Şimdi Ara

Kredi kartı limiti ile akalı soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim kredi kartımın limiti 400ytl ve 3 tane 250 ytl lik parçayı kredi kartıyla 750ytl ye almam gerekiyor.
    Kredi kartının limitini başvurdum artırmadılar, kredi kartında şu an kullanılabilir limit 360ytl. (40ytl gelecek aylardaki taksitlerin toplamı)
    Benim sorunum açık bu 3*250=750ytl lik ürünü nasıl alabilirim? Kredi kartına 500ytl yatırsam kredi kartının limiti 860ytl olur mu? ve bu yatırdığım 500ytl araya kaynamaz demi?
    Kredi kartım:cardfinans

• Benimde Cardfinans ile ilgili acil bir sorum var.. K.Kartı limiti 3.000 YTL ben bunu 7.000 YTL yapmak istiyorum.. Yarın bankaya gidicem yaparlar mı hemen ? Ne kadar sürede ?
  • yatırdığın para araya kaynamaz ama yapmaya çalıştığın şey saçma.
    madem 500 lira var git onu ver üstüne 250 kart çek al
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::x::

yatırdığın para araya kaynamaz ama yapmaya çalıştığın şey saçma.

Sen bilmiyorsun tabi.. Dimi ::x::
  • quote:

Orjinalden alıntı: guduk68

benim kredi kartımın limiti 400ytl ve 3 tane 250 ytl lik parçayı kredi kartıyla 750ytl ye almam gerekiyor.
    Kredi kartının limitini başvurdum artırmadılar, kredi kartında şu an kullanılabilir limit 360ytl. (40ytl gelecek aylardaki taksitlerin toplamı)
    Benim sorunum açık bu 3*250=750ytl lik ürünü nasıl alabilirim? Kredi kartına 500ytl yatırsam kredi kartının limiti 860ytl olur mu? ve bu yatırdığım 500ytl araya kaynamaz demi?

ne gerek var 500 ytl peşin ver kalanı taksit yapsınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

quote:

Orjinalden alıntı: ::x::

yatırdığın para araya kaynamaz ama yapmaya çalıştığın şey saçma.

Sen bilmiyorsun tabi.. Dimi ::x::

ne alaka? neyi biliyorum veya bilmiyorum?

• quote:

Orjinalden alıntı: KabesTr

quote:

benim kredi kartımın limiti 400ytl ve 3 tane 250 ytl lik parçayı kredi kartıyla 750ytl ye almam gerekiyor.

Sende bilmiyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi Kartı ile Fon Almak
    9 yıl önce açıldı
    Kredi kartı ile ilgili acil soru
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam işte saçmalık benim yaptığım işte değil,
    ürünün peşin nakit fiyatı, kredikartıyla taksitli alındığından daha pahalıya geliyor. pahalı bir üründe fark 40ytl. Peşin alınca 350, kredi kartına 6 taksit alınca 310
    bu yüzden benim tüm ürünü kredi kartından çektirmem lazım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KabesTr

quote:

Sende bilmiyorsun

25 yaşındayım. hiçbişeyin farkında değilim(mi)?
    ne oluyor yaaa?

• quote:

hocam işte saçmalık benim yaptığım işte değil,
    ürünün peşin nakit fiyatı, kredikartıyla taksitli alındığından daha pahalıya geliyor. pahalı bir üründe fark 40ytl. Peşin alınca 350, kredi kartına 6 taksit alınca 310
    bu yüzden benim tüm ürünü kredi kartından çektirmem lazım

vatan comp. heralde.
    sanırım başta dediğin yöntem tutar

^^CoNCoN^^ sende baştan açıklasana şunu uğraştırıyorsun bizi

• Vatan comp. diycektim bende
  • quote:

Benimde Cardfinans ile ilgili acil bir sorum var.. K.Kartı limiti 3.000 YTL ben bunu 7.000 YTL yapmak istiyorum.. Yarın bankaya gidicem yaparlar mı hemen ? Ne kadar sürede ?

