Şimdi Ara

kredi kartıyla alısveriş yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün nakit olarak kapıda ödemeyle kitaplarımı aldım 125 falan tuttu. 1 hafta sonra da deneme alıcam onu kredi kartıyla almak istiyorum kredi kartına taksit olarak böyle bir secenek var mıdır ? şimdi internet sayfasında var 4 taksit çekiyorlar ama hemen sipariş verince mi hesaptan para çekiliyor yoksa kargo elime ulasınca mı ? ya da kapıda olmak şartıyla kredi kartına taksit yapmazlar mı bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.

• Direk çekerler...ama zannetmiyorum yani bir problem olacağını...1237251 kez kitap aldım gerçi siteye de bağlı...hangi site acaba...?
  • aldığın zaman çekilir para atıyorum.

onaylaya tıkladın kanka sonra 3d secure yeri geldi telefona gelen smsi girdin artık satın almış bulunuyorsun.

kitapişler kesinlikle güvenilirdir 3-4 kere alışverişim oldu sorunsuz şekilde
  • cinsiyetsizkedi kullanıcısına yanıt
    kitapsec.com site bu bugün kitap aldım nakitle hepsi yeni basım sorun yok geldi şimdi de kredi kartıyla alıcam ama zaten 4 taksit yapacagım için 400 tl tutsa ilk ay 100 lira çekerler o zaman
  • Tarhana Çorbası kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam kitapsarayı nasıldır bilgin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedyfreeder

eyvallah hocam kitapsarayı nasıldır bilgin var mı ?

duydum ama hiç alışveriş yapmadım
  • Speedyfreeder kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce alışveriş yaptım ordan gayet memnun kaldım hızlı gönderim ve fiyatlar gayet iyi. ups kargo olması ayrı bi avantaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vioman -- 4 Ocak 2017; 19:14:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 400 lira 4 taksit olunca her ay 100 lira çekmiyorlar yalnız :) o 400'e direk el konuluyor. Sen asgarisini öderken her ay 100 lira ödüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Küpon -- 4 Ocak 2017; 19:23:38 >
  • eyvallah herkese teşekkürler. demek ki düşündüğüm gibi kapıda veya kargoda kredi kartına taksit olmuyormuş anca internet sitesinden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.