Şimdi Ara

KREDİ KARTINA 10 TAKSİTLE 'MANKEN'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Manken Çiğdem Savaş, defilelere çıkmak için kredi kartına 10 taksit uygulamasını başlattı.
    "Ortadirek mankeniyim" diyen Çiğdem Savaş, mankenlik piyasasında artan fiyatlara tepki gösterdi. Artan fiyatlar nedeniyle tanıtımlarda büyük bir indirime gittiğini belirten Savaş, "Bundan böyle tanıtımlara ve defilelere 750 YTL gibi bir fiyatla gideceğim. Gideceğim tanıtımlar 750 YTL ve kredi kartına 10 taksit şeklinde olacak. Bunu reklam için yapmıyorum. Aslında paraya herkesten çok ihtiyacım var. Türkiye'de bir ilki başlatmak istiyorum. Ülkemizde yaşayan yabancı mankenler işlere çok ucuza gidiyor. . .
    KAYNAK: Net Habercilik

• Eve de gelir miymiş? (abazan mod: on)
  • En azından etini satsa para eder.
    Kendimizi satsak kimse almaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yy_061

Eve de gelir miymiş? (abazan mod: on)

• Mağaza açılışlarında mankenlerin sahne alması uygulaması daha yaygın hale gelir. Sürümden kazanmak böyle olabilir.
  • Zekice bir düşünce.
  • O kadarda güzel değil gibi sanki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayatımız plastik oldu s.fsizim
  • ne diyeyim aslında yorum bile yapamadım.sanki o açılışlarda bizler manken istiyoruz.

sonuçta o para bizden çıkıyor.şirket parayı verecek ve bize sattığı mallardan kazanacak.ben istemiyorrruuuuum manken filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: yy_061

Eve de gelir miymiş? (abazan mod: on)

• Çok çirkin karıymış aq.

Aysun Kayacı da kredi kartına taksit yapıyor mudur acaba? Çoban fantazisi denrdik birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 25 Nisan 2008; 21:24:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Çok çirkin karıymış aq.

[simage]http://www.cemajans.net/kullanici/galeri/%C3%A7igdem%20sava%C5%9F%203.jpg[/image

Aysun Kayacı da kredi kartına taksit yapıyor mudur acaba? Çoban fantazisi denrdik birlikte.

Ekleyecektim de bundan başka foto olmadığı için eklemedim. Malum 18 yaşından küçüklerde var forumda.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Çok çirkin karıymış aq.

Hiç yakından pardon büyük resmini görmemiştim ah be kardeşim keşke koymasaydın bu px yüksek fotoyu ne güzel 2/3 gündür hayallerle dolaşıp duruyordum

dermişim ama dermiyim 10 üzerinden...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.