Şimdi Ara

Kredi Çekip Gösteriş İçin BMW 520d almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zenginsen al kardeşim güle güle kullan fakat karı koca memur olup bu araçları alanlar var şaka değil!

Aracın liste fiyatı 1 milyon 150bin TL karı koca ev almayıp deliler gibi kredi çekip bu araçları satın alıyorlar.Türk insanında ya gösteriş merakı var ya da SONRADAN GÖRMEYİZ.

Neden derseniz bmw nin üretildiği ülkede aynı birim paraya yani 1 milyon euroya bildiğiniz yarış arabaları satılıyor.Demek ki Almanya seviyesinde olsak bu gösteriş merakı veya sonradan görmeliğimiz yüzünden sokak başında bir ferrari Bugatti-Veyron 16.4 Grand Sport  veya lamborgini görebilecektik.Açıkcası 520d yi alabilecek durumum var fakat gerek görmüyorum 2018 Eda sedan megane icon kullanıyorum ve gayet memnunum.

Son olarak yıllar önce Almanya’dan gelen bir akrabam bana şunu söylemişti; 2000-2010 arası BMW kullanan varsa çok büyük ihtimal Türk oluyor demişti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para olsa zengin arapları sollarız birde araplara laf edersiniz aynı kafa aradaki fark sadece para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

Para olsa zengin arapları sollarız birde araplara laf edersiniz aynı kafa aradaki fark sadece para

Zihniyet farkını da unutmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Zihniyet farkını da unutmamak lazım.

Alıntıları Göster
    Liste uzar gider boşver bence kim ne yaparsa yapsın banane yarını düşünmeden hareket etmekde bir seçim

• quote:

Liste uzar gider boşver bence kim ne yaparsa yapsın banane yarını düşünmeden hareket etmekde bir seçim

Alıntıları Göster

Araplarla zihniyet farkımız var demek istedim yanlış anlaşıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BC95874BB -- 22 Eylül 2020; 22:21:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Araplarla zihniyet farkımız var demek istedim yanlış anlaşıldı.

Alıntıları Göster
    Yok anladım ben seni mesajım ters düştü galiba biraz yorgunum dikkat etmeden yazdım

• BMW 520d'si olan adamları görünce dibinizin düşmemesi gerektiğini öğrenirseniz o zaman da durumu olmayanlar BMW 520d almaz. Ameleye "iPhone alma." demek kolay, amele olan adamı hor görmemek zor. Kimse de amele olduğunu belli etmek istemiyor, herkes sosyal statüsünün bir üstüne oynuyor. "Kredi çekip BMW 520d almayın" diyen adam da rahatından ödün verip başkaları için statüsünü bildiren şeyler kullanıyordur.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şirket adına binek araç almak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok anladım ben seni mesajım ters düştü galiba biraz yorgunum dikkat etmeden yazdım

Alıntıları Göster

Evet.Cümleden çok farklı bir anlam çıkardım hocam

• Ha BMW ha Fiat

İkiside seni götürür

Neymiş millete hava atmak icin BMW alacakmisim

Bunun İslam'da yeri yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

BMW 520d'si olan adamları görünce dibinizin düşmemesi gerektiğini öğrenirseniz o zaman da durumu olmayanlar BMW 520d almaz. Ameleye "iPhone alma." demek kolay, amele olan adamı hor görmemek zor. Kimse de amele olduğunu belli etmek istemiyor, herkes sosyal statüsünün bir üstüne oynuyor. "Kredi çekip BMW 520d almayın" diyen adam da rahatından ödün verip başkaları için statüsünü bildiren şeyler kullanıyordur.  

Yanılıyorsun çok standart bir hayat yaşıyorum

• Paran varsa sende al burada aglamana gerek yok !

• Alacak maddi gücüm var gerek duymadım için almıyorum zorunuza giden nedir anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: gregeros

Yanılıyorsun çok standart bir hayat yaşıyorum

Alıntıları Göster

Standart ama kime göre standart. Açlıkta ölmekte olan çocuklar da senin hayat tarzına "Bu kadar lüks delilik." diyebilir. Duyar muyar, ben anlamam. Gerçekler bunlar.  

• Ailemle 3+1 normal bir evde kalıyoruz ev sahibiyiz kira olsa 1200 lira kirası olur arabamızda orta segment bir araç Migros’tan değil A101 den alışveriş yapıyoruz Zara değil defactoya uğruyoruz gayet standart.Türkiye ortalamasına göre standart.Zaten Bunun altı standart değil yoksulluk olmuş oluyor

• Şu zamanda nakit dışında herşeyi almak mantıklı. Herşeyin değeri paranın değerinin kat kat üstünde. Böyle kriz zamanlarında nakit kraldır denir ama öyle bir hale geldi ki krizde bile nakit değersiz. Borsa, döviz ve MTAların beraber yükselmesi çok ilginç. Başkanlık bize çok yaradı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • therkut kullanıcısına yanıt

Araba bile yatırım aracına dönüşmüş çevremdekiler o gözle bakıyor 2 sene sonra ben bu aracı şu kadar satarım diyorlar insanlar fiyatların artışına hiç ses etmiyor umursamıyor neden artıyor demiyor aptal bir düzen oluştu.

2 dudak sistemi bozuk sistemlerimizin çarklarını komple kırdı.

• Araba uzun vadeli tüketim aracıdır yatırım aracı olması aşırı saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: gregeros

Ailemle 3+1 normal bir evde kalıyoruz ev sahibiyiz kira olsa 1200 lira kirası olur arabamızda orta segment bir araç Migros’tan değil A101 den alışveriş yapıyoruz Zara değil defactoya uğruyoruz gayet standart.Türkiye ortalamasına göre standart.Zaten Bunun altı standart değil yoksulluk olmuş oluyor

Ya yazmayayım diyorumda nereden baksan elde kalıyor. Gayet varoş bir hayat yaşıyorsunuz kusura bakma yani aşağılamak için söylemiyorum bu standart falan değil . BMW alacak paran var ama a101 den alışveriş yapıyorsun . Git işine milleti yiyorsun burada !

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.