Bildirim
Krav Maga ve Kocaeli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Yada herşeyi geçtim Kocaeli varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Acı bu hayat, vefasız alem... -
quote:
Orijinalden alıntı: pxcnsRy
Yada herşeyi geçtim Kocaeli varmı?
Derhal kellesi vurula._____________________________ -
krav maga ne yapcan hocam savunma sporu istiyosan aikidoya git krav maga direk adam öldürmeye tecebbüs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
uzun süre krav maga eğitim almıştım ( 2 yıl kadar ).eğitim gösteren hocam israilde seminerlere sık sık giderek yerinde öğrenmişti ve 1 e 1 öğretiyordu.ben antalyadayım, kocaelinde var mıdır bilmiyorum ama hocanın nerde eğitim aldığını filan iyice araştır çünkü böyle az bilinmiş sporlardan prim yapmakyı türk halkı çok seviyor lians veya eğitim aldığını gösteren belge filan varmı onlara bak ve hocanın öncesinde hangi sporlarla uğraştığını kendi ve öğrencilerinin yaptığı dereceler nedir bunları filan sormayı ihmal etme.
krav maga sert ve kullanışlıdır ben tavsiye ederim ama müsabık olmadığı için çoğu kişi korkarak yaklaşıyor ve kötü ün salmaya başladı yavaş yavaş_____________________________ -
Hocam biraz araştırdımhttp://kravmagentr.com/ sitesini buldum buradaki eğitmenler baya profesyonel gözüküyorlar belgeleri falan var. Bizzat hayat hikayelerine de baktım iyi eğitim almış insanlar ama sadece Beyoğlu'daki yerde eğitim vermekteler. Hızlı tren gelmiş olsa belki haftanın 3 günü gider gelirim diye düşündüm ama o da yok ki. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
uzun süre krav maga eğitim almıştım ( 2 yıl kadar ).eğitim gösteren hocam israilde seminerlere sık sık giderek yerinde öğrenmişti ve 1 e 1 öğretiyordu.ben antalyadayım, kocaelinde var mıdır bilmiyorum ama hocanın nerde eğitim aldığını filan iyice araştır çünkü böyle az bilinmiş sporlardan prim yapmakyı türk halkı çok seviyor lians veya eğitim aldığını gösteren belge filan varmı onlara bak ve hocanın öncesinde hangi sporlarla uğraştığını kendi ve öğrencilerinin yaptığı dereceler nedir bunları filan sormayı ihmal etme.
krav maga sert ve kullanışlıdır ben tavsiye ederim ama müsabık olmadığı için çoğu kişi korkarak yaklaşıyor ve kötü ün salmaya başladı yavaş yavaş
Hocam peki Wing Tsun hakkında ne düşünüyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozigamer -- 28 Kasım 2013; 1:42:31 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: pozigamer
Hocam biraz araştırdımhttp://kravmagentr.com/ sitesini buldum buradaki eğitmenler baya profesyonel gözüküyorlar belgeleri falan var. Bizzat hayat hikayelerine de baktım iyi eğitim almış insanlar ama sadece Beyoğlu'daki yerde eğitim vermekteler. Hızlı tren gelmiş olsa belki haftanın 3 günü gider gelirim diye düşündüm ama o da yok ki.
kocaeli büyüksehir belediyesinin 200 numaralı hattıyla kartal metro köprüsünde inin metroya binin ünalan istasyonunda inip metrobüse aktarma yapın ordan mecidiyeköyde inin ordan metroya aktarma yapın taksimde inin_____________________________
-
hafta içi 2 gün 19.30 - 21.00 arası geç olması belki _____________________________ -
Arkadaşlar KOCAELİ'de PROFESYONEL BİR EĞİTMENDEN EĞİTİM ALMAK İSTEYEN ulughakan_55@hotmail.com adresine mail atabilir veya 0505 547 6531 NUMARALI TELEFON İLE HOCANIN KENDİSİNE ULAŞABİLİR. _____________________________ BİREYSEL SAVUNMA ZORUNLULUKTUR -
quote:
Orijinalden alıntı: Reney
krav maga ne yapcan hocam savunma sporu istiyosan aikidoya git krav maga direk adam öldürmeye tecebbüs
kontrol sende olduktan sonra bir vuruşta adam öldürsen bile farketmez krav maga iyidir_____________________________ 7.62 x51
Kobo Glo HD kullanıcısı -
Merhaba Arkadaşlar,KOCAELİ de Krav maga savunma ve saldırı sporu hakkında bilgi ve eğitim almak için bizlerle irtibata geçebilirsiniz.
TÜRKİYE KAPAP VE KRAV MAGA FEDERASYONU KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ ENVER EREN
ADRES : ADNAN MENDERES İŞ HANI VERGİ DAİRESİ ZEMİN KATI BLACK DRAGON SPOR KULÜBÜ GÖLCÜK/KOCAELİ
ADRES : İZMİT ORDU EVİ KARŞISI KOCAELİ SEKASEM AMATÖR SPOR KULÜBÜ BİNASI İZMİT/KOCAELİ
İLETİŞİM TEL : 0 535 632 50 23
MAİL : envereren_jkd41@hotmail.com_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X