Würtz Su Kaçağı Önleyici
Benzin f30 aracım var 600 km de 200 ml civarı su eksiltiyor değiştirdiğim antrifiriz koyunca bazı parçaları deldi değiştirdiğim parçalar oldu fakat basınç testinde kaçak yok motor bloğu tapa vs kılcal çatlak olmasından şüpheleniyorum
kılcal çatlaklar için kullanılması öneriliyor motoru inderecek gücümde şu an yok bu ürünü kullanırsam avantajları ve dezavantajları ne olur ömrü ne kadardır sorununu çözebilir mi
İlk defa aracı muayneye sokacağım jant lastik coil var jant lastiği küçük ebatına ve yüksekliği orijinale geri döndürüp muayneye gireceğim fakat araçta gizli özellikler açık aracın orj modülünde kodlama ile açılan olan Amerikan park geçiyor diye biliyorum ama aynı zamanda araç çalışır vaziyetteyken sağ sol aynı sinyal ışıkları sürekli sabit olarak açık duruyor sağa sinyal verirken sağ yanıp sönüyor diğer taraf aynı şekilde sabit açık duruyor(sol içinde geçerli) ağır kusur mu geçer acaba? Araç f30
Janta Lokal Boya Uygulaması Nasıl yaparız?
jantı yeni taktırdım kaldırma sürtünce attırdı yeni taktırdığım için üzüldüm bu kısıma lokal boya uygulaması yapılabiliyor mu gri oje sürünce de çok sırıtıyor komple boyatmak haricinde çaresi var Mı
Sürekli Arabayı Yıkamanın Zaraları nedir?
keyif aldığım için kendi araçlarımı haftada iki kere dıştan yıkayıp kurularım.(fren disklerini,kaliperi bezle ,ıslak kalmaması için kurularım) haftada 2 sefer araba yıkamak aracı çürütür mü Veya ne zararları vardır
Araç rengini değiştirmek istiyorum
Hatasız boyasız beyaz renkte beyaz 3.16i f30 aracım var.Orjinal msport olmasına rağmen rengi hoşuma gitmiyor.İmola kırmızısı ya da estroil mavisi yaptırmak istiyorum.Aracı komple renk değişimi yaptığımızda iyi bir ustada yazdığım iki lansman rengini tutturabilir miyiz?
en önemli konu malum Türkiye’de araçlarda boya değer kaybına yol açıyor.Boyasız bir aracı komple renk değişiminden boyayınca experde mikron değerleri ne çıkıyor tecrübesi olan aydınlatabilir mi ?
veya araca komple kırmızı ya da mavi kaplama yaptırsak exper mikron değerleri anlaşılıyor mu ? Bakımı zor mudur kaplama tavsiye eder misiniz
Merhaba
Beyaz F30 aracıma LCİ stop uygulaması yaptırmak istiyorum.Blackline ve Redline arasında kaldım.Blackline'da fren lambaları arkasındaki smoke renginden midir biraz daha sarımsı gözüküyor.Fenni muaynede blackline üzerinde bulunan stopların rengi veya fren lambası rengi bana sorun olabilir mi yoksa hiç uğraşmadan 2015 sonrası makyajlı OEM RedLine LCİ stop mu taktırmalıyız,
Ayrıca ikisi arasında kaldım aracımın rengi beyaz hangisi göze daha hoş gelir?
Ayrıca hazır konu açmışken aracımda
4 çıkışlı(2 aktif 2 aktif olmayan akrapovic görüntü egzozu var susturuca katalizör orjinal oynama yok)
Gizli özelliklerden amerikan park modülü açık
19inç jantlar mevcut fenni muayneme daha var ama bunlardan hangileri veya hepsi kesin ağır kusur sayılır mı?
Teşekkürler
BLACKLİNE
REDLİNE
Malum dünyada elektrikli araçlar ve istasyonlar çoğalarak hayatımıza entegre olmaya başladı.Türkiye de diğer ülkelerden her ne kadar geç yaygınlaşacak olsa 10 sene sonra yaygınlaşsa elektrikli araçlara talepten benzinli ve dizel akaryakıt fiyatlarında sizce düşüş olur mu
Ve benzinli araçları yasa yoluyla belli bir para karşılığında elektrikli araçlara çevirebileceği söyleniliyor.Bunun gerçeklik payı nedir Yoksa benzinli araçlar 10 seneye komple çöp mü olur
Bugün aracın genel bakımlarını yaptım doğru antrifriz koyulmasına rağmen araç su eksiltti.Kaputu açtık ama su eksiltmesini bulamadık.Ardından tekrar kullandığımızda park ettiğim yerde yine baya su vardı.Su ekleyip park ettim ve çış çış diye motor kaputunun içinden suyun sıcak yüzeye temas sesini duydum.Bu sefer kaçak mı büyüdü bilmiyorum veya başka bir yerden kaçırdığı için basınçla farklı yeri mi patladı bilemedim.İşaretli yer motora doğru gidiyor.Demir olmasına rağmen patladı.Acaba oksitlenme olmuş olabileceğinden antrfriz koyunca mı patladı.Hasar gören parçanın adını da bilmiyorum.
Resimde işaretledim
Siyah bir aracım var üzerinde seramik kaplaması mevcut.Sürekli oto yıkamaya bırakmaktan ziyade haftada 1 ya da 2 kez kendim petrole çekip seramik şampuanı ile yıkar petroldeki su cihazlarıyla durulayıp havluyla kurularım.Fakat tüm petrollerde ki su cihazının kuyu suyu olduğunu öğrendim.Kuyu suyunun içinde kireçte olduğu için durulayıp kurulama işleminde seramiğe zarar veriyor mu
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 120
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 54.273 (Bu ay: 2.925)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 207 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası