Şimdi Ara

Krav Maga Dövüş Sanatı Bilgisi Olan İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
8.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istanbul beylikdüzünde yurtta kalıyorum. bir dövüş dersi almak istiyorum. şuan enshin karate dersim var üniversitede. onun yanında da krav maga almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir spordur. Eskiden wing tsun yapıyordum. Teknikleri çok güzel ama bilmiyorum bıraktım. bilindiği gibi çok güç istemeyen bir spor. tekniğe yoğunlaşmak gerekiyor. Boksa başlayacağım zaten 2. dönem. ama bunların yanında da krav maga diye bir spor duydum bu forumdan. hatta en iyi dövüş sanatı başlıklı konudaydı. Sizce yararlı mı. Giden var mı. Beylikdüzünde dersi Can Höcük diye bir hoca veriyormuş. Antremanlarını izlemeye gideceğim. bi kaç antremana da katılırım. eğer seversem eğitmenliğini almak ta istiyorum. Krav Maga Dövüş dersleri hakkında düşünceleriniz nelerdir? Yada Aikido mu tercih etmeliyim. Sokakta işime yarayacak bir spor istiyorum. o yüzden tekvando falanla gelmeyin bana gözünüzü seveyim. sporlar çok güzel hepsi ama sokak bambaşka. minderde rakibini tartarsın önce filan. sokakta direk bitirip ya birileri yakalamadan yada arkadaşları gelmeden uzaklaşman gerekiyor. yani krav maga sporu sokak için uygun mudur yeterli etkiyi yaratır mı?

• up.
  • hocam bana sorarsan wing tsun,krav maga felan işe yaramaz illegal sporlar (federasyonları yok anlamında) git adam gibi kickbox öğren müsabakalara gir ne biliyim öğrenmenin bir amacı olsun o amaç da spor yapmak olsun sokak için değil.Emin ol daha büyük zevk alacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JMT! -- 16 Ocak 2013; 1:07:12 >
  • up
  • Israil ordusunun yakin dovus teknigine verilen ad. Basittir etkilidir. Fazla guc ister bastan haberin olsun, wt gibi agirlik merkezi olayina cok girmez sana vurup etkisiz hale getirmeyi degil vurup parcalamayi ogretir. Tavsiye ederim ama zayif degilsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muay thai
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Judo mu Güreş mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce bir hangi sporu yapacağına karar ver bence. Gördüğüm kadarı ile hepsine başlıyorsun.

quote:

Kekum
    Arkadaşlar istanbul beylikdüzünde yurtta kalıyorum. bir dövüş dersi almak istiyorum. şuan enshin karate dersim var üniversitede. onun yanında da krav maga almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir spordur. Eskiden wing tsun yapıyordum. Teknikleri çok güzel ama bilmiyorum bıraktım. bilindiği gibi çok güç istemeyen bir spor. tekniğe yoğunlaşmak gerekiyor. Boksa başlayacağım zaten 2. dönem. ama bunların yanında da krav maga diye bir spor duydum bu forumdan. hatta en iyi dövüş sanatı başlıklı konudaydı. Sizce yararlı mı. Giden var mı. Beylikdüzünde dersi Can Höcük diye bir hoca veriyormuş. Antremanlarını izlemeye gideceğim. bi kaç antremana da katılırım. eğer seversem eğitmenliğini almak ta istiyorum. Krav Maga Dövüş dersleri hakkında düşünceleriniz nelerdir? Yada Aikido mu tercih etmeliyim. Sokakta işime yarayacak bir spor istiyorum. o yüzden tekvando falanla gelmeyin bana gözünüzü seveyim. sporlar çok güzel hepsi ama sokak bambaşka. minderde rakibini tartarsın önce filan. sokakta direk bitirip ya birileri yakalamadan yada arkadaşları gelmeden uzaklaşman gerekiyor. yani krav maga sporu sokak için uygun mudur yeterli etkiyi yaratır mı?

• krav maga iyidir hocam 2 yıldır çalışıyorum 1 yıl kadarda hapkido kursuna gidiyorum onun öncesindede karete - kick box - judo ve taek wondo geçmişim var ama krav maga bana daha yakın geliyor( serbest stile yakın olduğu için ) benim hocam israilde seminerler ile eğitim almış birisi yani geleneksel krav maga'yı biliyor ( geleneksel derken orjinal krav maga'yı kastettim içinde askerlerin kullandığı yöntemler hareketler filan var ) birde normal insanlar için basitleştirilmiş versiyonu var.spor hocam geceleri özel güvenliklere krav maga dersi veriyordu birkaç defa bende katıldım gece çalışmasını gördükten sonra gündüz gösterdiği hava cıvaymış dedim gerçekten arada çok fark var.onun dışında sokakta işine yarar federasyonu olmadığı gibi belli başlı kurallarıda yoktur yani sokak için uygundur.soruların olursa sorabilirsin elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
  • Bana fazla güç gerektirmeyip adamı etkisiz hale getiricek bir spor lazım ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kekum

