Bildirim
Kredi kartları alışveriş faizi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Finansbanksa şaşırmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Realist-
Finansbanksa şaşırmam
hocam maximum kart -
Hocam o da gecikme olunca uygulanan bi faiz. Her bankada var. Gününde ödendiğinde sıkıntı yok.
quote:
Orijinalden alıntı: yusufsk
Hocam o da gecikme olunca uygulanan bi faiz. Her bankada var. Gününde ödendiğinde sıkıntı yok.
Peki bunun gecikme faizinden farkı ne? -
quote:
Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi
quote:
Peki bunun gecikme faizinden farkı ne?
Fazladan faiz işte hocam. Geç yatırdığınız zaman sonraki ay ekstrede hepsini kalem kalem yazarlar.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi
quote:
Peki bunun gecikme faizinden farkı ne?
Fazladan faiz işte hocam. Geç yatırdığınız zaman sonraki ay ekstrede hepsini kalem kalem yazarlar.
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.. -
benim de bir sorum olacak. play kart kullanıcısıyım. aşşağıdaki tablo benim net hesap özetim. buna neden 1.44 tl faiz istediler anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naber? -- 20 Aralık 2014; 11:06:32 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X