Şimdi Ara

Kredi kartları aidatlarını geri almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yıllarca bizi sömürmüş ve sömürmeye devam eden bankalardan bu her yıl kesilen kart aidatlarını nasıl alabiliriz? Bi arkadaşımın tavsiyesi şikayet var var a yaz dedi ama ben sizin tavsiyelerinizi almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bankanın müşteri hizmetlerini ara ve son 10 senenin kredi aidat dökümlerini hesabına mail olarak iste. mail çıktısını al ve tüketici mahkemesine başvur. 4-5 aya paranı alırsın. araya 40-50 ya da daha fazla ücret vererek aracı sok. işlemi aracılar halletsin. onlarda 1,5 ayda hallediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

bankanın müşteri hizmetlerini ara ve son 10 senenin kredi aidat dökümlerini hesabına mail olarak iste. mail çıktısını al ve tüketici mahkemesine başvur. 4-5 aya paranı alırsın. araya 40-50 ya da daha fazla ücret vererek aracı sok. işlemi aracılar halletsin. onlarda 1,5 ayda hallediyor.

4,5 ay hmm baya çokmuş babam aracı sokmak istemiyor hatta arada bazı tvlerde çıktı ama babamı ikna edemedim onlarda geç parayı alıyor falan diyor şimdide

• quote:

Orijinalden alıntı: Samedbeyy

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

bankanın müşteri hizmetlerini ara ve son 10 senenin kredi aidat dökümlerini hesabına mail olarak iste. mail çıktısını al ve tüketici mahkemesine başvur. 4-5 aya paranı alırsın. araya 40-50 ya da daha fazla ücret vererek aracı sok. işlemi aracılar halletsin. onlarda 1,5 ayda hallediyor.

4,5 ay hmm baya çokmuş babam aracı sokmak istemiyor hatta arada bazı tvlerde çıktı ama babamı ikna edemedim onlarda geç parayı alıyor falan diyor şimdide

dediğim gibi aldığı ücrete göre değişiyor. onların tanıdıklrı var. senin evraklarını öne alıyorlar.

• Kredi kartı veya kredinin döküm kağıtlarını bankadan iste.
    E devlet şifresi al ve onunla sanal bir dilekçe oluştur.
    Bu dilekçeleri çıktı olarak al 2 tane ve bankadan aldığın kağıtlar ile beraber zımbala. Dilekçeleri imzala.
    Onları bağlı olduğun kaymakamlıktaki tüketici hakları mahkemesine ver.

Yaklaşık 4 ila 6 ay arasında paranı geri teslim alırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam:)

• Artık Kredi kartı aidatı, Yıllık bedeli vs için Tüketici Hakem Heyetinden geri ödeme talep edilemeyecek. Bu karar 2014ün 10.ayından sonrası için geçerlidir...
    Kredi kullanım ücreti için hala başvurulabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2014 8. ayda başvuru yaptım. karar geçen hafta geldi. Tüketicinin talebinin REDDİNE .

Bundan sonra hakem heyetlerine gitmenin bir mantığı kalmadı.
  • Blok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

Blok.

Yav hehe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.