Şimdi Ara

Bu saatten sonra Ba da Gelse Ronaldo da Gelse Boş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedeni Özen'in gitmesi değil. Nedeni taraftar. Kulübe değil, kişilere tapanlar, başladılar yine yakıp yıkmaya. Bunca zaman Önder Özen vardı sanki. Quaresma'nın arkasından ağlayan adamlarla Özen'in arkasından ağlayan adamların farkı yok.
    Ba da Ronaldo da gelse boş çünkü bu saatten sonra her maç yönetim istifa sesleri duyacağız bu Beşiktaş'ı düşünen taraftarlardan. Ve konuşulan transferlerle çok iyi olacak bir kadro ile yine üçüncülük için yarışacağız.

• onder ozen arkadasinda aglayanlar onder ozen'in kasina gozune aglamiyor. 3 yillik gelisim planlamasinin tepe noktasiydi cunku. altinsay yonetici baskisindan isini yapamadan istifasini verdi bugun de onder ozen. profesyonellesiyoruz deyip her adamin kafasina gore davranmasina laf ediyor ve onu elestiriyorlar.

Orijinalden alıntı: ertanunver

onder ozen arkadasinda aglayanlar onder ozen'in kasina gozune aglamiyor. 3 yillik gelisim planlamasinin tepe noktasiydi cunku. altinsay yonetici baskisindan isini yapamadan istifasini verdi bugun de onder ozen. profesyonellesiyoruz deyip her adamin kafasina gore davranmasina laf ediyor ve onu elestiriyorlar.

Önder Özen de Quaresma gibi balon bir adam. Zaten saha içine etki edemiyor. Oyun olarak bir şey değişmeyecek yani. 3 yılın yarısına geldik. Kayda değer n'aptı şimdiye kadar? Hani söyleyin de bilelim, şunu şunu yaptı 1.5 yıl daha beklenseydi Dortmund olacaktık diye.

Özen şimdi etkisiz eleman. Bir işe yaradığı yok yani. Özen'in düşündüğü dışarıdan genç, kaliteli yabancılar bulmaktı. Bu da parayla oluyor. Bu 3 yıllık gelişim süreci alt yapıyla olmalıydı. Altyapıda devrim yapıldığını hiç duymadık. Özen 3 yıllık gelişim sürecinin tepe noktası değil, 3 yıllık gelişim sürecinden sonra gelebilecek bir isimdi yani. Parayı vereceksin ondan sonra sana başarı verebilecek bir isim.

• Yanlış anlaşılmasın benim derdim yönetimi savunmak değil. Önder Özen'in şuan için bir işe yaramadığı, bir şey değişmeyeceğini anlatmak.

Evet yönetim kötü ama bunu istifa çağrılarını yaparak değil süresi gelince değiştirmek gerekli. Çünkü benim derdim 2 yıldır cefasını çektiğimiz kadronun sefasını sürmek. Benim derdim, konuşulan transferlerle çok iyi olacak bir kadronun yine 3.lüğe oynamasını istememem.
  • O yönetim ve kafalar orda oldukça bu takımdan hiçbir bok olamaz. Gene başladılar. Allahım biz ne yaptıkta böyle saçma insanların eline düştük. Ulan genç diye adam mı alınmaz. Özen'in gidişinde ki en büyük neden istediği genç transferlerin hiçbirinin yapılmamasıdır. Gittiler BA'yı aldılar. İyi bir tarafımıza sokarız 29 yaşında ki adamı.

Allah kahretsin ki bunları kurumsallaşacız lafı ağzından düşmeyip gram yol gidemeyen çapsızlarla birlikteyiz.

Bundan sonra en büyük düşmanım F.Orman'dır Deniz Atalay'dır. ANÇ'dir. O dinozor kafalardır. Yediler bitirdiler takımı. Altınsay'!ı gönderdiler gözleri doymadı Özen'i gönderdiler.
  • Halen anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Bizim isteğimiz futbolu bilen adamlar yönetsin. Kimse Önder Özen'in kara kaşına kara gözüne yanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

O yönetim ve kafalar orda oldukça bu takımdan hiçbir bok olamaz. Gene başladılar. Allahım biz ne yaptıkta böyle saçma insanların eline düştük. Ulan genç diye adam mı alınmaz. Özen'in gidişinde ki en büyük neden istediği genç transferlerin hiçbirinin yapılmamasıdır. Gittiler BA'yı aldılar. İyi bir tarafımıza sokarız 29 yaşında ki adamı.

Allah kahretsin ki bunları kurumsallaşacız lafı ağzından düşmeyip gram yol gidemeyen çapsızlarla birlikteyiz.

