İyi akşamlar, Fazla uzatmadan reklam yapmadan yazayım. Satıcı benim bankam olmayan banka postundan hizmetinin karşılığını almaya çalıştı, ben şifreyi girdim bekliyorum kağıt bitti.Para çeklilmedi dedi bu sefer kendi bankamın postundan geçirdi, burda kağıdı bitmedi verdi makbuzları.Ama benim kafama takılmıştı, sordum o diğer taraftan çektin mi dedim, yok dedi ekstre mailime geldi ben hemen baktım 2 kere çekilmişti nasıl bir yol izlemeliyim.Birde ben şu anda o yerde değilim. Yol gösterirseniz minnettar kalırım...
Bankaya bir başvurmanızda fayda var. Olmadı tüketici haklarına başvurursunuz. İki cihazdanda arka arkaya kuruşu kuruşuna aynı miktar çekildiyse ıspatta zorluk çekmezsiniz. Zaten aldığınız yerle de temas kurarsanız çok zorluk çıkarmazlar sanırım.
Fiş aldığın posttan iptal ettirebilirsin. Banka ektresi ve fişle beraber gitmende fayda var.
Öncelikle kendi izlediğim yolu anlatayım. Ben her zaman kartımın kalan limitini kontrol ederim. Alışveriş esnasında bağlantı sorunu olursa, kağıt biterse ve tekrar şifre girmem istenirse çıktığımda ya atm den ya online işlemlerden kart limitimi kontrol eder çekilen tutarı anlarım. Çünkü işlemler de güncel dönem işlemleri kısmına hemen yansımıyor. Bazen bir kaç saat bazen de bir gün sürebiliyor. Ama limit hemen düşer. Sana da artık bu yolu izlemeni tavsiye ederim. Bizim millet uğraşmak istemez böyle şeylerle ama uğraşmak lazım.
Senin durumuna gelecek olursak alışveriş yaptığın yeri arayıp iade istemekten başka şansın yok gibi görünüyor. Onlar da gel pos makinesi ile iade işlemi yapalım diyecekler ama sende orada değilsin. Havala etmesini iste bakalım ne diyecekler.
Öncelikle cevap yazan bütün arkadaşlara teşekkürler...Ben mailden görüyorumda adam görmüyor mu?Aldığı parayı bilmiyor mu?