Şimdi Ara

2026 kredi karti 48 ay yapilandirma faiz orani ve bilgi paylaşım konusu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
34
Favori
36.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu yapılandırmada, kredi kartı için şöyle bir durum yok mu?

başvuru tarihindeki borç dediğinden - ve hatta sanırım ziraat hariç, asgarisini veya üstünü yatıranların bile yapılandırabildiğinden - ve 10.07 tarihinden itibaren 3 ay süre verdiğinden, misal bugün harcayıp harcayıp, daha sonra yapılandırma başvurusunda bulunabiliriz..

yanlış mı yorumluyorum ben bddk yazısını?

aynen dediğin gibi olabiliyor da hocam tavsiye etmem borcu artırmış oluyorsun, teknik olarak mümkün benimde alacagım bir iki şey vardı aldım sonra yapılandırdım sorun olmadı

sektör kısıtı yoksa direkt altın alınır hocam, tabii nakite çevirmek için değil, yatırımlık/birikimlik.

benim kuyumcu çeyrek başına 200 tl koyuyor karta, canı sağolsun koysun ne olacak..

yalnız red yemeyiz değil mi bu işten, red yersek sıkıntı. :))

yanlış anlıyorsunuz 3.11 oran baz alınan eski borc yani o tarihe kadar olanlar suan harcadınız borc yapilandirma orani 4.30 den baslar ona göre gecikmeli faiz daha yukarıda 2026 kredi karti 48 ay yapilandirma faiz orani ve bilgi paylaşım konusu

Yani burdaki oranlar geçerli alti mümkün degil kamu bankaları kampaya bazen yapabilir 90 gün gecikmeye girene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 19 Ağustos 2025; 23:39:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • celtic pride kullanıcısına yanıt

Ben yaptım oldu , problem olursa sorumluluk kabul etmem :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu enpara kadar karaktersiz bir banka görmedim. Bu allahın belası bankada hali hazırdaki 11 temmuzdan itibaren ödenmemiş krediler için yapılandırma yapabilen var mı? bu bankaların kafasına göre bddk tebliğine uymaması yapılandırmayı reddetmeye hakları var mı arkadaşlar? teklif 4,69 dan 24 ay oldu. ne 3,11 + vergi oranına ne vadeye uyuyorlar karaktersizler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 12 Eylül 2025; 18:5:3 >

enpara bana 2 defa, kullandığım faiz oranıyla yapılandırma yapmıştı.

1.74 mu neydi 2 defa bu oranla yapılandırma yapmıştım.

kuralları güncellediler mi acaba?

📝 Açıklama: Arkadaşlar, kredi yapılandırmaları hakkında çok önemli bir uyarım var! 📉 3.11 faiz oranı açıklandı ama bu vergisiz oran — KKDF ve BSMV eklenince gerçek faiz %4.05 oluyor! 💡 Düşük faizli ihtiyaç kredisi alıp borç kapatmak çoğu zaman daha mantıklı. Bankalar yapılandırma adı altında aslında size yeni yüksek faizli kredi veriyor. Ve eğer faizler düşecekse, şimdi yapılandırma yapmak yüksek faizle yeniden borçlanmak anlamına geliyor! ‼️ Dikkatli olun, bilinçli karar verin! 🔔 Daha fazla finansal bilgi için abone olmayı unutmayın! 🔑 Anahtar Kelimeler (Keywords): kredi yapılandırma 3.11 faiz oranı efektif faiz nedir kkdf bsmv nedir ihtiyaç kredisi vs yapılandırma yapılandırma mantıklı mı kredi faiz oranları 2025 bankalar neden yapılandırma yapıyor borç kapatma stratejisi finansal bilinç 🏷️ Etiketler (Hashtags): #KrediYapılandırma #FaizOyunu #FinansalOkuryazarlık #YapılandırmaTuzağı #KrediFaizleri #BorçKapatma #BankaTaktikleri #Kredi #Ekonomi #KişiselFinans
    https://www.youtube.com/shorts/9Aij_jZ_onk

Borcum 170.000di faizi ile birlikte 300.000i geçmiş oluyor. Böyle oluncada kredi limitim dolmuş başka kartımın limitini yükseltemiyorum kredi çekemiyorum.

Yapılandırıdığım zaman tek maaşa düşmüştüm. Ama şuan durumum daha iyi aylarca bununla uğraşmak istemiyorum

Taksiti ödemezseniz hiç kredi çıkmaz findeks puanı düşer , bir kaç ay gecikince paranın tamamını isterler

Tam metin:

kurulun 29.01.2026 tarihli toplantısında, 28.01.2026 tarih ve e-24049440-045.01-
    179866 sayılı yazı ve eklerinin incelenmesi sonucunda;

1- 5411 sayılı bankacılık kanununun 93 üncü maddesi, 5464 sayılı banka kartları
    ve kredi kartları kanununun 14 üncü maddesi ile banka kartları ve kredi kartları
    hakkında yönetmelik uyarınca;

a) işbu karar tarihi itibarıyla; son ödeme tarihinde dönem borcu kısmen ya da
    tamamen ödenmemiş bireysel kredi kartlarının, kart hamilleri tarafından karar tarihinden
    itibaren 3 ay içerisinde talep edilmesi durumunda, yapılandırma tarihindeki borç
    bakiyelerinin (bekleyen ileri vadeli işlemleri dahil) en fazla kırk sekiz ay ile sınırlı olmak
    üzere yeniden yapılandırılabilmesine,

b) yeniden yapılandırma aylık taksit tutarının ilgili ayın asgari ödeme tutarına
    eklenmesine,

c) kredi kartı yeniden yapılandırma borcunun yüzde ellisi ödeninceye kadar ilgili
    bankaca kart hamiline tahsis edilen kredi kartlarının limitinin arttırılmamasına,

ç) yeniden yapılandırma tutarının kredi kartı limitini aşması halinde, yapılandırma
    tutarının kart limitini aşan kısmının limit aşımı olarak değerlendirilmemesine,

2- bankaların kredi işlemlerine ilişkin yönetmeliğin 12 nci maddesinin dördüncü
    fıkrası ile finansal kiralama, faktoring ve finansman şirketlerinin kuruluş ve faaliyet
    esasları hakkında yönetmeliğin 11/a maddesinin beşinci fıkrası uyarınca;

- işbu karar tarihinden önce kullandırılmış ve karar tarihi itibarıyla anapara ve/veya
    faiz ödemeleri otuz günden fazla gecikmiş ihtiyaç kredilerinin (kredili mevduat hesapları
    dahil), borçlu tarafından karar tarihinden itibaren 3 ay içerisinde talep edilmesi
    durumunda, yapılandırma tarihindeki borç bakiyelerinin en fazla kırk sekiz ay ile sınırlı
    olmak üzere ilave kredi kullandırılmaksızın yeniden yapılandırılabilmesine,

3- bu kararın, kuruluş birliklerine duyurulmasına ve kurumun internet sitesinde
    yayımlanmasına
    karar verilmiştir.

• celtic pride kullanıcısına yanıt

Faiz oranları 4-5 olur ise hiç bir anlam ifade etmez.

Ama bu kez, önceden yapılandırılmış bir borç varsa, sanki yeniden yapilandirmayacak gibi.. temmuz 25'te, önceden yapılandırılmış kart ibaresi de vardı, yeni yayınlananda yok.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.