Merhaba arkadaşlar bugün bir fırsat keşfettim. Fexobit ve PuanHarca bir işbirliği yapmış. Kredi kartı puanlarınızı Bitcoin kuponlarına dönüştürebiliyorsunuz. Diyelim ki kredi kartınızda 100 TL değerinde puan birikti. Bu puanları kullanarak Bitcoin kuponu alabiliyorsunuz. Eğer kupon için yeterli puanınız yoksa, üstünü kredi kartınızdan tamamlayabiliyorsunuz. Mesela 100 TL değerinde bir kupon almak istiyorsunuz ama sadece 80 TL puanınız varsa kalan 20 TL'yi kredi kartınızdan çekerek tamamlayabiliyorsunuz. Satın alma işlemini yapınca Fexobit hesabına direk geçiyor, uğraştırmıyor yani. Minimum 100 TL ve maksimum 1000 TL değerinde kupon alabiliyorsunuz. Kredi kartıyla tek seferde yalnız 500 liralık kullandırıyor ama bu işlemi birden fazla kez yaptırıyor. Bana kalırsa, bu fırsat kredi kartı puanlarını değerlendirmek için harika bir yol. Boğa döneminin gecikmesi de harika bir alım fırsatı yarattığı için (yatırım tavsiyesi değildir) puanlarınızla alışveriş yapmak yerine Bitcoin almak bence daha iyi. Hem birikim yapıyorsunuz hem de kripto dünyasına adım atıyorsunuz. PuanHarca'nın web sitesinde detayları yazmışlar, girip detaylara bakabilirsiniz. Olmadı müşteri hizmetleri de var, aktif çalışıyorlar. Yöntemi ilk kullananlardan biri olduğumu düşünüyorum; bu yüzden sorularınız olursa veya deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz buradan yazın. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün