Bugün akbank hesabımda gezerken anasayfada ticari krediniz hazır dedi, ben nasılsa belge olmadan kredi vermezler deyip onaylıyoruma tıkladım ve 20bin lira hesabıma geçti.. ilginçtir ne ödeme tablosu çıktı ne bir şey çıktı. Krediler kısmıda boş. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Pek akbank kullanmadığım için ben çözemedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taksitli Risk Hesabı: Akbank'ın Sunduğu Kolaylık
Taksitli risk hesabı, Akbank tarafından sunulan, alışverişlerini taksitle ödeme olanağı sağlayan bir finansal üründür. Bu hesap sayesinde, kredi kartı veya kredi kullanmadan taksitli ödeme yaparak bütçeni daha rahat yönetebilirsin.
Akbank taksitli risk hesabı ile online alışverişlerden mağaza alışverişlerine kadar pek çok farklı harcamanı taksitlendirebilirsin. Hesabına tanımlanan limite kadar dilediğin tutarda alışveriş yapabilir, ödemelerini taksitler halinde gerçekleştirebilirsin.
Taksitli risk hesabı açmak için Akbank şubelerine başvurabilir veya Akbank Direkt uygulamasını kullanabilirsin. Başvurun onaylandıktan sonra hesabına tanımlanan limiti kullanarak alışveriş yapabilirsin.
Taksitli risk hesabı sayesinde:
- Kredi kartı veya kredi kullanmadan taksitli alışveriş yapabilirsin.
- Bütçeni daha rahat yönetebilir, harcamalarını kontrol altında tutabilirsin.
- Online ve mağazalarda dilediğin tutarda alışveriş yapabilir, ödemeleri taksitler halinde gerçekleştirebilirsin.
Eğer taksitli risk hesabı hakkında daha detaylı bilgi almak istersen Akbank şubelerine başvurabilir veya Akbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsin.