Şimdi Ara

Krasiç ölmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ağlayani yok, zaten maç dandik ama adam topa yabanci sanki :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 mac ust üste top mu oynadı adam?anlamiyorsaniz futboldan konuşmayın arkadasım,bu kadar zor mu bunu kavramak.mac eksiği diye bir sey duydun mu sen?boyle 3 maçta 1 70 ten sonra girmeyle kazanamazsın adamı

• Aynen. Çok güvendiğim, kalitesine inandığım bir adam ama bir türlü oynayamıyor.
  • saçını düzeltmekten başka bişey yaptığını görmedim ben

• Zaten güçsüz gelmişti, sakatlandıktan sonra iyice düşmüş. Toparlaması 3-5 maç alır. Aykut Hoca'ya kızmıştım maç öncesi niye oynatmadı diye ama haklıymış.
  • Tüm fb camiyasının başı sağ olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam sakatlandı ve 70. dk oyuna girdi ne bekliyorsunuz fark falan mı atacaktı.Ben beğendim iyi oynadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbagci

ağlayani yok, zaten maç dandik ama adam topa yabanci sanki :(

Adam kaç maç oynadık 11'de...
  • maçın içene ediyordu yani, ilk11 hayalimi kurdu ne acayip kötüydü:S
  • Aykut kafasında olmayın arkadaşlar.Antremanlar form tutmak için değildir.Form tutucaksa maçta tutucak.
    Maç yapmayan adamın top oynamasını beklemeyin.
  • Şuna verdiğimiz parayla orta saha alsaydık kurtulurduk selçuktan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geri pas yaparken topu katiriyor yemişim maç eksiğini, oynadigi zaman yerden kalkmiyor, ben de heyecanla bekliyorum ama fazla artis galiba.

• Sakatlığı çok ağır deniyordu. Farkındaysanız çok sert müdahalelere girmiyor. Sabretmek lazım Bursa maçında beğenmiştim ben baya.
  • adam hep son 10 veya 5 dakika giriyor sen neyin kafasını yaşıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağhan.

Tüm fb camiyasının başı sağ olsun

• Yorumları okuyorum da.sonra da yıldız niye gelmiyor.e 2 mac sabretmiyorsun ki sen adama?ki adam gelmiş dogru düzgün oynamamış daha.demek 2-3 mac 11 de başlayıp kotu oynasa Selçukla aynı kefeye koyacaksınız,yazık.

• Sokmasın abi hazır olana kadar o zaman üst üste kontra pozisyon braktı adam. o değilde şu orlando sa ya hayran kaldım her topa yetişiyor adam ne zor durumlardan gol pozisyonuna girdi helal olsun.
  • stoch krasic gibi oyuncular devamlı oynamadan form tutamaz 2-3 maçta bir 70+ da girerek form kazanamazlar adam aylardır top oynamıyor nasıl oynasın şimdi.Tamam hataları var ama biz selçuga 10 yıl katlandık yapmayın allah aşkına şu adamlara biraz sans verin hele stoch
    kendini kanıtlamadımı geçen yıl bu adam?maçlarda üst üste oynamadıkça formunu yükseltemez bunlar
    en azından lig maçlarında oynatsın lig maçının telafisi hep olur
  • lan bu selçuk alex in gölgesinde baya barınmıştı onun yokluğunda şimdi iyice göze batymaya başladı nasıl kurtulacaz bu adamdan.
  • Krasiç anca 2. sezona hazır olur şu anda tank gibi. Sow da yeni guiza olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Her maç daha da bir antipatimi kazanıyor. Gol atmasını bırak ayakta dramıyor. Ah emenike sen olacağdın şimdi bu takımda
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.