Şimdi Ara

Kredi Çektim 1 Gün Sonra Kapattım Bir Daha Denedim Vermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 6.500 tl kredi çektim onaylandı 50k onaylı kredimde vardı iptal ettim... Çektikten 1 gün sonra krediyi kapattım nakit ihtiyaç tutarını değiştirmek adına tekrardan başvurdum 3-4 kez meblağ değiştirerek hepsi olumsuz oldu ne yapmak gerekir 1 ay sonramı başvurmalıyım ?




  • Krediniz onaylandığı zaman size tanımlanmış önonaylı limiti kullandınız. Sonrasında başvuru yapmanız durumunda önonaylı limit olmadığı için red almanız doğal. Ortalama 45 gün bekledikten sonra tekrar başvurun ve ödeme planınız dahil herşeyi çok iyi okuyun kredi çekeceğiniz bankayıda iyi seçin çünkü birinde çektiğiniz kredi diğerinde göründüğü vakit risk durumunuz artış göstereceği için tekrar kredi kullanma ihtimaliniz düşecektir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: berat256

    Krediniz onaylandığı zaman size tanımlanmış önonaylı limiti kullandınız. Sonrasında başvuru yapmanız durumunda önonaylı limit olmadığı için red almanız doğal. Ortalama 45 gün bekledikten sonra tekrar başvurun ve ödeme planınız dahil herşeyi çok iyi okuyun kredi çekeceğiniz bankayıda iyi seçin çünkü birinde çektiğiniz kredi diğerinde göründüğü vakit risk durumunuz artış göstereceği için tekrar kredi kullanma ihtimaliniz düşecektir.

    teşekkürler cevap için evet 1- 1.5 ay bekleyip öyle başvuracağım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.