Şimdi Ara

Kredi kartına nakit para gönderip limiti yükselterek alışveriş yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan birinden yardım istiyorum. Yiğenimin ziraat genç bankkart kartı var. Kendisine bir kart içinde hem kredi kartı hem de banka hesabı tanımlamışlar. 500 lira limiti gözüküyor. 900 liralık bir ürünü taksitli alacak. Banka kartındaki parayı kredi kartına gönderip limitini 900'e çıkartarak o şekilde taksit yapacak. Banka hesabından nakit gönderdiği 400 lira da taksitlenecek mi ya da hesabında tanımlı olan limitinin üzerindeki parayı peşin alıp geriye kalan 500'ü mü taksite bölüyorlar? Böyle bir kart kullanmadım. Yani 400 lirayı tekrar taksitin içerisinde ödeyecek mi yoksa sadece 500 lirayı mi taksitlendirilecek? Zaten limiti 500 lira. Bu durumda 400 lirayı iki defa mı alıyorlar? Gerçekten ilginç bir konu bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Malum bize kredi kartı falan vermemişlerdi.



  • Fazla kafa karıştırmaya gerek yok. Siz kredi kartına artı para gönderdiğiniz zaman kartın limiti geçici olarak artı para kadar yükselmiş olur ve toplam tutar taksitlendirilir. Yani 900TL'lik alışverişin tümünü taksitle yapabilirsiniz fakat ödeme yaparken banka 400TL'yi ödemenizden düşecektir yani 900/10 =90TL taksit ödemeniz gerekirken taksit başına 40TL ödemenizi düşüp 50 TL talep edecektir.

    Edit : ekleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanker -- 21 Haziran 2017; 15:18:48 >
  • Wanker kullanıcısına yanıt
    Çok güzel. O halde sıkıntısız bir şekilde alışveriş yapabilir. Bir an iki defa ödeyeceğini düşündüm. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum.
  • Yada ilgili satıcıya 400TL nakit verip kalanı karta taksitlendirebilirsiniz. Tabi bu dediğim online alışverişlerde pek mümkün olmaz ama zamanında bazı web siterleri parçalı ödeme imkanı sunuyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.