Şimdi Ara

Krav Maga ve Kocaeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
3.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Kocaeli ilinde bildiğiniz bir Krav Maga eğitimi veren kurum ya da kuruluş var mı? Veya savunma sporları hakkında profesyonel eğitim veren bildiğiniz bir yer de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozigamer -- 28 Kasım 2013; 0:23:26 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

Yada herşeyi geçtim Kocaeli varmı?

Derhal kellesi vurula.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süre krav maga eğitim almıştım ( 2 yıl kadar ).eğitim gösteren hocam israilde seminerlere sık sık giderek yerinde öğrenmişti ve 1 e 1 öğretiyordu.ben antalyadayım, kocaelinde var mıdır bilmiyorum ama hocanın nerde eğitim aldığını filan iyice araştır çünkü böyle az bilinmiş sporlardan prim yapmakyı türk halkı çok seviyor lians veya eğitim aldığını gösteren belge filan varmı onlara bak ve hocanın öncesinde hangi sporlarla uğraştığını kendi ve öğrencilerinin yaptığı dereceler nedir bunları filan sormayı ihmal etme.

krav maga sert ve kullanışlıdır ben tavsiye ederim ama müsabık olmadığı için çoğu kişi korkarak yaklaşıyor ve kötü ün salmaya başladı yavaş yavaş

POTANSİYEL TROLL
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz araştırdımhttp://kravmagentr.com/ sitesini buldum buradaki eğitmenler baya profesyonel gözüküyorlar belgeleri falan var. Bizzat hayat hikayelerine de baktım iyi eğitim almış insanlar ama sadece Beyoğlu'daki yerde eğitim vermekteler. Hızlı tren gelmiş olsa belki haftanın 3 günü gider gelirim diye düşündüm ama o da yok ki.

Orijinalden alıntı: Holy Templar

uzun süre krav maga eğitim almıştım ( 2 yıl kadar ).eğitim gösteren hocam israilde seminerlere sık sık giderek yerinde öğrenmişti ve 1 e 1 öğretiyordu.ben antalyadayım, kocaelinde var mıdır bilmiyorum ama hocanın nerde eğitim aldığını filan iyice araştır çünkü böyle az bilinmiş sporlardan prim yapmakyı türk halkı çok seviyor lians veya eğitim aldığını gösteren belge filan varmı onlara bak ve hocanın öncesinde hangi sporlarla uğraştığını kendi ve öğrencilerinin yaptığı dereceler nedir bunları filan sormayı ihmal etme.

krav maga sert ve kullanışlıdır ben tavsiye ederim ama müsabık olmadığı için çoğu kişi korkarak yaklaşıyor ve kötü ün salmaya başladı yavaş yavaş

Hocam peki Wing Tsun hakkında ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozigamer -- 28 Kasım 2013; 1:42:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aikido mu taekwondo mu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozigamer

Hocam biraz araştırdımhttp://kravmagentr.com/ sitesini buldum buradaki eğitmenler baya profesyonel gözüküyorlar belgeleri falan var. Bizzat hayat hikayelerine de baktım iyi eğitim almış insanlar ama sadece Beyoğlu'daki yerde eğitim vermekteler. Hızlı tren gelmiş olsa belki haftanın 3 günü gider gelirim diye düşündüm ama o da yok ki.

kocaeli büyüksehir belediyesinin 200 numaralı hattıyla kartal metro köprüsünde inin metroya binin ünalan istasyonunda inip metrobüse aktarma yapın ordan mecidiyeköyde inin ordan metroya aktarma yapın taksimde inin

• U.F.O kullanıcısına yanıt
    hafta içi 2 gün 19.30 - 21.00 arası geç olması belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

krav maga ne yapcan hocam savunma sporu istiyosan aikidoya git krav maga direk adam öldürmeye tecebbüs

kontrol sende olduktan sonra bir vuruşta adam öldürsen bile farketmez krav maga iyidir

Kobo Glo HD kullanıcısı
  • Merhaba Arkadaşlar,KOCAELİ de Krav maga savunma ve saldırı sporu hakkında bilgi ve eğitim almak için bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

TÜRKİYE KAPAP VE KRAV MAGA FEDERASYONU KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ ENVER EREN

ADRES : ADNAN MENDERES İŞ HANI VERGİ DAİRESİ ZEMİN KATI BLACK DRAGON SPOR KULÜBÜ GÖLCÜK/KOCAELİ

ADRES : İZMİT ORDU EVİ KARŞISI KOCAELİ SEKASEM AMATÖR SPOR KULÜBÜ BİNASI İZMİT/KOCAELİ

İLETİŞİM TEL : 0 535 632 50 23

MAİL : envereren_jkd41@hotmail.com
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.