Şimdi Ara

Kredi iptali ve geri ödeme şekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkese hayırlı günler bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. 4 yıllık bir geri ödemeli krediye imza attım ve 1 yıldır krediyi kullanıyorum bunu iptal etmekstiyorum ilerde daha yüklü bir mevla ödemek istemiyorum onun için bunu iptal etme şansım var mı? varsa eger bunun ödeme şekli direk peşin mi alıyorlar yoksa takside bölme şansları varmı. şimdiden tşk ederim.

• bende merak ettim öğrenmek isterim cevabını
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinancelik333

Arkadaslar herkese hayırlı günler bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. 4 yıllık bir geri ödemeli krediye imza attım ve 1 yıldır krediyi kullanıyorum bunu iptal etmekstiyorum ilerde daha yüklü bir mevla ödemek istemiyorum onun için bunu iptal etme şansım var mı? varsa eger bunun ödeme şekli direk peşin mi alıyorlar yoksa takside bölme şansları varmı. şimdiden tşk ederim.

dostum kredi ve tck numaran ile dilekçe yaz kyk ankaraya gönder posta yolu ile yada elden.Dilekçene 1 hafta içinde cevap veriyorlar.dilekçe içeriğinde hani kredimi kestirmek istiyorum almak istemiyorum artık gibisinden mantıklı birkaç neden yaz yeterli.Daha sonra sen mezun olduktan 2 sene sonra sana ödeme planı gelecek.Kuvvetle muhtemel aylık ödeme şeklinde gelir.O şekilde ödersin.Mezuniyetini okul bildiriyor kyk ya onun için bir işlem yapmana gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.