Satış hangi kredi kartıyla, kaç taksite bölünerek yapılırsa yapılsın ürün bedeli hesabınıza peşin olarak aktarılacaktır.
SanalPazar'da ürün bedelleri, alıcıların ürünlere onay vermesinin ardından satıcılara ilk iş gününde aktarılmaktadır. Cumartesi, Pazar ve resmi tatil günlerinde bankalar da faaliyet göstermediğinden para transferi yapılamamaktadır. Örneğin; Pazartesi günü onay verilen bir ürün için Salı günü, Cuma günü onay verilen bir ürün için Pazartesi günü satıcıya para transferi yapılacaktır.
ben nakit ihtiyacım oldugunda bu şekilde işlem yapıyorum çok hesaplıya geliyor. 2000 liralık kredi kartı ile 12 taksit sanalpazardan ( SANAL ALIŞVERİŞ ) yapıyorum arkadaşımın hesabından onun hesabına 1900 lira geçiyor sonra oda parayı çekip bana veriyor bende 12 taksitle ödemiş oluyorum.
bana özel bir ilan açıyor 2000 liraya S3 veya laptop ilanı gibi bende kendi hesabımdan ürünü alıyorum kredi kartımla daha sonra çakma bir kargo numarası giriyor sisteme bende onay veriyorum ertesi gün para hesapta
belki birilerinin işine yarayabilir.
çok yararlı bir konu olmuş işime yarayacak ama kargo numara'sini kafadan mi yazsak yoksa bir küçük kargo mu yollasak veya kredi kartımdan benim başka banka hesap numara'ma satış yapabilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: sherefff
çok yararlı bir konu olmuş işime yarayacak ama kargo numara'sini kafadan mi yazsak yoksa bir küçük kargo mu yollasak veya kredi kartımdan benim başka banka hesap numara'ma satış yapabilir miyim?
Fatura kesmesi lazım arkadaşının elektronik %18 kdv maliye kapıya dayanmasın dikkat
quote:
Orijinalden alıntı: 9902120
Fatura kesmesi lazım arkadaşının elektronik %18 kdv maliye kapıya dayanmasın dikkat
Alıntıları Göster
onun yerine sarraflardan çevirtin
Kargo ile uğraşmamak için örneğin anti virüs lisans keyi satın ve not düşün email ile gönderilecektir diye.
quote:
Orijinalden alıntı: Pissacore
onun yerine sarraflardan çevirtin
Alıntıları Göster
2000 liralık kartı olan adama çok rahat kredi verirler zaten
arkadaş'lar konut kredim var onun için başka kredi vermiyor'lar 3,500 lira acil nakit lazım onun için e baktım nakit avans faiz'leri çok yüksek böyle bir yola başvurma gereği duydum.
boyle bir olayi bende aylar once denedim. Site nasil olduysa anladi ve alisverisi iptal etti. 4 gun sonra geri iade verdi ve uyari aldim bir daha boyle bir sey yaparsaniz hesabiniz silinir diye.
olay ne ?
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
olay ne ?
olay bir msj yukar'da yazıyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
olay ne ?
olay bir msj yukar'da yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: ERKUTCN
boyle bir olayi bende aylar once denedim. Site nasil olduysa anladi ve alisverisi iptal etti. 4 gun sonra geri iade verdi ve uyari aldim bir daha boyle bir sey yaparsaniz hesabiniz silinir diye.
uyarı versin hesap'i kapasın sorun değil yeter ki işim görülsün.
quote:
quote:
Para zaten hesaba geçmedi sorun oarda zaten. Alışveriş iptal edildi.
quote:
quote:
quote:
denemek'de fayda var deneyip göreceğiz
quote:
quote:
quote:
quote:
denemek'de fayda var deneyip göreceğiz
Çaktırmadan yaparsanız sorun çıkmaz gibi benim ki aceleye gelmişti. Kargo olayına online kargo var o konudada sıkıntı yaşamazsınız.
Boyle yapacaginiza 12 taksitle altin alin bozdurun zarariniz daha az olur.. Ayrica kartlarin bonus kampanyalari da oluyor zaman zaman kara bile gecebiliyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: jorge
Boyle yapacaginiza 12 taksitle altin alin bozdurun zarariniz daha az olur.. Ayrica kartlarin bonus kampanyalari da oluyor zaman zaman kara bile gecebiliyorsunuz.
bu işlemi gerçekleştirmek için kargo gönderin ve gerçek bir kargo numarası verin. sonra da telefonla arıyorlar zaten teyit ettiğinizde de ödeme hesaba geçiyor.
bu işlem için 2 farklı birey lazım. bu kişi güvendiğiniz kuzen komşu arkadaş olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI
ödemeleri düzenli olmayana vermezler
kredi kayıt bürosu kayıtlarında faturasını her gecikmeli ödeme sonrası kredi puanı azalır kişinin
quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
quote:
Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI
ödemeleri düzenli olmayana vermezler
kredi kayıt bürosu kayıtlarında faturasını her gecikmeli ödeme sonrası kredi puanı azalır kişinin