Şimdi Ara

KREDİ KARTIM AÇILIR MI ? BORCUMU ÖDEDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dün kullanıma kapanan kredi kartımın tüm borcunu bugün 3-4 saat önce ödedim ; sadece asgariyi değil, hepsini :)

Aynı bankada maaş hesabım da bulunmakta. Banka yatan maaşın bir kısmına bloke koymuş.

İlk defa başıma böyle bir durum geldi :

- Kredi kartım kullanıma açılır mı ? 3 - 4 saat oldu ödeyeli, ne zaman açılır ? Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum, şubeye gitme şansım yok.

- Maaşıma konan bloke kalkar mı ?

Bilgilerinizi rica ederim, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    sana banka 90 gün süre verir. sen 90 gün boyunca asgarisini bile ödemezlik edersen ilk 60 günde banka sana ihtar yollar. sonra sen yine ödemezsen 90 günün sonunda avukata verirler. avukat seni arar ne kadar ödeyebilirsin diye sorar. avukat masrafları da sana girer. sen onu da ödemezsen maaşına el konulur. luan senin durumun bu kardeşim. yani kara listeye girmişsin. 5 sene boyunca da sicil affı gelmezse sana ne kredi nede kart verirler.
    Compaq Armada 1530 // Intel Pentium 1 133 Mhz MMX // 2x8 Mb Ram Kingston // Compaq 1530 Motherboard // Kingston 1.2 Gb HDD // PCMCIA Modem Card // DSTN colour LCD display // Removable Floppy Drive // Speaker // CD-Rom Drive 8x // İnfrared // Windows NT 4.0 EN // Office 97 //

Ne Mutlu Türküm Diyene!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermes_unuy

maaşına el konacak kadar ileri gidildiyse kesin kara listeye girmişsindir. şöyle anlatayım;
    sana banka 90 gün süre verir. sen 90 gün boyunca asgarisini bile ödemezlik edersen ilk 60 günde banka sana ihtar yollar. sonra sen yine ödemezsen 90 günün sonunda avukata verirler. avukat seni arar ne kadar ödeyebilirsin diye sorar. avukat masrafları da sana girer. sen onu da ödemezsen maaşına el konulur. luan senin durumun bu kardeşim. yani kara listeye girmişsin. 5 sene boyunca da sicil affı gelmezse sana ne kredi nede kart verirler.
    Beni hiç avukat falan aramadı.

Bloke konulan miktar kalkar mı peki ? Ödedim tüm borcu çünkü

Böyle mesaj gelmişti dün :

Gecikme nedeni ile kullanmakta olduğunuz kart kullanıma kapatılmıştır. Banka takibine alınmamanız için acil ödemenizi rica ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Impossible is nothing

Beni hiç avukat falan aramadı.

Bloke konulan miktar kalkar mı peki ? Ödedim tüm borcu çünkü

Böyle mesaj gelmişti dün :

Gecikme nedeni ile kullanmakta olduğunuz kart kullanıma kapatılmıştır. Banka takibine alınmamanız için acil ödemenizi rica ederiz.

Alıntıları Göster
    sen daha yeni gecikmeye girmişsin gözüküyor. ama sana ihbar yollamadan ve avukat ile görüştürmeden maaşına el konulamaz. arayıp sor. büyük bir yanlışlık var sanırım. yada sen anlatamıyosun derdini.

bak kardeşim benim iki kredi kartımda patladı birisi tam 90 gün olacakken yapılandırıldı. ama el konulmadı maaşıma. çünkü 90 gün aşımına girmedim.

senin maaşına el konulduysa başka bir yere borcun vardır sen bilmiyosundur.

daha takibe bile alınmamışsın ne maaşına el konuşması anlamadım.

eğerki maaşına el konulduysa yine söylüyorum bu kara listeye girmek demektir. ve 5 sene hiç bir banka sana kredi ve kredi kartı vermez. o elindeki de asla açılmaz.
    Compaq Armada 1530 // Intel Pentium 1 133 Mhz MMX // 2x8 Mb Ram Kingston // Compaq 1530 Motherboard // Kingston 1.2 Gb HDD // PCMCIA Modem Card // DSTN colour LCD display // Removable Floppy Drive // Speaker // CD-Rom Drive 8x // İnfrared // Windows NT 4.0 EN // Office 97 //

Ne Mutlu Türküm Diyene!

• Maaş blokesı avukatlık olan kısılere konar senın ole bı durumun olmadıysa o garıbıme gıttı ama borcunu odedıysen kartın aktıf olur sorun olmaz tabı ıs musterı hızmetlerındede bıtıyo bıraz onları aramak lazım ama bu aralar zor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.