Şimdi Ara

Kredi Kartına Ne Kadar Ödemeliyim ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha hesap kesim tarihi ve doğal olarak hesap özeti gelmedi ama durum resimdeki gibi.Başka harcamada yapmıycam.Şuan için karta ödemem gereken para ne kadar acaba?Bakiye yazan yerdeki -133.28 tl'mi ?

Kredi Kartına Ne Kadar Ödemeliyim ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 1 Mart 2010; 12:05:26 >

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Taksitli alışverişin yok sayarsak 286,60 TL.Tabi ayın 7 sine kadar alışveriş yapmazsan bu rakam geçerli.

400 TL 'den kullanılabilir limiti çıkarırsan ortaya çıkar.
  • şu an için 133,28 ama sen 153,32 tl lik daha alış veriş yapmışsın bir iki güne kadar oda borcuna eklenecek yani toplam 286,6 tl borcun var

Bende çözdüm şimdi.Bu ayki borcum 133 lira.Aylık ödiyceğim 76 lirada onun içinde.O bekleyen 153 lirada önümüzdeki 2 ay 76 - 76 olarak eklencek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 1 Mart 2010; 13:38:07 >

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.