Şimdi Ara

KREDİ KARTI NAKİT PARAYA ÇEVİRME !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
14.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SanalPazar'da %5 hizmet komisyonu uygulanmaktadır. Örneğin; ürününüz 100,00 TL'den satıldığında 95,00 TL hesabınıza aktarılacaktır.

Satış hangi kredi kartıyla, kaç taksite bölünerek yapılırsa yapılsın ürün bedeli hesabınıza peşin olarak aktarılacaktır.

SanalPazar'da ürün bedelleri, alıcıların ürünlere onay vermesinin ardından satıcılara ilk iş gününde aktarılmaktadır. Cumartesi, Pazar ve resmi tatil günlerinde bankalar da faaliyet göstermediğinden para transferi yapılamamaktadır. Örneğin; Pazartesi günü onay verilen bir ürün için Salı günü, Cuma günü onay verilen bir ürün için Pazartesi günü satıcıya para transferi yapılacaktır.

ben nakit ihtiyacım oldugunda bu şekilde işlem yapıyorum çok hesaplıya geliyor. 2000 liralık kredi kartı ile 12 taksit sanalpazardan ( SANAL ALIŞVERİŞ ) yapıyorum arkadaşımın hesabından onun hesabına 1900 lira geçiyor sonra oda parayı çekip bana veriyor bende 12 taksitle ödemiş oluyorum.

bana özel bir ilan açıyor 2000 liraya S3 veya laptop ilanı gibi bende kendi hesabımdan ürünü alıyorum kredi kartımla daha sonra çakma bir kargo numarası giriyor sisteme bende onay veriyorum ertesi gün para hesapta

belki birilerinin işine yarayabilir.

• çok yararlı bir konu olmuş işime yarayacak ama kargo numara'sini kafadan mi yazsak yoksa bir küçük kargo mu yollasak veya kredi kartımdan benim başka banka hesap numara'ma satış yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherefff

çok yararlı bir konu olmuş işime yarayacak ama kargo numara'sini kafadan mi yazsak yoksa bir küçük kargo mu yollasak veya kredi kartımdan benim başka banka hesap numara'ma satış yapabilir miyim?
    Fatura kesmesi lazım arkadaşının elektronik %18 kdv maliye kapıya dayanmasın dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9902120

Fatura kesmesi lazım arkadaşının elektronik %18 kdv maliye kapıya dayanmasın dikkat

Alıntıları Göster
    onun yerine sarraflardan çevirtin
  • Kargo ile uğraşmamak için örneğin anti virüs lisans keyi satın ve not düşün email ile gönderilecektir diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pissacore

onun yerine sarraflardan çevirtin

Alıntıları Göster
    2000 liralık kartı olan adama çok rahat kredi verirler zaten
  • arkadaş'lar konut kredim var onun için başka kredi vermiyor'lar 3,500 lira acil nakit lazım onun için e baktım nakit avans faiz'leri çok yüksek böyle bir yola başvurma gereği duydum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boyle bir olayi bende aylar once denedim. Site nasil olduysa anladi ve alisverisi iptal etti. 4 gun sonra geri iade verdi ve uyari aldim bir daha boyle bir sey yaparsaniz hesabiniz silinir diye.
  • olay ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

olay ne ?

olay bir msj yukar'da yazıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

olay ne ?

olay bir msj yukar'da yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

boyle bir olayi bende aylar once denedim. Site nasil olduysa anladi ve alisverisi iptal etti. 4 gun sonra geri iade verdi ve uyari aldim bir daha boyle bir sey yaparsaniz hesabiniz silinir diye.

uyarı versin hesap'i kapasın sorun değil yeter ki işim görülsün.
  • quote:

quote:

boyle bir olayi bende aylar once denedim. Site nasil olduysa anladi ve alisverisi iptal etti. 4 gun sonra geri iade verdi ve uyari aldim bir daha boyle bir sey yaparsaniz hesabiniz silinir diye.

Para zaten hesaba geçmedi sorun oarda zaten. Alışveriş iptal edildi.
  • quote:

quote:

quote:

denemek'de fayda var deneyip göreceğiz

• quote:

quote:

quote:

quote:

denemek'de fayda var deneyip göreceğiz

Çaktırmadan yaparsanız sorun çıkmaz gibi benim ki aceleye gelmişti. Kargo olayına online kargo var o konudada sıkıntı yaşamazsınız.

• Boyle yapacaginiza 12 taksitle altin alin bozdurun zarariniz daha az olur.. Ayrica kartlarin bonus kampanyalari da oluyor zaman zaman kara bile gecebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

Boyle yapacaginiza 12 taksitle altin alin bozdurun zarariniz daha az olur.. Ayrica kartlarin bonus kampanyalari da oluyor zaman zaman kara bile gecebiliyorsunuz.
    bu işlemi gerçekleştirmek için kargo gönderin ve gerçek bir kargo numarası verin. sonra da telefonla arıyorlar zaten teyit ettiğinizde de ödeme hesaba geçiyor.

bu işlem için 2 farklı birey lazım. bu kişi güvendiğiniz kuzen komşu arkadaş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

ödemeleri düzenli olmayana vermezler

kredi kayıt bürosu kayıtlarında faturasını her gecikmeli ödeme sonrası kredi puanı azalır kişinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

ödemeleri düzenli olmayana vermezler

kredi kayıt bürosu kayıtlarında faturasını her gecikmeli ödeme sonrası kredi puanı azalır kişinin

Alıntıları Göster
    %5 çok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

%5 çok fazla

Alıntıları Göster
    daha ucuza varsa sana gelelim _? ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.