Arkadaşlar istanbul beylikdüzünde yurtta kalıyorum. bir dövüş dersi almak istiyorum. şuan enshin karate dersim var üniversitede. onun yanında da krav maga almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir spordur. Eskiden wing tsun yapıyordum. Teknikleri çok güzel ama bilmiyorum bıraktım. bilindiği gibi çok güç istemeyen bir spor. tekniğe yoğunlaşmak gerekiyor. Boksa başlayacağım zaten 2. dönem. ama bunların yanında da krav maga diye bir spor duydum bu forumdan. hatta en iyi dövüş sanatı başlıklı konudaydı. Sizce yararlı mı. Giden var mı. Beylikdüzünde dersi Can Höcük diye bir hoca veriyormuş. Antremanlarını izlemeye gideceğim. bi kaç antremana da katılırım. eğer seversem eğitmenliğini almak ta istiyorum. Krav Maga Dövüş dersleri hakkında düşünceleriniz nelerdir? Yada Aikido mu tercih etmeliyim. Sokakta işime yarayacak bir spor istiyorum. o yüzden tekvando falanla gelmeyin bana gözünüzü seveyim. sporlar çok güzel hepsi ama sokak bambaşka. minderde rakibini tartarsın önce filan. sokakta direk bitirip ya birileri yakalamadan yada arkadaşları gelmeden uzaklaşman gerekiyor. yani krav maga sporu sokak için uygun mudur yeterli etkiyi yaratır mı?

Git kardeşim krav magaya git durma fırsatın var ne güzel :=) ben adanadayım lanet olsun hiç bir yerde vermiyorlar dersini :S durma git krav magaya

• quote:

Orijinalden alıntı: kickiman

Bana fazla güç gerektirmeyip adamı etkisiz hale getiricek bir spor lazım ne önerirsiniz?

Aikido Önemli olan senin gücün değil karşıdakinin gücünü kontrol etmektir. Kolların uyum içinde olmalı. Nedense bu sporla uğraşmayan herkes laf ediyor. Kimi döveceksin falan diye. 5-6 sene sonra senden çok daha güçlü birini yorulmadan döversin. Ama amaç kavga etmek olmamalı.
  • türkiyede gerçek krav maga bilen kaç salon var yada hoca var ? hiç birisi gerçek krav maga bilmez. gerçeği orduda yapılandır, sadece israil askerleri ve israildeki klüpler bilir bu işin aslını. burdakinler hayt huyt pata küte dalar anca, ordu krav magası cok farklı, silah dipçiğinden tutunda hassas bölgeye falan en ayrıntısından vuruşlar içerir. ve sivillere yasaktır, sadece askeri personel ve derece sahibi krav maga ustaları öğrenir. israilde alabilirsiniz gerçek eğitimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

quote:

Orijinalden alıntı: kickiman

Bana fazla güç gerektirmeyip adamı etkisiz hale getiricek bir spor lazım ne önerirsiniz?

Aikido Önemli olan senin gücün değil karşıdakinin gücünü kontrol etmektir. Kolların uyum içinde olmalı. Nedense bu sporla uğraşmayan herkes laf ediyor. Kimi döveceksin falan diye. 5-6 sene sonra senden çok daha güçlü birini yorulmadan döversin. Ama amaç kavga etmek olmamalı.

Wing Tsun başladım

• Varya bu forumdaki insanların %90'ının amacı bir şeyler öğrenmek veya bildiğini paylaşmak değil. Milletin amacı hiçbir halt bilmediği konuda ahkam keserek boş boş konuşarak egosunu tatmin etmek.
    Adam krav maga hakkında BİLENLERDEN nasıl bir spor olduğu ile ilgili bir şeyler öğrenmek istiyor. Millet yazmış, "git adam gibi şunu öğren" abi biliyorsan cevap ver bilmiyorsan akıl verme senin düşünebildiğin kadarını herkesini düşünebiliyor buraya hangisinin iyi olduğunu tartışmaya değil neyin ne olduğu ile ilgili bilgi almaya geliyor insanlar.
  • SoapGhost kullanıcısına yanıt
    Bu yorum çok doğru.Bazı israilli hocaların açtığı salonlar var ama türkiyede varmı onu bilemiycem.Kuşa tekme diz falan var
  • Hocam nijitsu nun biraz karışımı

bazı hocalarımızın dediği gibi kuşa tekme diz var

ama defans için çok iyi savunma sanatı
  • Arkadaşlar gördüğüm kadar bilen de bilmeyen de , biraz yapmış olan da , ilk defa duyan da yorum yapmış. Öğrenmek istediğiniz sorularınız varsa Beylikdüzündeyiz beklerim. Ayrıca Federasyonuz bu işin federasyonu yok diyen arkadaşlar için web sitemizwww.kravmagafederasyonu.org.tr
    ve kendi sitemizwww.kravmagazin.org bu adreslerden bize ulaşırsanız bütün sorularınızı cevaplarız

• Merhaba,
    Ben Anadolu yakasında oturuyorum. Beylikdüzü çok uzak. Anadolu yakasında nereyi önerirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.