Şimdi Ara

Kredi kartı için sözleşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün garanti ye gittim genç kart çıkartmak için. Benim amacım ürünlerde taksit yapılmasını sağlamaktı. Neyse kadın dedi ki bunda fazla taksit yapmıyorlar normal bonus kart çıkartalım falan. Sonra tamam dedim normal kartın da limiti zaten ondan 200 TL fazla. Buraya kadar sorun yok ama sonra 1 ton kağıt imzalattı ve ben bundan şüphelendim. Sizin buna tepkileriniz neydi merak ettim açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O bi ton kağıt sözleşme ücret tarifesi aidat bildirimi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thearsiv T kullanıcısına yanıt
    Bana dedi ki sizden ilk başta aidat alınmayacak sonra aidat alınacak o zaman kartı iptal edersiniz falan dedi orada sorun yok zaten de net gelirle ilgili bilgiler yazıyordu ben öğrenciyim falan dedim bu sözleşme standart dedi. Koskoca garanti de beni dolandırmadan herhalde.

• kartal1363 kullanıcısına yanıt
    Sisteme gelir girecek, aidat olayı için geçmiş olsun diyim şimdiden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thearsiv T kullanıcısına yanıt
    Ben alınacağını biliyorum zaten hocam ama alınacağı zaman iptal edicem.

• İlk 11 ay almicaklar, 12. ayda karta göre aidat alıcaklar. Fakat bende de bonus genç var ve istediğim gibi taksit yapabiliyorum. Çalışan aidatlı kart kitlemek için yapmış olmalı. Hele bide öğrenci belgesi istemediyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhttnshn61

İlk 11 ay almicaklar, 12. ayda karta göre aidat alıcaklar. Fakat bende de bonus genç var ve istediğim gibi taksit yapabiliyorum. Çalışan aidatlı kart kitlemek için yapmış olmalı. Hele bide öğrenci belgesi istemediyse.

Hocam o sorun değil bana onu baştan söyledi zaten 9.ay da iptal edersin falan dedi ben sadece o kadar imzaladığım kağıdın sorun çıkartabileceğinden endişe duyuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9 ay sonra iptal edeceğin kartı neden çıkartıyon ki ? Neyse, o imzaladığın sözleşmenin arkası 'bir nüshasını elden aldım' diyerek 1 nüshasını sana vermeleri gerekirdi. Kartın alışveriş faizi, nakit avans faizi vs. bilgileri var onları kabul ettiğini, kart borcunu şu kadar zaman ödemezsen şunların olacağını kabul ettiğin bir sözleşme.
  • slhttnshn61 kullanıcısına yanıt
    Hocam çünkü fazla taksit yapmıyorlar dedi ben de yalan söyleyecek hali yok herhalde dedim. Sonuçta kartı alma amacım taksit yaptırmak. Neyse kart başvuru iptali yapabilirsem yapıcam.Kime güveneceğimizi şaşırdık artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.