Bilgisi olanlara bir şey danışmak istiyorum,kredi kartının asgari ödemesini yaptıktan sonra para yatırırsak yatırdığımız mebla kadar harcama yapabiliyormuyuz? Örneğin;1000 TL limitli kartın asgari tutarı olan 250 TL'yi yatırdık ve 200 TL harcadık,kullanabileceğimiz tutar 50 TL'ye düştü. Bir dahaki ödeme tarihini beklemeden 100 TL yatırırsam 150 TL harcayabilirmiyim? Teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: NuclearBlast Bilgisi olanlara bir şey danışmak istiyorum,kredi kartının asgari ödemesini yaptıktan sonra para yatırırsak yatırdığımız mebla kadar harcama yapabiliyormuyuz? Örneğin;1000 TL limitli kartın asgari tutarı olan 250 TL'yi yatırdık ve 200 TL harcadık,kullanabileceğimiz tutar 50 TL'ye düştü. Bir dahaki ödeme tarihini beklemeden 100 TL yatırırsam 150 TL harcayabilirmiyim? Teşekkürler. Evet aynen öyle.
quote:Orijinalden alıntı: kadirekinci quote:Orijinalden alıntı: NuclearBlast Bilgisi olanlara bir şey danışmak istiyorum,kredi kartının asgari ödemesini yaptıktan sonra para yatırırsak yatırdığımız mebla kadar harcama yapabiliyormuyuz? Örneğin;1000 TL limitli kartın asgari tutarı olan 250 TL'yi yatırdık ve 200 TL harcadık,kullanabileceğimiz tutar 50 TL'ye düştü. Bir dahaki ödeme tarihini beklemeden 100 TL yatırırsam 150 TL harcayabilirmiyim? Teşekkürler. Evet aynen öyle. Eyvallah hocam