Bundan sonra en büyük düşmanım F.Orman'dır Deniz Atalay'dır. ANÇ'dir. O dinozor kafalardır. Yediler bitirdiler takımı. Altınsay'!ı gönderdiler gözleri doymadı Özen'i gönderdiler.

Bazen o kadar yazarsın demek istediğini anlatamazsın. Bir adam ya da bir örnek gelir, lap diye oturur. İşte o adam sensin. Benim anlatmak istediğim sensin.

• [Eren] kullanıcısına yanıt
    Birader sizi anlamak ne garip cidden. Sana desem ki git bana piyano öğren gel 1 yılın var. Mozart gibi çalacaksın yapabilir misin. Size göre 1 yıl ne uzun süre deli gibi genç çıkarmaya başlayacaktık. Önder Özen'in yaptığı ve yapmaya çalıştığı her olay en 3 yıl vadesi olan planlamalardır. Çünkü genç yetiştire 18 yaşında ki adamı alıp 19 yaşına kadar futbol yüklenmesi değil. 14-15 hatta yeri geldiğinde 7-8 yaşında alıp. Ona adam akıllı eğitim verilmesidir Özen bunu istiyordu en çok ama bizim muhteşem yönetici ve kongre tayfası resmen bunu boşverin yıldız almak varken parayı neden gençlere dağıtalım kafasında halen daha.

Allahım kendimizi Real Madrid gibi görüyoruz ya yemin ederim daraldım artık. Bu kafa ile nereye kadar gidecez biz.
  • Özen bunu yapmadı diye bakmayın Özen'e bunu yaptırmadılar diye bakın. Kulüpte olanları göremiyorsanız iyi bakmıyorsunuz demektir. Yönetime giren herkes kamera peşinde koşar oldu. Hani sadece Özen sorumlu olacaktı kimseyi tvde göremicektik? Her hafta başkan Anç tvye çıkıyor. Suçu birbirlerine atıp duruyorlar. Orman'ın demirörenden hiçbir farkı yok. İkisi de hükümet yalakası şan şöhret peşinde koşan insanlar. Seba'yı istifaya çağıranlar kına yaksınlar 111 yıllık çınarın düştüğü hale bak.

Birader sizi anlamak ne garip cidden. Sana desem ki git bana piyano öğren gel 1 yılın var. Mozart gibi çalacaksın yapabilir misin. Size göre 1 yıl ne uzun süre deli gibi genç çıkarmaya başlayacaktık. Önder Özen'in yaptığı ve yapmaya çalıştığı her olay en 3 yıl vadesi olan planlamalardır. Çünkü genç yetiştire 18 yaşında ki adamı alıp 19 yaşına kadar futbol yüklenmesi değil. 14-15 hatta yeri geldiğinde 7-8 yaşında alıp. Ona adam akıllı eğitim verilmesidir Özen bunu istiyordu en çok ama bizim muhteşem yönetici ve kongre tayfası resmen bunu boşverin yıldız almak varken parayı neden gençlere dağıtalım kafasında halen daha.

Allahım kendimizi Real Madrid gibi görüyoruz ya yemin ederim daraldım artık. Bu kafa ile nereye kadar gidecez biz.

Ben çatır çutur oyuncu çıkarmamızı beklemiyorum. Ama bu bağlamda hiç icraat göremedim. Demek istediğim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

Özen bunu yapmadı diye bakmayın Özen'e bunu yaptırmadılar diye bakın. Kulüpte olanları göremiyorsanız iyi bakmıyorsunuz demektir. Yönetime giren herkes kamera peşinde koşar oldu. Hani sadece Özen sorumlu olacaktı kimseyi tvde göremicektik? Her hafta başkan Anç tvye çıkıyor. Suçu birbirlerine atıp duruyorlar. Orman'ın demirörenden hiçbir farkı yok. İkisi de hükümet yalakası şan şöhret peşinde koşan insanlar. Seba'yı istifaya çağıranlar kına yaksınlar 111 yıllık çınarın düştüğü hale bak.

Yav ben zaten yönetimi savunmuyorum. Önder Özeni de savunmuyorum. Tepkim şu ölüp ölüp bitmelere, yönetimi istifaya davet etmelere. Tepkim ciddi anlamda başarılı olabilecek bir kadroyu bir sene daha heba etmeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

quote:

O yönetim ve kafalar orda oldukça bu takımdan hiçbir bok olamaz. Gene başladılar. Allahım biz ne yaptıkta böyle saçma insanların eline düştük. Ulan genç diye adam mı alınmaz. Özen'in gidişinde ki en büyük neden istediği genç transferlerin hiçbirinin yapılmamasıdır. Gittiler BA'yı aldılar. İyi bir tarafımıza sokarız 29 yaşında ki adamı.

