra çok daha hızlı yol alırsınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 7 Ağustos 2023; 0:48:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Haklısınız. İnanılmaz bir bilinçsizlik söz konusu maalesef. Bu arada garanti denizbanktan açılan 100k yı kapmak isteyebilir bir deneyin limit artışını garantiyi aktif kullanıyorsanız :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bakalım ilerleyen süreçte umarım istediğiniz seviyeye ulaşacaksınız 🙏🏻 Keyifli sohbetiniz için teşekkürler. İyi geceler dilerim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 9 Ağustos 2023; 10:52:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
siz kart başvurusu yaptınız iki bankaya da onlarda sıfır limitli mi çıkarmış? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
DenizBank ilk kredi kartı veren bankam 5000 tl yi 1 tl yukselmiyordu. Limiti 1000 tl yapip karti net kart (ucretsiz) yapip eve atmıştım. DenizBank 11 yillik bankam (Garanti den eski) DenizBank limiti yükseltmeyince Garanti +isbank almıştım .. Garanti 300.000 limitim var. Isbank 35.000 limitim vardı. Resmi gelir 12.000 meslek kurye DenizBank =11 yildir hesabim var. (101.000) Garanti. = 10 yıldır hesabım var. (300.000) İsbank. = 3 yildir hesabım var ( 35.000) YapiKredi =2 aydir hesabim var (KMH 10.000) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 9 Ağustos 2023; 8:26:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 9 Ağustos 2023; 8:31:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tek anormal bu olsa keşke :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|