Şimdi Ara

Kredi borcunu ödemezsen ne olur ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyigeceler ; kredi borcunu yatırmazsan ne olur ? Banka borcu kapatman için ortalama ne kadar süre müddet tanırlar ? 1-2 ay ? Bir tanıdığım yatırmazsan önce haciz sonrada borcu hapis cezasına çevirirler dedi.Çevirirlerse ortalama ne kadar yatarım içerde

• Borçtan dolayı hapis yatamazsınız diye biliyorum. Bankayla aranıza devlet girer, savcı karşısına çıkarsınız, devlet size ödeme planı çıkarmanızı isteyip sonra bankayla aranızdan çekilir.

Buna rağmen ödemezseniz banka hesaplarınıza haciz konulur, araba aldığınızda ev aldığınızda üstüne haciz konulur. Mal veya gayrimenkul sahibi olamazsınız, borcunuzu ödeyene dek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

5800 almaaa biliyon borca gelince fısss

yazık

Abicim hediye denen bişey var,hediyee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Borçtan dolayı hapis yatamazsınız diye biliyorum. Bankayla aranıza devlet girer, savcı karşısına çıkarsınız, devlet size ödeme planı çıkarmanızı isteyip sonra bankayla aranızdan çekilir.

Buna rağmen ödemezseniz banka hesaplarınıza haciz konulur, araba aldığınızda ev aldığınızda üstüne haciz konulur. Mal veya gayrimenkul sahibi olamazsınız, borcunuzu ödeyene dek.

Hımm çok teşekkür ederim,üzerime herhangi bir mal,mülk yok...Heralde en kötü ihtimal haciz gelir,eşyaların değeri borcun tamamını karşılamazsa geri kalan parayı nasıl tahsil ederler? Çalıştığım yerden ayrıldım,şu an iş arıyorum,kredi sözleşmesinde de sigorta ancak 6 ayı aşkın süre çalıştığım kurumda çalışırsam borcun bir kısmını telafi ediceğini söylüyordu,ben 3,5 ay + kendi isteğimle çıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet192

Herkese iyigeceler ; kredi borcunu yatırmazsan ne olur ? Banka borcu kapatman için ortalama ne kadar süre müddet tanırlar ? 1-2 ay ? Bir tanıdığım yatırmazsan önce haciz sonrada borcu hapis cezasına çevirirler dedi.Çevirirlerse ortalama ne kadar yatarım içerde

Arkadaslar kimseye ne bahane bulrum ne de laf soylerim ancak su kredi kartı konusunda takık durumdayım bilincsizce kullanıcaksanız kullanmayın arkadasım. Tamam ihtiyac falan ama ufak kredi alın en azından sonra hacizdi devletti Allah göstermesin ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Borçtan dolayı hapis yatamazsınız diye biliyorum. Bankayla aranıza devlet girer, savcı karşısına çıkarsınız, devlet size ödeme planı çıkarmanızı isteyip sonra bankayla aranızdan çekilir.

Ustumuze Herhangi bisey yok Vede bu 5 yil yurt disinda yasayacagim bunun mesela dusme ihtimali yokmu arkadasim 10 yil turkceelden kacmisti Simdi Ogrendi Borcu Kalmamis avukatlari falan aradi yoktu Bisey

Kacis Kurtulusu yokmu:)

Ben baya cektimde:):):)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk borcu ödenmezse ne olur
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Herkese iyigeceler ; kredi borcunu yatırmazsan ne olur ? Banka borcu kapatman için ortalama ne kadar süre müddet tanırlar ? 1-2 ay ? Bir tanıdığım yatırmazsan önce haciz sonrada borcu hapis cezasına çevirirler dedi.Çevirirlerse ortalama ne kadar yatarım içerde

Adam hapise girmiş heralde ya da evdeki eşyalar gitmiş sokakta yaşıyor .

Son gelişmeler nedir hacı oralardamısın halâ ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

quote:

Adam hapise girmiş heralde ya da evdeki eşyalar gitmiş sokakta yaşıyor .

Son gelişmeler nedir hacı oralardamısın halâ ?

ben biraz kredi cektim ve su an 7 kredi kartim hepsie Dolu fazla kullanmiorum dukkanimi Devretigim icin Diorum bunlarin Hepsinin 0 layam Kombo Yapam Zaten Almanyada ev tutum

Nasil akcabilirim:)

Kurtulusu yokmu 10 sene sonra dusmezmi dava?

• Ne işiyle uğraşıyorsun ? Ve en önemlisi neden o kadar borç yaptın ? Gece gece konuyu iyi hortlatmışsın haa
  • quote:

Ne işiyle uğraşıyorsun ? Ve en önemlisi neden o kadar borç yaptın ? Gece gece konuyu iyi hortlatmışsın haa

Hocam bilgisayar isiyle ugrasiyordum isi biraktim Simdi Kredi cektim 3 milyar bankadan Yurt disi isi icin ugrastigim icin

Almanyada ev falan tutum Simdi Diorum oraya gececeim ve ilk gidiste 3 sene vize vericekler

3 sene sonra 3 sene daha yani bi 10 sene kalmayi dusunuyorum

Diorum gitmisken kombo yapayim zamaninda kredi cekerken az hirpalamadilar vatadasta biraz yesin ne olcak:)
  • Sonuc ne oldu, almanyada misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir şey mümkün mü yani: 100.000 lira kredi çekip tüm paranı ve mülkünü başkasına devredip 3-4 ay hapise girip çıkınca paranın üzerine yatmak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Şöyle bir şey mümkün mü yani: 100.000 lira kredi çekip tüm paranı ve mülkünü başkasına devredip 3-4 ay hapise girip çıkınca paranın üzerine yatmak?

Hapis cezası yok bildiğim kadarıyla. Ayrıca paranın üstüne yatmak diye bir şey de yok.
    Seninle o borç ölene kadar. Sonra da devrediyor vasiyetindekilere. Yasal varislerine ya da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.