Bazen o kadar yazarsın demek istediğini anlatamazsın. Bir adam ya da bir örnek gelir, lap diye oturur. İşte o adam sensin. Benim anlatmak istediğim sensin.

Yıllardır bu takımın parasını yediler. Yeter diye bağırdık her zaman. YD 8 yıl anasını ağlattı. Bir saraylık aldı bir enkaza döndürdü bastı gitti. Yeni adam geldi artık değişsin dedimn içimden. İçi boş adamlara para vermeyelim. Biraz gençlere odaklanalım istedim. Ama geldiği sene Samet'İ getirdiler. Tamam dedik neyse para yok. İkinci sene ne güzel Özen'i getirdiler. Herkesin gözü parladı. Herkes inandı yönetime. Ama bu olanlar yönetimin gram değişmediğinin göstergesi.İstediklerini yapsınlar umrumda değil. Çünkü bu kafayla giderseler. O stadın parası da biter ve biz yine iflas bayrağını çekeriz. O zaman işte bizi kimse kurtaramaz.

• quote:

quote:

Ben çatır çutur oyuncu çıkarmamızı beklemiyorum. Ama bu bağlamda hiç icraat göremedim. Demek istediğim bu.

Hocam bu söylem nankörlüktür adam daha neler yapsın. Gitti avrupa'dan bir pilot klüp iile anlaştı gitti brezilya'dan bir pilot klüp ile anlaştı. Tüm özkaynak kadrolarını yeniletti. Altyapı kadrolarını yeniletti. Altyapı tesislerini baştan aşağıya yeniletti. Yeni altyapı tesislerinin açılması sağlattı. Özen'İn altyapıya önem vermedi denmesi ona yapılacak en büyük haksızlıktır.

Hoş tabi bunları yaptırdı ama artık gram önemi yok. Çünkü bu dinazorların en büyük amacı belli. Ya gram yol ilerleyemedik. Yine geçnleri yok sayacağız

Ulan en üzüldüğümde Furkan ve Alperen'e yazık olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Halen anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Bizim isteğimiz futbolu bilen adamlar yönetsin. Kimse Önder Özen'in kara kaşına kara gözüne yanmıyor.

Halbuki anlaması hiç de zor değil. Bu kadar basit. Para mantığı ile yönetici mantığı ile olmuyor. 8 sene zaten kanıtladık bunu. F.O dememiş miydi ben futboldan anlamam anlayanları başa getirdim diye Ö.Ö geldiğinde. Tamam şimdi yine biri gelecek ama her gelen 1 sene kalırsa ne proje olur ne başarı ne de o güzel günler.

quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

Özen bunu yapmadı diye bakmayın Özen'e bunu yaptırmadılar diye bakın. Kulüpte olanları göremiyorsanız iyi bakmıyorsunuz demektir. Yönetime giren herkes kamera peşinde koşar oldu. Hani sadece Özen sorumlu olacaktı kimseyi tvde göremicektik? Her hafta başkan Anç tvye çıkıyor. Suçu birbirlerine atıp duruyorlar. Orman'ın demirörenden hiçbir farkı yok. İkisi de hükümet yalakası şan şöhret peşinde koşan insanlar. Seba'yı istifaya çağıranlar kına yaksınlar 111 yıllık çınarın düştüğü hale bak.

Yav ben zaten yönetimi savunmuyorum. Önder Özeni de savunmuyorum. Tepkim şu ölüp ölüp bitmelere, yönetimi istifaya davet etmelere. Tepkim ciddi anlamda başarılı olabilecek bir kadroyu bir sene daha heba etmeye.

Bir 8 yılı daha kaldırcak gücümüz olmadığından istifaya davet ediliyor. Çünkü bu yönetimin zihniyeti demirören yönetiminden gram farksız. Yapılan transferler verilen demeçlere bir bakın..

Hala toramanı istiyorum diyor başkan deli olucam ya. Ne var bu dinazorda. Beşiktaş'ta ne olup bitiyosa basına sızdıran Beşiktaş'a zarar veren bir adam bu.

• Herseyi bildigini sanan ve her olumsuzlukta istisnasiz Besiktas taraftarini suclayan kafa yine ortaya cikmis.Besiktas taraftarina vurmak moda oldu bu aralar.Insanlarin derdi ahmet mehmet veya onder ile degil,daha anlayamadiniz mi? Hani yeniden yapilanmada kilit Ozen di?Hani futbolda tek yetkili isim kendisiydi? Onder ozen bir projeydi hani ? Zamaninda oyle guzel suslediklerki adami simdi istifa edince hakli olarak insanlar telaslandi.