bankada 250 bin dolardan fazla paran yoksa ve o bankanın müdürünü tanımıyosan imkansız

gelelim sana kredi kartına para yatırınca limit oluyo diye biliyorum ama en ideali tabi ki bizler değil 444 0 900 dür

edit: topkapı vatanda bana telefon bırakırım dagıtırım ortalıgı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 10 Eylül 2007; 3:08:06 >

• Bende yarın vatan'a gidicem.. Carfinans limitimiz 3.000 YTL. Ama daha fazla alışveriş yapmayı düşünyorum.. Ne gibi bir çözüm öneriniz var ? İndirim istiyorum tabiki
  • quote:

Bende yarın vatan'a gidicem.. Carfinans limitimiz 3.000 YTL. Ama daha fazla alışveriş yapmayı düşünyorum.. Ne gibi bir çözüm öneriniz var ? İndirim istiyorum tabiki

herkes istiyo ama zor..belki bir ihtimal oradaki kart başvuruları alanlarla konuşursan oda imkansız gibi geliyo bana ama arttırırlar..çünkü hiçbir banka müşterisi istedi diye yüzde 100 den fazla limit arttırımı yapmaz tek kalemde..

zaten sınırlama varmış bir kartla 1 ürünmü alabiliyomuşsun yoksa 1 kartla aynı üründen 1 tanemi alabiliyomuşsun mu ne
  • @::x::, iyi cevabın için saol.
    Kredi kartımın bilgileri ve sorum aşağıda:

sınır limit: 400 ytl
    kullanılabilir limit : 350ytl
    soru: ben kredi kartına 500ytl ödeme yaparsam kredi kartının limiti 850ytl olup, 750ytl lik ürün alabilirim demi?

hocam 4440900 ü aradım şimdi fakat müşteri temsilcisine bağlanamadım.
  • quote:

@::x::, iyi cevabın için saol.
    Kredi kartımın bilgileri ve sorum aşağıda:

sınır limit: 400 ytl
    kullanılabilir limit : 350ytl
    soru: ben kredi kartına 500ytl ödeme yaparsam kredi kartının limiti 850ytl olup, 750ytl lik ürün alabilirim demi?

hocam 4440900 ü aradım şimdi fakat müşteri temsilcisine bağlanamadım.

cevap vermediler mi yoksa müşteri hizmetlerini mi bulamadın

sorunun cevabı alabilirsin

ama en dogru bilgiyi müşteri hizmetlerinden al sonra git atm den paranı yatır..
  • müşteri hizmetlerini pek bulamadım, birinde bağlanıyodum sanırsam müşteri temsilcisi meşgulmuş 5 dk bekleyecen dedi ben de beklemedim.
    Yeri gelmişken bu telefon görüşmelerinde(444 lülerde) müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra mı paralı, yoksa kayıttan konuşan yerlerde mi paralı?
  • quote:

müşteri hizmetlerini pek bulamadım, birinde bağlanıyodum sanırsam müşteri temsilcisi meşgulmuş 5 dk bekleyecen dedi ben de beklemedim.
    Yeri gelmişken bu telefon görüşmelerinde(444 lülerde) müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra mı paralı, yoksa kayıttan konuşan yerlerde mi paralı?

hepsinde paralı benim bildigim..

aslında çalıntı kart bildiriminden baglanıyodum acil işim oldugu zaman bir gün fırça yedim ...

3 e ve 5 e mi basıyodun neydi bekliyceksin dediyse bekle

5 dakika=50 ykrş

vatandan alıcagın indirim en az 25 ytl

• guduk68 benim olayıda sorsana sana zahmet m.temsilcisi bağlanırsa..
  • ^^Concon^^, kusura bakma senin mesajı aradıktan sonra gördüm.

cardfinanstaki kızın dediğine göre ben 350ytl yatırırsam, belki kullanabilirmişim, belki kullanamazmışım. Sistemin onayına kalmış. Yarın sabah bankaya gidip orda sorup uygulayayım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.