Şimdi Ara

# Kredi Kartıyla ilgili SORU ? ( bakın )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben kredi kartı hesabı açtıracağım kendime ama sadece yurtdışından birşey almak için.
    Ve limitli açtırmak istiyorum , olur ya hesabım birinin eline geçer felan onun için.

fakat harcama limiti mesela 500 YTL olacak ve 500 den fazla harcama imkanı olmayacak.

Kartlar bize böyle olanaklar sağlıyor mu ?

biraz saçma gibi oldu ama kart konularını bilmiyorum.

• ek kartmı alacaksın? bankalar bordron varsa bordrona göre limitli açıyorlar kartı. ama sen telep edip değiştirebiliyorsun limitini.
  • nerdeyse tüm bankalarda var ismi de sanalkart , sen internet bankacılığınan girpi kendin ayarlıyosun limiti harcama anında
  • ek kart değil sıfırdan alacam yani.
  • Arkadaşın dediğide doğru Sanal kartla alışveriş yapabilirsin ama bildiğim kadarıyla sanal karta para atıp öyle kullanıyorsun. Mesela internetten bi ürün beğendin fiyatı 50 tl sanal kart hesabına 50 tl atıyorsun onun üstünden çekiyorsun ve herhangi bi kuşku kalmıyor içinde.
  • sanal kart güzel birşey ama kartım YOK. yeni hesap açarken belirli bi ücret ödemek gerekir mi ve kredi kartı varken her ay yada yıl ücret ödemek gerekir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 26 Eylül 2008; 13:46:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßoost

sanal kart güzel birşey ama kartım YOK. yeni hesap açarken belirli bi ücret ödemek gerekir mi ve kredi kartı varken her ay yada yıl ücret ödemek gerekir mi ?

Eğer hesap kartın yoksa bankaya başvurman yeterli. bazıları 20 ytl alıyor (kart açılınca hesapta oluyor bu para) bazıları ücret almadan açıyor. Bankaların yıllık ücret almaları yasal olarak kaldırıldı. böyle birşey talep edemezler.
    eğer kredi kartı açtırmak istiyorsan maaş bordronla başvurman gerekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı ile ilgili acil soru
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alwer

quote:

Orjinalden alıntı: ßoost

sanal kart güzel birşey ama kartım YOK. yeni hesap açarken belirli bi ücret ödemek gerekir mi ve kredi kartı varken her ay yada yıl ücret ödemek gerekir mi ?

Eğer hesap kartın yoksa bankaya başvurman yeterli. bazıları 20 ytl alıyor (kart açılınca hesapta oluyor bu para) bazıları ücret almadan açıyor. Bankaların yıllık ücret almaları yasal olarak kaldırıldı. böyle birşey talep edemezler.
    eğer kredi kartı açtırmak istiyorsan maaş bordronla başvurman gerekli.

Bilgi için çok teşekkürler.
    Bu arada öğrenciyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.