Taraftarin problemi yonetimin samimiyetsizligi ile alakali.Baska birseyle degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • Açıkçası kokuşmuş futbolumuzu bir yerlere getirecek potansiyeli vardı. Ancak bence kendisi de sabredemedi.
    Burada Fikret Orman yönetimine her şeyi sallayabilirsiniz ancak ben istifanın sadece Yalçın Ayhan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.

Önder Özen bir projeydi , belki 3 yıl belki daha uzun sürelere meyve verebilirdi. Keşke kalsaydı.
    Sonuçta başaracağı şey sabır , özveri ve tahammül isterdi. Yalçın Ayhan'a yapılan ayıba olan tepkisi istifa olmamalıydı. Kulübün arkasında olması gerekirdi.

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

onder ozen arkadasinda aglayanlar onder ozen'in kasina gozune aglamiyor. 3 yillik gelisim planlamasinin tepe noktasiydi cunku. altinsay yonetici baskisindan isini yapamadan istifasini verdi bugun de onder ozen. profesyonellesiyoruz deyip her adamin kafasina gore davranmasina laf ediyor ve onu elestiriyorlar.

Önder Özen de Quaresma gibi balon bir adam. Zaten saha içine etki edemiyor. Oyun olarak bir şey değişmeyecek yani. 3 yılın yarısına geldik. Kayda değer n'aptı şimdiye kadar? Hani söyleyin de bilelim, şunu şunu yaptı 1.5 yıl daha beklenseydi Dortmund olacaktık diye.

Özen şimdi etkisiz eleman. Bir işe yaradığı yok yani. Özen'in düşündüğü dışarıdan genç, kaliteli yabancılar bulmaktı. Bu da parayla oluyor. Bu 3 yıllık gelişim süreci alt yapıyla olmalıydı. Altyapıda devrim yapıldığını hiç duymadık. Özen 3 yıllık gelişim sürecinin tepe noktası değil, 3 yıllık gelişim sürecinden sonra gelebilecek bir isimdi yani. Parayı vereceksin ondan sonra sana başarı verebilecek bir isim.

1. Quaresma Futbolcudur Özen futbol direktörü. İkisini birbirine benzetmene gerçekten hayran kaldığımı belirtmek isterim.
    2. Futbol Direktörünün görevi saha içinde değil saha dışındadır.
    3. " Benim görevim tıpkı bir ressamın tuvaline bir şeyler çizmesine benzer. Başlarda çizilen çizgilerden pek bir şey anlamazsınız ancak resim bittiğinde ortaya güzel bir görüntü ortaya çıkar." Michael Zorc

Açtığın konuyla ilgili:

Kulüpteki oyuncularla, transferlerle, antrenman sahası ile, teknik ekip ve antrenörlerle, altyapı ile kısacası saha dışındaki her şeyiyle ilgilenen baş sorumlusu " Bu dinamiklerde kendime yer bulamadım. " diyerek.. Yani yetkilerinin içine girildiğini, sözünün dinlenmediğini kastederek istifa ediyor.

Şimdi sen taraftardan böyle bir hususta sessiz kalmasını nasıl beklersin?
    Ot muyuz biz?

Önder Özeni Sevmeyebilirsiniz beğenmeyebilirsiniz ama!

Yöneticilerin sağda solda profesyonellik naraları atıp sonra kendi görevlendirdiği futbol direktörünün görev alanına saygısızca müdehale etmesine göz yumamazsınız.

Eğer Yönetim Eğer Sayın Özeni beğenmiyor ya da işleri kendi yrütmek istedi ise Özen neden o mevkiye getirildi?

Biri Gider biri gelir diyorsun da!

yarın öbür gün o koltuğa Michael Zorc gelse ne yazar? Senin yöneticin yine karışmayacak mı adamın işine? Yine girmeyecek mi çalışma sahasına? Yine sokmayacak mı fitursuzca her işe burnunu?

Bu gün burada sıradan bir istifa ile karşıkarşıya değiliz! Bu gün Beşiktaş da vaadedilen profesyonel yapının istifasıdır bu!

Taraftarın çoğunluğu bu gün ne olur olmadık her şeyi eleştiren bir taraftar topluluğu var ne de Demirören dönemindeki gibi körü körüne yönetime bağlı sadece transfer odaklı bir transfer topluluğu var.

Bak Demba ba transferi bitmiş başkan müjdeledi.
    Böyle önemli bir olayın ardına hemen bir transfer patlatılıp taraftarın ağzına bir bal çalındı..
    Tanıdık geldi mi?

Hadi Demba Baya sevinip Büyük Başkan nağraları atalım o zaman.
    Önder özen kimmiş biri gider biri gelir di mi?
    Ortalığı ateşe vermeye gerek yok..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.