Şimdi Ara

Kredi Kartı Aİdat Ücreti İle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun gelen ekstremde 30 ytl kesmişler kart aidatıymış bunla ilgili itiraZ Eedilirse para geri iade ediliyomuş diye bişeyler duydym doğrumu acaba bonus kart bu

• bilgisi olan yokmu cidden
  • Bende bu tür bişi duydum ama konu hakkında ayrıntılı bilgim yok. Var olan varsa bizi aydınlatırsa seviniriz.
  • doğru iade ediyolar ama her banka deil. benim de garanti den vardı kart aradık ama iade etmediler kestikleri parayı biz de iptal etmiştik kartı. bonus garantinin di mi? iade etmezler o zaman yani büyük bi ihtimal etmezler
  • evet garanti işe bak ya ne parası bu şimdi
  • wwwsikayetvar.com buraya şikayet.Olmadı dilekçe yazıp genel müdürlüğe fax çek.Ben Hscb bankın aidatını müşteri hizmetlerini arayıp itiraz ettim.Onlar da gerekli yerlere bildireceğiz dediler ve iade ettiler 1 ay sonra.
    quote:

Orjinalden alıntı: okko

arkadaşlar bugun gelen ekstremde 30 ytl kesmişler kart aidatıymış bunla ilgili itiraZ Eedilirse para geri iade ediliyomuş diye bişeyler duydym doğrumu acaba bonus kart bu
  • deniycem dostum bunu bi yarın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinalden alıntı: stres

Olmadı dilekçe yazıp genel müdürlüğe fax çek.

Bende de bonus vardı 2 kere fax çektim. Adamların umurunda değil. Hatta bir kaç hafata sonra kartınızın limitini artıralım mı diye aradılar.Dalga geçer gibi.Bir de bant kaydından arıyorlar.Öbür türlü olsaydı içimi dökecektim zaten

Bence bir netice elde edemezsin.

edit : yazdığım alıntıya kaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ı|come|ı- -- 2 Temmuz 2007; 23:34:51 >
  • Kardeşim benım 4 kartım vardı. Axcess, bonus, hsbc ve fortisin. Fortis, axcess ve hsbc aidatları geri ödedi ama bonus nuh deyip peygamber demıo. Merkezlerine imazlı dilekçe bile faksladım cevap olarak yazı geldi ve aldıgmız aidatlar yasaldır. Şu şu şuna dayanarak tarzında bişi geldi. Kartı kapatmakla tehdit ettim yemediler.Kartı kapattırdım bende aidatıda uzun süredir bonusu kullamadıgım için almadılar.
  • eğer kredi kartı başvurusunda aidat yazıyorsa ödemek zorundasın.eğer yazmıyorsa tüketici haklarına başvur.mecbur geri verirler.
  • Eğer sözleşmenizde kart aidatı benzer bir şey yazıyorsa alamassınız en azından ben öyle biliyorum. Bence en iyi yol buna benzer uygulamaları olan kredi kartlarını iptal ettirmek. Halkbankası yıllık 2 YTL (Özelleştirilmesi nasıl etkiler bilemem ) ziraat 3 YTL yıllık alıyor duyduğuma göre ziraat bankasının kartları maximum kartın bütün avantajlarına sahipmiş.
    Bizim yapı kredi bankasıyla sorunumuz var.Yapı kredi koça geçtikten çok şey değişti. Kredi kartına aldıkları aidattan sonra hesabınız için hesap işletim ücreti kesiyorlar hemde az buz değil 6 aylık 20 YTL bunun dışında kredi kartı ekstresi (yanlış yazmadım)ücreti olarak 30 YTL alıyorlar.
    Buna benzer olaylardan dolayı babam ve ağabeyim Yapı Kredi kartlarını ve banka hesaplarını kapattırıyor. Benim kredi kartım yok sadece banka kartım var bende Ykredi banka kartımı iptal ettiriyorum.
  • Bonusun sözleşmesinde aidat yazıyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy83

Bonusun sözleşmesinde aidat yazıyormuş

bana da 30 ytl gelmişti e-postayla ağzma geleni söyledim ertesi sabah cepten aradılar açıklma falan bişeyler anlatıyorlardı,tüketici hakem heyetine gidip şikayet edecem dedim kapattım sonra araştırdım arkadaşın dediği gibi sözleşmede varmış kuzu kuzu ödedik

• quote:

Orjinalden alıntı: crazy83
    bonus nuh deyip peygamber demıo..

aynen öyle 2 kere fax çektim cevap bile vermediler.
  • Sözleşmede olduğu iddia edildiği halde "Kredi Kartı Limit Aşım Faizi" ne geçen hafta bir internet sitesi aracılıyla şikayet ettim. 3 gün sonra banka email gönderdi. Email' de tahsil edilen paranın bir sonra ki ödeme döneminde düşüleceği yazıyordu.
  • Garanti Bankasını aramıştım, kredi kartı aidatı iadesi için ancak biraz önce bir müşteri temsilcisi beni aradı, kredi aidatı alınmasının zorunlu olduğunu ve iade edemeyeceklerini söyledi. Arayan çalışanın sesi o kadar çaresizdi ki Garanti Bankasının benden kestiği kart aidatına ihtiyacı olduğunu düşündüm ve Garanti Bankası için bir bağış kampanyası başlatmaya karar verdim. #GarantiBankasinaBagisKampanyasi

https://twitter.com/hashtag/GarantiBankasinaBagisKampanyasi
    https://www.sikayetvar.com/garanti-bankasi-yillik-uyelik-ucreti-adi-altinda-97-tl-kesti

Bir hesap numarası verirlerse bağış göndermek isterim...

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sözleşmede olduğu iddia edildiği halde "Kredi Kartı Limit Aşım Faizi" ne geçen hafta bir internet sitesi aracılıyla şikayet ettim. 3 gün sonra banka email gönderdi. Email' de tahsil edilen paranın bir sonra ki ödeme döneminde düşüleceği yazıyordu.

bu konuda Akbank düzgün çalışıyor ne yazık ki Garanti Bankası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.